سلام
60D بادی خوبیه اما برای کسایی که بسیار جدی کار میکنند توصیه میشه اگر مصرف خونگی دارید بهتره بادی ساده تر بخرید و سعی کنید لنز هاتون رو بیشتر کنید (البته لنز همیشه مهم تر از بادی بوده)
سلام
60D بادی خوبیه اما برای کسایی که بسیار جدی کار میکنند توصیه میشه اگر مصرف خونگی دارید بهتره بادی ساده تر بخرید و سعی کنید لنز هاتون رو بیشتر کنید (البته لنز همیشه مهم تر از بادی بوده)
داشتم فروم عکاسی رو میخوندم اونجا یکی نوشته بود
سلام
یه دوربین عکاسی همه چی تموم نیمه حرفه ای میخوام!
ترجیحا کانن باشه(به نظر شما فرق داره یا نه؟!؟!)
باتری قلمی به هیچ عنان نباشه-لیتیومی باشه
دیگه هرچی بیشتر داشته باشه بهتر!!!
من خودم قبلا sx 30 is را مد نظر داشتم--ولی نمیدونم الان توصیه میکنید!
یا اصلا توی بازار هست!؟!؟
یا....
دوربینه تیپ خفنی داشته باشه(تو مایه های حرفه ای باشه)
سنسور هم درجه1 باشه
خیلی خیلی ممنون
اگر بودجتون میرسه پیشنهاد میکنم SX40 بگیری
سلام دوستان عزیز
من تازه گی دوربین خردیدم. خیلی دنبال مشخصات دوربینهای مختلف گشتم و بیشتر دنبال یه سوپر زوم بودم ....تو بازار هم رفتم و همرو دستم "رفتم ....دوربیهایی و که در رده خودشون تاپ بودن و از تو فروم های انگلیسی و سایتهای تست دوربین دیدم یه لیست تهیه کردم رو اینجا نام میبرم.
canon sx40hs البته این دوربین جدید هست و تو بازار کم ...قیمت 580 هزار تومان
sony hx100v که یکسال وارد بازار شده اما تو ایران مثل اینکه 5 ماهه...قیمت 625 هزار تومان
paanasonic lumix dmc-fz150 که خیلی جدیده و هنوز وارد بازار نشده
nikon p500 که این زیاد جدید نیست اما قیمتش مناسبه...قیمت 500 هزار تومان
در مورد تعداد پیکسل و امکانات و مشخصات دوربینها که با یه search ساده می تونین در بیارین اما من در مورد چیزایی که شاید کمتر -کسایی که میخان دوربین بخرن - آشنان باهاش صحبت کنم...من 2 تا سایت رو که خیلی بهم کمک کردن تا بتونم تحقیقاتمو کامل کنم رو معرفی میکنم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهر دوربینی رو که بخاین - اینها تست کردن و می تونین نتایجشو ببینین ....از همه مهمتر اینکه dp preview یه کار جالب کرده و از دوربینها در شرایط یکسان و اژ یک صحنه ثابت عکس گرفته کیه می تونین با هم مقایسه کنین... خیلی جالبه . اگه قصد خرید دوربین دارین حتما به این سایت یه سری بزندن. برای مقایسه می تونین تا 4 تا دوربین رو انتخاب کنین و iso مورد منظر رو انتخاب کنین و مستظیل روی عکسس رو روی محل خاصی که مد نظرتون هست بگذارید...و تفاوت تصوید دوربینهارو ببینین..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا در مورد دوربینهای سوپر زوم که در بالا گفتم رو به ترتیبی که تو سایتdigital camera preview گفته رو بیان میکنم....
1 پاناسونیک لومیکس اف زد 150 که به قول اونها بهترین دوربین سوپرزوم بازار هست و کیفیت رنگ و دقت رنگ فوق العاده داره... 24x
2 کانن اس ایکس 40 اچ اس .....35x اگه اشتباه نکنم. من این دوربین رو دستم گرفتم اما اصلا خوشم نیومدم.
در مورد سونی رده بندی نکرده و واسه من عجیب بود... خوبیه این دوربین شکل حرفه ای ش هست و اینکه مثل dslr ها رینگ زوم داره.
ایرادی که به سونی گرفته شده اینه که چون هرچه تعداد پیکسل ها بالا میره در صورت نداشتن سنسور قویتر - امکان بوجود اومدن پارازیت بیشتره اما من عکس هاشو که دیدم به نظرم اونهمه هم بد نیومد.
دوستان عزیز اگه مطالبی که گفتم مفید بود و خاستین بدونین چه دوربینی رو خریدم و مشخصات دقیقش رو .... اعلام کنین...
سلام
دوست عزیز 20 سوالیه؟
جایزش چیه؟
از پستای خوبتون ممنون ولی اگه صفحاته قبلو نگاه میکردین میدین که دوستان زیاد سایتdp review
رو معرفی کردن اونم به عنوان یه رفرنس معتبر
راسی میشد تموم مطالبو تو یه پست گفتااا
میتونید با اطلاعاتتون به دوستان تو این تاپیک کمک کنید
شرمنده
می دونم که جاش اینجا نیست
یکی از دوستان قبلا یک لینک گذاشته بود که پلی استیشن عکاسی بود!
یعنی یه تصویر از یه بچه بود که یه فرفره کاغذی چرخون دستش بود و با تغییر پارامترها و کپچر کردن تصویر حاصل رو می داد!
حالا هر چی تو این تاپیک می گرد پیداش نمی کنم !
کسی نداره بگذاره تو تاپیک
بفرما عزیز
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)