جناب مهدی.ز عزیز دوباره سلام .اقا من همین بازی NFS Shift رو نصب میکنم اصلا تو بازی نمیره کل کرک ها رو امتحان کردم .
احتمالا از همون سی پیو amd بنده باشه شما جایی رو نمیشناسی ادررس رو بمن بدی برم همین پچش رو دانلود کنم
جناب مهدی.ز عزیز دوباره سلام .اقا من همین بازی NFS Shift رو نصب میکنم اصلا تو بازی نمیره کل کرک ها رو امتحان کردم .
احتمالا از همون سی پیو amd بنده باشه شما جایی رو نمیشناسی ادررس رو بمن بدی برم همین پچش رو دانلود کنم
غلط نکنم شما نسخه جعلی این بازی رو داری...قبل از ارائه بازی توسط ubi اومده که درست همون جاها میپره بیرون!!
ولی فکر کنم با یک پچ مشکلش حل میشد توی این تاپیک درخواستش رو بده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما nvidia physx رو حتما نصب کن..
همون گزینه معروف unimodem رو هم disable کن...
از گزینه compatibilty هم تموم ویندوزها رو امتحان کن...
اگه جواب نداد ایندفعه خوب شما هم توی تاپیک مخصوص این کار درخواست بده تا پچ امتحان شده رو بهت بدند که بعدا به مشکل بر نخوری:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس دمای قطعات سیستمت و نحوه استفاده از cpu سیستم(بوسیله task manager) رو چک کن...
درسته مهدی، مشکل از دمای CPUمه که داشت آب پز می شد و حواسم نبود، دماش موقع اجرای بازی می ره بالای 60!! ممنون از کمکت...
البته ذاتا برای cpuهای amd دمای حول وحوش 60 خیلی بالا حساب نمیشه ولی اگه بخواد از این دما بالاتر بره خوب به طبع با بالا فتن دما میزان سرعت عملکرد ترنزیستورهای cpu و در نتیجه خود سی پی یو کاهش پیدا میکنه!
سلام
من بازي XIII Century Gold رو نصب كردم مشكلي در ورود اوليه به اين بازي ندارم اما براي شروع بازي اين ارور ميده :
unbalanced context activations
گرافيك : geforce 7300 se
سي پي يو : 2.67 core duo
رم : 2
ممنون
می خواستم بدونم هیچ راهی نیست که بشه با کارا گرافیک nvidia geforce 8400gs بازی cod mw2 رو اجرا کرد؟ آپدیت یا چیز دیگه ای؟ با dual sli 256 راحت اجراش میکنم! ولی با کارت پایینتر امکانش هست؟
دوم اینکه چجوری میشه تو codmw2 پروفایل درست کرد؟ ممنون
Last edited by m93; 21-01-2010 at 12:11.
من با بازی First Battalion مشکل دارم
وسط بازی سیستم هنگ میکنه و باید از کیس ریست کنم
مشخصات سیستم:
System Information
------------------
Time of this report: 1/21/2010, 14:54:53
Machine name: BESAT-D4D834992
Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp_sp3_qfe.090121-1326)
Language: English (Regional Setting: Farsi)
System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd.
System Model: M52L-S3
BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG
Processor: AMD Phenom(tm) 8650 Triple-Core Processor, MMX, 3DNow (3 CPUs), ~2.3GHz
Memory: 2048MB RAM
Page File: 389MB used, 3550MB available
Windows Dir: C:\WINDOWS
DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)
DX Setup Parameters: Not found
DxDiag Version: 5.03.2600.5512 32bit Unicode
سلام
من در نصب اویل 5 مشکل دارم...وقتی رو لانچر بازی کلیک میکنم...گزینه دایرکس 9 تنها فعاله..اونو که میزنم ارور میده redx9.exe موجود نیست!!در حالی که هست!
ايا section 8 در وين 7 64 بيت اجرا ميشه ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)