تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1118 از 2014 اولاول ... 1186181018106811081114111511161117111811191120112111221128116812181618 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,171 به 11,180 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

داريوش مصطفوي در گفت و گو با ايپنا:
    قطبي به دي كارمو اعتقاد دارد و ما هم به قطبي اعتقاد داريم؛ همين كافيست / فردوسي پور در دسته چهارم هم بازي نكرده است !

داريوش مصطفوي گفت:‌ "اصلاً مهم نيست يك بازيكن در ليگ 4 بازي كرده باشد يا ليگ برتر؛ آن چيزي كه مهم است اين است كه مورد پسند سرمربي باشد و سرمربي به آن اعتقاد داشته باشد، نه مديرعامل يا يك كارشناس فوتبال يا يك مجري برنامه هاي ورزشي.

مديرعامل باشگاه پرسپوليس در گفت و گو با ايپنا با اشاره به گفت و گوي تلفني‌اش با برنامه ورزشي 90 گفت : ديشب برنامه 90 گفت كه اين بازيكن ليگ 3 برزيل بازي مي‌كرده چطور آمده پرسپوليس؟ كه من بايد بگويم مگر خود تو كه ادعاي ورزشي بودن و كارشناس فوتبال مي‌كني، خودت در ليگ دسته 4 هم بازي كرده‌اي؟

اينها را اينجا مطرح مي كنم كه بگويم اين چيزها اهميت ندارد همانطور كه خود فردوسي پور بازي نكرده، مجري ورزشي شده است ، دي كارمو هم از ليگ دسته 3 تا دسته يك بازي كرده و بعد پيشرفته كرده و وارد ليگ برتر شده است.

وي افزود : همه مي دانند كه فوتباليست وقتي متولد مي شود نمي آيد در يك تيم بزرگ بازي كند.همه بازيكنان قدم به قدم بالا مي آيند و دي كارمو هم از اين قاعده مستثني نبوده است. اين بازيكن حالا در تيم بزرگي مثل پرسپوليس بازي مي كند.

جواب خاصي براي برنامه 90 ندارم.من فكر مي كنم شب توانستم به بترين نحو جواب مجري برنامه را بدهم . قطبي به دي كارمو اعتقاد دارد و ما هم به قطبي اعتقاد داريم و همين موضوع به نظرم كافي است.ما هيچ تصميمي در خصوص اخراج دي‌كارمو نداريم و اين بازيكن را از ليست خارج نمي كنيم.

وي افزود: "باشگاه پرسپوليس هيچ تصميمي در خصوص اخراج دي كارمو ندارد و حالا كه همه مي‌آيند و غير منصفانه در خصوص اين بازيكن و افشين قطبي و مسائل باشگاه دنبال حاشيه سازي هستند من هم اعتقاد پيدا كرده‌ام كه بايد به دي كارمو ميدان داده شود."

مصطفوي گفت: "من هيچ وقت در كار قطبي دخالت نمي كنم و اصلا نگفتم كه بايد دي كارمو را روي نيمكت بنشاند قطبي خودش تصميم مي گيرد كه به چه كسي باز بدهد."

وي در پايان در خصوص ماركو نيز گفت:"من نمي‌دانم اين ها چه نوع موجوداتي هستند كه به راحتي تمام تعهدات خودشان را زير پا مي گذارند. خود من هم خسته شدم از رفتار غيرحرفه‌اي ماركو . چون يك روز اين آقا قهر مي كند مي رود و يك روز بر مي گردد اعتقاد دارم كه جريان ماركو و پرسپوليس بايد يك‌جا تمام بشود . از همين جا اعلام مي‌كنم پرونده اين آقا و پرسپوليس ديگر بسته شده است و ماركو به تيم ما بر نمي گردد."

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

4 غايب در تمرين امروز پرسپوليس

تيم فوتبال پرسپوليس تمرينات خود را صبح امروز در ورزشگاه راه آهن پيگيري كرد.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران ايپنا، تيم فوتبال پرسپوليس كه خود را براي ديدار مقابل صبا باتري آماده مي كند صبح امروز تمرنيات خود را در ورزشگاه راه آهن تهران پيگيري كرد.

در تمرين امروز پرسپوليس مهدي واعظي، مسعود زارعي، عسگري و كريم باقري حضور نداشتند باقري و واعظي با لباس ها شخصي در كنار زمين حضور پيدا كرده بودند.

مهدي واعظي در تمرين امروز به اتاق فيزيوتراپي رفت و به فيزيوتراپي پرداخت.

گفتني است كريم باقري با اجازه كادر فني به استراحت پرداخت و هيچ گونه مصدوميتي نداشت كه خوردبين نيز اين خبر را تاييد كرد و اعلام كرد كه باقري هيچ مشكلي ندارد و استراحت خواهد كرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

برنامه 90 سوژه اصلي تمرين پرسپوليس

برنامه ديشب 90 سوژه‌ اصلي تماشاگران تمرين امروز صبح پرسپوليس بود

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران ايپنا، در تمرين صبح امروز پرسپوليس 200 تماشاگر قرمز دوست به اكباتان آمدند كه مهمترين سوژه اصلي تماشاگران برنامه ديشب 90 در خصوص دي كارمو بود.

تماشاگران بايرن برنامه 90 ديشب به اعتراض به دي كارمو پرداختند كه علي كريمي با دخالت در ميان تماشاگران آنها را آرام كرد.

تماشاگر تا آخر تمرين ديگر به دي كارمو اعتراض انجام ندادند.

در تمرين پرسپوليس همچنين در خصوص برنامه 90 بازيكنان صحبت مي كردند و مشخص بود كه تاثير زيادي روي بازيكنان گذاشته است.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

فرخزادي در گفت و گو با ايپنا:
    يك راي دارم و آن هم حمايت از قطبي است/ماركو بايد جوابگوي خريد دي‌كارمو باشد

مجيد فرخزادي گفت: من در هيات مديره يك راي دارم كه آن را به حمايت از قطبي اختصاص مي دهم.

عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)، ضمن بيان مطلب فوق گفت: مي دانم كه قطبي شخصي نيست كه به خاطر يك بازيكن موقعيت خود را به خطر بيندازد و به دليل شناختي كه از وي و تفكرات فني‌اش دارم از او حمايت مي كنم.

وي افزود: از ماركو شناخت نسبتا كاملي دارم و مي دانم كه هيچ مربي حاضر به اعتبار خود ضرر بزند. ولي در هر صورت او باعث خريد دي‌كارمو شد و بدون شك در اين مورد بايد جوابگوي خريد اين بازيكن هم باشد. او تا به حال 140 هزار دلار از قراردادش را دريافت كرده و براي او خانه و خودرو خريداري كرديم اما هنوز 50 هزار دلار از قرارداد او باقي مانده است .

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مردم اصفهان از چرخابي حمايت كنند
    استيلي: براي پرسپوليس فقط آرزوي موفقيت مي‌كنم

از روزي كه بحث مذاكره حميد استيلي با مسئولان سپاهان مطرح نشد پيدا كردن مربي سابق پرسپوليس براي گفت و گو كاري بسيار سخت بود.

حميد استيلي در گفت و گو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، اظهار داشت: "قبل از هر چيز از مردم خوب اصفهان كه در اين مدت مرا مورد لطف قرار دادند تشكر مي‌كنم. همين طور از اعضاي هيات مديره باشگاه سپاهان و اميدوارم فوتبال دوستان اصفهان از آقاي چرخابي حمايت كنند، چون پس از سال ها حضور در فوتبال و زحماتي كه متحمل شده بودند حقشان سرمربيگري سپاهان بود."

وي در خصوص حذف تيم جوانان گفت: "ما تيم خوبي داشتيم كه اكثرشان در ليگ برتر هم بازي كرده بودند و شايد خوب تدارك نشده بودند، اما هميشه بايد قبل باخت كار كارشناسي صورت گيرد نه اين كه ببازيم و بعد كارشناسي كنيم."

مربي سابق پرسپوليس در مورد صحبت‌هاي پيوس مبني بر تاثير استيلي در قهرماني فصل گذشته گفت:‌ "فرشاد لطف دارد و از او تشكر مي‌كنم. قهرماني سال گذشته ما در وهله اول خواست خدا بود و بعد مديريت خوب باشگاه، تلاش بازيكنان، كادر فني و مهم‌تر از همه حمايت هواداران بود."

استيلي در پايان گفت:‌ "پرسپوليس بازيكنان بسيار خوب و كادر فني خوبي در اختيار دارد و فقط براي اين تيم آرزوي موفقيت مي‌كنم."

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در گفتگو با ایسکانیوز
    ورمرزیار: شیث علاقه ای به بازی مقابل پرسپولیس ندارد!
    تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: مربی تیم فوتبال صبا باتری قم گفت: شیث علاقه ای به بازی مقابل پرسپولیس ندارد!

صادق ورمرزیار روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران" ایسکانیوز"، خاطرنشان ساخت:با توجه به این که پرسپولیس سال ها تیم شیث بوده طبیعی است که بازی کردن در مقابل این برای وی سخت است و از این رو وی زیاد دوست ندارد مقابل تیم ثابقش بایستد.
    وی ادامه داد: تیم ما بعد از هفته چهارم هیچ باختی نداشته و از آنجایی که بازی برابر پرسپولیس سختی خاص خودش را دارد ولیکن برای پیروزی در این دیدار برنامه داریم .
    وی در خصوص تیم پرسپولیس تاکید کرد: پرسپولیس ازبازیکنان چهره و مربیان بزرگی سود می برد که مطمئنا آنها هم روی امتیازات این بازی حساب باز کرده اند .
    مربی تیم فوتبال صبا باتری اضافه کرد: با شناختی که از این تیم داریم دقیقا نقاط ضعف آنها نقاط قوت تیم صبا است و از این لحاظ برای گرفتن 3 امتیاز مشکلی نداریم.
    وی با اشاره به اینکه شیث همچنان در قلب هواداران پرسپولیس جای دارد ، تصریح کرد: رضایی بازیکن با تکنیک و خلاقی است که زحمات زیادی برای پرسپولیس کشیده و همچنان در قلب هواداران جا دارد اما بالاجبار باید تمام توانش را برای صبا بگذارد.
    ورمرزیارادامه داد : امیدوارم که حضور شیث در تیم ما هیچ حاشیه ای در این بازی ایجاد نکند و هر دو تیم با ارائه یک فوتبال زیبا به آنچه مستحق هستند برسند.
    وی در خصوص وضعیت صبا گفت: با پتانسیلی که صبا باتری دارد بدون شک در پایان فصل جزء سه تیم بالا نشین جدول رده بندی خواهیم بود.
    مربی اسبق تیم فوتبال استقلال تهران با تاکید بر اینکه امیدوار است روند استقلال ادامه دار باشد، افزود: خوشبختانه تیم استقلال این روزها در شرایط خوبی بسر می برد و امیدوارم که این روند صعودی ادامه دار باش

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در گفتگو با ایسکانیوز
    فضلی: پرسپولیس را در مقابل دیدگان هوادارانش شکست می دهیم

تهران – خبرگزاری ایسکانیوز:مهاجم تیم صبای قم در خصوص بازی این تیم با پرسپولیس گفت : بازی سختی را در پیش داریم اما پرسپولیس را در آزادی و مقابل چشم هوادارانش خواهیم برد.

فریدون فضلی روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" ، خاطرنشان کرد : پرسپولیس در این هفته ها نتایج خوبی کسب نکرده و قطعا برای جبران نتایج ضعیف خود مقابل ما به میدان می آید اما صبا برنامه ویژه ای برای این بازی دارد.
    مهاجم تیم صبا ادامه داد: بازیکنان صبا از انگیزه بالایی برخوردار هستند چرا که این مسابقه به طور مستقیم پخش خواهد شد و ما می توانیم بازی واقعی خود را ارائه دهیم.
    وی در مورد وضعیت خودش نیز به ایسکانیوز گفت: تمرینات خوبی را انجام دادم و امیدوارم که بتوانم در این دیدار موفق به گلزنی شوم. با کمک سایر بازیکنان تیم، اول به فکر موفقیت صبا هستم و پس از آن نیز به آقای گلی در لیگ فکر می کنم.
    فضلی در خصوص بازی در مقابل فولاد اذعان کرد: دو امتیاز حساس را در این بازی از دست دادیم.
    تیم ما در این دیدار موقعیت های زیادی را از دست دادو واقعا مستحق برد بودیم.
    مهاجم تیم صبا در پایان اضافه کرد: صبا بازیکنان خوبی دارد که همه برای موفقیت این تیم از هیچ تلاشی دریغ نمی کنند و من مطمئن هستم اگر بچه ها همین انسجام تیمی را حفظ کنند می توانند بر همه رقیبان خود پیروز شون

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در گفتگو با ایسکانیوز
    یوسفی: فیروز خان ما را به برد پرسپولیس محکوم کرده است

تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: دروازه بان تیم صبای قم گفت: با توجه به نتایج هفته های گذشته، کریمی ما را محکوم به برد پرسپولیس کرده است.

ارشاد یوسفی روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" ،خاطر نشان کرد : ما تمرینات ویژه ای را برای رویارویی با پرسپولیس در دستور کار داریم و فیروز کریمی مصمم است تا ما در این دیدار به پیروزی برسیم .
    وی در ادامه افزود :بازی در برابر تیمی چون پرسپولیس بسیار سخت است مخصوصا وقتی که آنها در خانه به مصاف ما می آیند و از حمایت هواداران خود نیز بهره مند هستند .پرسپولیس تیم بسیار پرمهره ای است اما تیم ما هم نتایج خوبی کسب کرده و فقط برای پیروزی به میدان می رویم.
    دروازه بان صبا با اشاره به بازی های گذشته این تیم به خبرنگار ایسکانیوز گفت: درست است که ما در دو بازی گذشته نتوانستیم انتظارات مربیان را برآورده سازیم و به حداقل امتیاز اکتفا کردیم اما در بازی با فولاد از این تیم بهتر کار کردیم و موقعیت زیادی از دست دادیم.
    یوسفی در این رابطه اضافه کرد :البته دیگر این بازی به پایان رسیده و ما فقط به دیدار خود در مقابل پرسپولیس فکر می کنیم .
    وی در پایان عنوان کرد : صبا بازیکنان با انگیزه ای دارد که می توان روی آنها حساب کرد و من امیدوارم که با همین انگیزه در مقابل پرسپولیس پیروز شویم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واعظي و آتسو فردا آزمايش مي‌شوند

کانون هوادران پرسپولیس : حضور مهدي واعظي و فرانك آتسو در ديدار مقابل صباباتري به دليل مصدوميت مشخص نيست.
    روز آينده كادر پزشكي تيم اين دو بازيكن را مورد آزمايش قرار مي دهند تا وضعيت حضورشان براي بازي روز پنجشنبه مشخص شود.
    زرينه پزشك باشگاه پرسپوليس اعلام كرد، در صورتي كه واعظي نتواند در تركيب اصلي قرار گيرد،‌ به عنوان دروازه بان دوم روي نيمكت ذخيره خواهد نشست.
    وي همچنين در خصوص فيزيوتراپ هلندي حاضر در تمرينات كه از دوستان قطبي است، نيز گفت: متاسفم كه او مي‌خواهد از ايران برود. سطح كيفي و تجربي او بسيار بالا است و خوشحالم كه از ايشان مسائل زياري را ياد گرفتم. برخي قصد حاشيه سازي از حضور وي داشتند كه به نتيجه نرسيدند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •