داريوش مصطفوي در گفت و گو با ايپنا:
قطبي به دي كارمو اعتقاد دارد و ما هم به قطبي اعتقاد داريم؛ همين كافيست / فردوسي پور در دسته چهارم هم بازي نكرده است !
داريوش مصطفوي گفت: "اصلاً مهم نيست يك بازيكن در ليگ 4 بازي كرده باشد يا ليگ برتر؛ آن چيزي كه مهم است اين است كه مورد پسند سرمربي باشد و سرمربي به آن اعتقاد داشته باشد، نه مديرعامل يا يك كارشناس فوتبال يا يك مجري برنامه هاي ورزشي.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس در گفت و گو با ايپنا با اشاره به گفت و گوي تلفنياش با برنامه ورزشي 90 گفت : ديشب برنامه 90 گفت كه اين بازيكن ليگ 3 برزيل بازي ميكرده چطور آمده پرسپوليس؟ كه من بايد بگويم مگر خود تو كه ادعاي ورزشي بودن و كارشناس فوتبال ميكني، خودت در ليگ دسته 4 هم بازي كردهاي؟
اينها را اينجا مطرح مي كنم كه بگويم اين چيزها اهميت ندارد همانطور كه خود فردوسي پور بازي نكرده، مجري ورزشي شده است ، دي كارمو هم از ليگ دسته 3 تا دسته يك بازي كرده و بعد پيشرفته كرده و وارد ليگ برتر شده است.
وي افزود : همه مي دانند كه فوتباليست وقتي متولد مي شود نمي آيد در يك تيم بزرگ بازي كند.همه بازيكنان قدم به قدم بالا مي آيند و دي كارمو هم از اين قاعده مستثني نبوده است. اين بازيكن حالا در تيم بزرگي مثل پرسپوليس بازي مي كند.
جواب خاصي براي برنامه 90 ندارم.من فكر مي كنم شب توانستم به بترين نحو جواب مجري برنامه را بدهم . قطبي به دي كارمو اعتقاد دارد و ما هم به قطبي اعتقاد داريم و همين موضوع به نظرم كافي است.ما هيچ تصميمي در خصوص اخراج ديكارمو نداريم و اين بازيكن را از ليست خارج نمي كنيم.
وي افزود: "باشگاه پرسپوليس هيچ تصميمي در خصوص اخراج دي كارمو ندارد و حالا كه همه ميآيند و غير منصفانه در خصوص اين بازيكن و افشين قطبي و مسائل باشگاه دنبال حاشيه سازي هستند من هم اعتقاد پيدا كردهام كه بايد به دي كارمو ميدان داده شود."
مصطفوي گفت: "من هيچ وقت در كار قطبي دخالت نمي كنم و اصلا نگفتم كه بايد دي كارمو را روي نيمكت بنشاند قطبي خودش تصميم مي گيرد كه به چه كسي باز بدهد."
وي در پايان در خصوص ماركو نيز گفت:"من نميدانم اين ها چه نوع موجوداتي هستند كه به راحتي تمام تعهدات خودشان را زير پا مي گذارند. خود من هم خسته شدم از رفتار غيرحرفهاي ماركو . چون يك روز اين آقا قهر مي كند مي رود و يك روز بر مي گردد اعتقاد دارم كه جريان ماركو و پرسپوليس بايد يكجا تمام بشود . از همين جا اعلام ميكنم پرونده اين آقا و پرسپوليس ديگر بسته شده است و ماركو به تيم ما بر نمي گردد."