من هم دو تا خطم به نام خودمه
اما با اونیکی خطم به راحتی وصل میشد و کار میکرد.
برنامه همراه من روی گوشی و همینطور نسخه تحت وب کاملا وضعیت هر دو خط رو بدون مشکل نشون میداد . حتی همون سیمکارتی که مشکل داشت با اینترنت سیم کارت دیگم رفتم و همراه من وضعیت خط مسدود شده رو عادی نشون میداد و بسته هم باقی بود نرمال بود.
هیچوقت تو کشور عزیزمون نمیفهمیم علت یه سری چیزا چی هست. یعنی اون شرکت معظم می فرمایند که بله ما اینیم و میتونیم !
میخواستم به اوپراتور بگم ببخشید من این خط رو گرفتم پس حتما احتیاج داشتم و این کافی نیست که بگیم الان سیستم مشکل داره و بعدا درست میشه. خوب این مدت که من محروم میشم و ممکنه کار مهمی داشته باشم چی میشه؟ عذر خواهی که در کار نیست. پرداخت خسارت هم که قربونش برم اصلا. خوب پس چی؟
منصفانش اینه وقتی یه سرویسی رو میخرید و به استیبل بودن خودش میباله و تاکید داره و شمام روش حساب میکنید ، اگر وقفه ای در خدمات رسانی هر چقدر هم کوتاه باشه باید ضمن عذر خواهی خسارت مشتری رو پرداخت کنن. هم از نظر شرعی هم قانونی و هم عرفی این باید باشه.
هر سرویسی که میدند رو ثانیه به ثانیه روش حساب میکنند. حالا مثلا بسته تموم شه یا شارژ تموم شه اگه زنگ واجب هم باشه خبر مرگ هم بخوایم بدیم پولم نباشه که وصل نمیشه. میگه امکانش نیست. مثلا زمان بسته تموم بشه. پس حتی یک ساعتم سرویس دهی نکنه باید بررسی و ضمن عذر خواهی خسارت پرداخت کنن. در غیر این صورت اون شرکت و خدمات معتبر نیست.
اونوقت میان تو اخبارمون میگن تویوتا فراخوان داد و ماشیناشون فلان ایرادو داشت. خب معلومه از مسئولیت پذیریشونه. اینا که ماشالاه همه چیشون بی عیبو نقصه !!