مجتبي جباري در گفت و گو با برنا
به شايعه سازي هاي برخي رسانهها اهميتي نميدهم
هافبک طراح تيم فوتبال استقلال که هفته هاست در اوج به سر ميبرد،دچار مصدوميت از ناحيه زانو شد و همين آسيب ديدگي مانع از حضور او در ديدار استقلال- ملوان گرديد.
مجتبي جباري در گفتگويي با خبرنگار ورزشي برنا شرکت کرده که متن آن را در زير مي خوانيد:
* مجتبي جباري در اوج مصدوم شدد؛ خيلي ها معتقدند استقلال از اين مصدوميت شما لطمه مي خورد.
- خدا را شکر تيم ما مهره هاي زيادي دارد که با وجود آن ها خلاء يک بازيکن احساس نمي شود.
* از وضعيت آسيب ديدگي خود بگوييد؟
- قبل از بازي با ذوب آهن از ناحيه زانو کمي احساس درد داشتم،اما زانوي خود را گرم کردم و به زمين رفتم و هيچ مشکلي هم برايم به وجود نيامد.فرداي بازي احساس کردم که در زانويم درد دارم؛به همين دليل عکس گرفتم و مشخص شد مينيسک زانويم کمي آسيب ديده،اما خدا را شکر پاره نشده است و با فيزيوتراپي مي توانم پس از چند روز استراحت بازي کنم.
* پس از آسيب ديدگي شما برخي از رسانه ها اين موضوع را با مشکلات مالي استقلال مرتبط دانسته و مدعي شدند مشکل شما مصدوميت نيست و بحث هاي مالي مي باشد.
- ديگر به اين حرف ها و شايعه سازي ها اهميتي نمي دهم،چون شايعه سازان دنبال اين هستند که من عصباني شوم و واکنش نشان دهم. بالاخره آن ها بايد پيش وجدان خود پاسخگو باشند.برخي رفتار اين افراد باعث شده که مردم حرف راست و دروغ را نتوانند تشخيص دهند.
* پيش بيني تان از بازي فردا (پنج شنبه) ملوان-استقلال چيست؟
- وضعيت بدني تيم ما خيلي خوب است و مي توانيم با دوندگي زياد بازي را به نفع خود تمام کنيم.