تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1117 از 1320 اولاول ... 117617101710671107111311141115111611171118111911201121112711671217 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,161 به 11,170 از 13198

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

داره خودمونی میشه comet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Cyberspace

پيش فرض

چند روز پیش هم سیم کارت دایمی منم پاسه حداقل ۱۲ ساعت اینجوری شده بود و دقیقا یک طرفه
    شما حالا تونستی ۹۹۹۰ بگیری من اونم نتونستم
    اخر شب ساعت ۲ درست شد
    حالا شدیدا احتیاج داشتم که تماس بگیرم و نمیشد!!
    مجبورا یه سیم رایتل گذاشتم تا کارم راه بیافته
    من یه سیم کارت دائمی و یه اعتباری دارم که هر دو به نه نام خودمه. هفته قبل مشابه این اتفاقی که واسه شما و اون یکی دوستمون افتاده، حدود 8 شب واسه منم رخ داد و اون موقعی بود که متوجه شدم بسته اینترنت سیم کارت اعتباریم قطعه و نه کدهای یو اس اس دی کار می کرد و نه میشد شماره گرفت و تنها پیامک دریافت می شد و همزمان چک کردم خط دائمی من هم همون مسأله رو داشت و وارد اپلیکیشن همراه من هم که میشدم نه صورتحساب دائمی رو نشون میداد و نه بسته و مانده اعتبار سیم کارت اعتباری رو و هر چی با یه سیم کارت همراه اوله دیگه هم به 9990 زنگ زدم کارشناسی برای پاسخگویی روی خط نیومد. فقط خواستم بگم مسأله شماره ای نیست بلکه به مشترک بر میگرده. یعنی اگه یه مشترک همراه اول 10 تا سیم کارت اعبتاری یا دائمی هم داشته باشه هنگام بروز این خطا تو سیستم اکانتینگ همراه اول، همه شماره هاش مسدود میشن و اطلاعات حساب حاشونم از طریق همراه من در دسترس نیست. فکر کنم سه چهار ساعت طول کشید تا مشکل حل شد.

2. 2 کاربر از comet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال saeexx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

من یه سیم کارت دائمی و یه اعتباری دارم که هر دو به نه نام خودمه. هفته قبل مشابه این اتفاقی که واسه شما و اون یکی دوستمون افتاده، حدود 8 شب واسه منم رخ داد و اون موقعی بود که متوجه شدم بسته اینترنت سیم کارت اعتباریم قطعه و نه کدهای یو اس اس دی کار می کرد و نه میشد شماره گرفت و تنها پیامک دریافت می شد و همزمان چک کردم خط دائمی من هم همون مسأله رو داشت و وارد اپلیکیشن همراه من هم که میشدم نه صورتحساب دائمی رو نشون میداد و نه بسته و مانده اعتبار سیم کارت اعتباری رو و هر چی با یه سیم کارت همراه اوله دیگه هم به 9990 زنگ زدم کارشناسی برای پاسخگویی روی خط نیومد. فقط خواستم بگم مسأله شماره ای نیست بلکه به مشترک بر میگرده. یعنی اگه یه مشترک همراه اول 10 تا سیم کارت اعبتاری یا دائمی هم داشته باشه هنگام بروز این خطا تو سیستم اکانتینگ همراه اول، همه شماره هاش مسدود میشن و اطلاعات حساب حاشونم از طریق همراه من در دسترس نیست. فکر کنم سه چهار ساعت طول کشید تا مشکل حل شد.
    بنظرم برنامه‌همراه من خیلی مشکل داره و پر از باگ مخصوصا توی نمایش اطلاعات و همش خطا میده حداقل واسه ios اینجوریه
    این‌مشکل‌قطعی هم خیلی وقت بود واسم‌پیش نیومده بود نزدیکم‌کسی همراه اول نداشت تا بررسی کنم
    حدا کنه دیگه پیش نیاد چون واقعا به مشکل اساسی بر میخوریم در زمان اضطراری

داره خودمونی میشه ormax1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من هم دو تا خطم به نام خودمه
    اما با اونیکی خطم به راحتی وصل میشد و کار میکرد.
    برنامه همراه من روی گوشی و همینطور نسخه تحت وب کاملا وضعیت هر دو خط رو بدون مشکل نشون میداد . حتی همون سیمکارتی که مشکل داشت با اینترنت سیم کارت دیگم رفتم و همراه من وضعیت خط مسدود شده رو عادی نشون میداد و بسته هم باقی بود نرمال بود.

هیچوقت تو کشور عزیزمون نمیفهمیم علت یه سری چیزا چی هست. یعنی اون شرکت معظم می فرمایند که بله ما اینیم و میتونیم !

میخواستم به اوپراتور بگم ببخشید من این خط رو گرفتم پس حتما احتیاج داشتم و این کافی نیست که بگیم الان سیستم مشکل داره و بعدا درست میشه. خوب این مدت که من محروم میشم و ممکنه کار مهمی داشته باشم چی میشه؟ عذر خواهی که در کار نیست. پرداخت خسارت هم که قربونش برم اصلا. خوب پس چی؟

منصفانش اینه وقتی یه سرویسی رو میخرید و به استیبل بودن خودش میباله و تاکید داره و شمام روش حساب میکنید ، اگر وقفه ای در خدمات رسانی هر چقدر هم کوتاه باشه باید ضمن عذر خواهی خسارت مشتری رو پرداخت کنن. هم از نظر شرعی هم قانونی و هم عرفی این باید باشه.

هر سرویسی که میدند رو ثانیه به ثانیه روش حساب میکنند. حالا مثلا بسته تموم شه یا شارژ تموم شه اگه زنگ واجب هم باشه خبر مرگ هم بخوایم بدیم پولم نباشه که وصل نمیشه. میگه امکانش نیست. مثلا زمان بسته تموم بشه. پس حتی یک ساعتم سرویس دهی نکنه باید بررسی و ضمن عذر خواهی خسارت پرداخت کنن. در غیر این صورت اون شرکت و خدمات معتبر نیست.

اونوقت میان تو اخبارمون میگن تویوتا فراخوان داد و ماشیناشون فلان ایرادو داشت. خب معلومه از مسئولیت پذیریشونه. اینا که ماشالاه همه چیشون بی عیبو نقصه !!

5. 2 کاربر از ormax1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام .دوستان همراه اول هدیه شبانه بسته هاشو حذف کرده؟؟قبلا 2 گیگ میگرفتیم،4 گیگ هدیه شبانه داشت ولی الان میبینم برای من 4 گیگ رو نزده و فقط 2 گیگ روزانه است

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

بله فتوا اعلام شده و اینترنت شبانه همراه بسته حرام اعلام شد. موضوع فتوا فساد در استفاده از اینترنت شبانه همراه بسته مابین کودکان و نوجوانان الاف و بی کار بود که صدای اعضای خانواده را در آورده بود. خبر و اجراش یک ماه پیش بود.

8. 4 کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behzad83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام .دوستان همراه اول هدیه شبانه بسته هاشو حذف کرده؟؟قبلا 2 گیگ میگرفتیم،4 گیگ هدیه شبانه داشت ولی الان میبینم برای من 4 گیگ رو نزده و فقط 2 گیگ روزانه است
    بله حذف کرده. باید بسته شبانه ماهانه بگیرید که دو تا بسته داره. تو سایتش یا با ستاره ۱۰۰۰ مربع میتونید بسته‌های شبانه رو ببینید.

10. این کاربر از Behzad83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

من هم دو تا خطم به نام خودمه
    اما با اونیکی خطم به راحتی وصل میشد و کار میکرد.
    برنامه همراه من روی گوشی و همینطور نسخه تحت وب کاملا وضعیت هر دو خط رو بدون مشکل نشون میداد . حتی همون سیمکارتی که مشکل داشت با اینترنت سیم کارت دیگم رفتم و همراه من وضعیت خط مسدود شده رو عادی نشون میداد و بسته هم باقی بود نرمال بود.

هیچوقت تو کشور عزیزمون نمیفهمیم علت یه سری چیزا چی هست. یعنی اون شرکت معظم می فرمایند که بله ما اینیم و میتونیم !

میخواستم به اوپراتور بگم ببخشید من این خط رو گرفتم پس حتما احتیاج داشتم و این کافی نیست که بگیم الان سیستم مشکل داره و بعدا درست میشه. خوب این مدت که من محروم میشم و ممکنه کار مهمی داشته باشم چی میشه؟ عذر خواهی که در کار نیست. پرداخت خسارت هم که قربونش برم اصلا. خوب پس چی؟

منصفانش اینه وقتی یه سرویسی رو میخرید و به استیبل بودن خودش میباله و تاکید داره و شمام روش حساب میکنید ، اگر وقفه ای در خدمات رسانی هر چقدر هم کوتاه باشه باید ضمن عذر خواهی خسارت مشتری رو پرداخت کنن. هم از نظر شرعی هم قانونی و هم عرفی این باید باشه.

هر سرویسی که میدند رو ثانیه به ثانیه روش حساب میکنند. حالا مثلا بسته تموم شه یا شارژ تموم شه اگه زنگ واجب هم باشه خبر مرگ هم بخوایم بدیم پولم نباشه که وصل نمیشه. میگه امکانش نیست. مثلا زمان بسته تموم بشه. پس حتی یک ساعتم سرویس دهی نکنه باید بررسی و ضمن عذر خواهی خسارت پرداخت کنن. در غیر این صورت اون شرکت و خدمات معتبر نیست.

اونوقت میان تو اخبارمون میگن تویوتا فراخوان داد و ماشیناشون فلان ایرادو داشت. خب معلومه از مسئولیت پذیریشونه. اینا که ماشالاه همه چیشون بی عیبو نقصه !!
    دیشب از ساعت ۱ تا ۵ صبح، ایرانسل من خراب بود
    جالبه دوستم که خط اعتباری همراه اول رو ترابرد کرده بود و اینجا دایمی کرده بود، کلا نمیتونست وارد شه، ولی من که خطم ایرانسل بود میشد وارد شم
    میخواست با گوشی تماس بگیره پیغام عدم ثبت نام میگرفت، خط هم کلا کار نمیکرد!! حتی با ۷۰۰ هم نمیشد تماس بگیره

پروفشنال saeexx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

دوستان با شروع رومینگ‌ملی امکان اتصال به تمام اپراتورها مهیا شده و‌ حرکت خوبی بوده
    از دوستان میخام تست‌ کنن ببینن میتونن از اینترنت شرکت دیگه استفاده کنند؟
    من نتونستم فکر کنم فقط برای مکالمه هست
    ارادتمند

13. این کاربر از saeexx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

دوستان با شروع رومینگ‌ملی امکان اتصال به تمام اپراتورها مهیا شده و‌ حرکت خوبی بوده
    ارادتمند
    از قبل نبود؟؟ لینکی دارید از خبر؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2018

پيش فرض

ارادتمند
    فکر میکنم برای جاهای خاصی باشه
    الان سمت من هیچ رومینگ روی هیچ کدوم صورت نمیگیره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •