512 نامحدود برنزی
![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
برای منم دقیقا همینطوره![]()
انگار چند روزی که خوب بود همش بخاطر این بود که کم شدن ساعات رایگان رو جبران کنن و یه حالی به همه بدن...
ولی دیگه خبری نیست و اوضاع برگشت به حالت اول
راستی مخابرات قم امروز شنیدم که سرویس های دانلودشبانه رو به تعرفه هاش اضافه کرد!
نظرت راجع به مخابرات چیه؟
سرعت روزا و شباش میدونی چطوره؟
پینگ پایین مخابرات یکی از نقاط قوتشه
دوستان سلام خسته نباشید
من در مورد این شرکت زیاد اطلاعات ندارم واسه همین یه چنتا سوال داشتم
پورت های نامحدود آسیا تک محدودیت دانلود داره ؟؟
طرح های برنزی و نقره ای و طلایی فرقشون تو چیه ؟
آخه یکی گفت تو مشهد با 1024 برنزی سرعت 160 داره بعد واسه من سوال پیش اومد نقره ای و طلایی چه فرقی باهم دارن ؟؟
کلا در مورد این نامحدود های آسیا تک یه توضیحی میدید که آیا به درد دانلود میخوره یا نه ؟؟
اسیاتک چیست؟
شرکتی است که میگن پهنای باند رو باز گذاشتیم یعنی یه موقع میشه (خودم) سرعت ۱۲۸ حجمی شبانه رایگان سرعت دان تا280میره ، یه موقع از 30 تا بیشتر نمیره .
نمی تونم دقیق نظر بدم . ولی مطمئنا هرچی داد و بیداد بکنی و با قاطعیت تر برخورد بکنی بهتر و زودتر جواب می گیری
خدا بگم این آسیاتک چکار بشهدزدی تو روز روشن آخه چرا 41 تومن بدی بعد سرعت 2 مگ رو روی 1 مگ ببندند
حتما ماه بعد میرم سراغ نامحدودش و یا کلا میرم سراغ مخابرات
![]()
نامحدودهای آسیاتک تا الان هیچ محدودیتی نداره ممکنه با این وضعیت جدیدی این کار رو هم بکنه
سرعت برنزی که همون واقعی مثلا 512 بگیری ثابت 64 هست و نقره 1.4 هست سرعتم که زیاد نیست حدودا شاید 5تا بالاتر باشه بیشتر به خاطر اون هدیه سرعت بالا که داره قیمتش بالاست طلائی هم به خاطر
هدیه سرعت بالا قیمتش گرونه.
ولی برنزی بخری بهتره چون سرعت واقعی هست و ارزون اون هدیه سرعت بالا هم خیلی زود تمام میشه.دکوری گذاشتن که قیمت رو بالا ببرن نهایتا دانلود بالا بهت بدن از مثلا 12 گیگ 8 گیگ بهت بدن
به جز سرویس 2 مگ که رو 1مگ بسته میشه تمام سرویس های نامحدود واقعی و ثابت هستند واینو بگم که مرکز به مرکز فرق داره.
نه مخابرات این خراب شده سرویسی که شبانه رایگان داشته باشه نداره یه ۱ ماه برای نوروز ارائه داد دیگه تموم شد. سرویس نامحدوداش هم عالی بود که اونم 9 ماهی هست دیگه ارائه نمی ده. پینگش ولی خیلی خوبه. در مورد سرعتش هم نمی دونم روی چند مگ می بندن
دیروز واحد فروشش گفت 6ماهه شبانه رایگان داره
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)