احتمالا به این معناست که اضافه میشه به این شکل که بسته قبلیتون توی مدت خودش محفوظه اما توی این 15 روز اولویت با این 50 گیگه اما بعد از 15 روز باقی مانده به بسته فعال قبلیتون اضافه نمیشه و اگر قبل از این 15 روز 50 گیگ تموم شد بسته قبلیتون فعال میشه
احتمالا به این معناست که اضافه میشه به این شکل که بسته قبلیتون توی مدت خودش محفوظه اما توی این 15 روز اولویت با این 50 گیگه اما بعد از 15 روز باقی مانده به بسته فعال قبلیتون اضافه نمیشه و اگر قبل از این 15 روز 50 گیگ تموم شد بسته قبلیتون فعال میشه
منم بدنبال یافتن جواب همین سوالم.
حالا دوستان دیگه هم زنگ بزنن 700 بپرسن تا مطمئن بشیم. چون اگر این بسته نوروزی 50 گیگ 50 هزار تومن مثل سایر بسته ها باشه فرصت خوبی هست واسه حجم اندوزی جهت استفاده در ماه های بعد.
یه نکته دیگه هم هست: اگر صحبتی که شما گفتین درست باشه پس باید یه کد مانده اعتبار مخصوص این بسته نوروزی هم اعلام کنن که نکردن
Last edited by امین1356; 18-03-2015 at 12:30.
دوستان من چند روز پیش یک بسته سهماه ویژه (تخفیفی) فعال کردم.
الان اگر مثلا یک بسته یک ماهه هم فعال کنم، در نهایت بسته میشه چهار ماهه و حجمها هم اضافه میشه؟
یا اینکه همون سهماه میمونه و فقط حجم اضافه میشه؟
بسته ها جدا حساب میشه.
به این صورت که هر وقت بسته 3ماهتون تموم شد بسته 1ماه فعال میشه
حجمش تموم بشه یا زمان ۳ماههاش؟
-----------------
چه سوالیه من میپرسم! مشخصه دیگه زمان ۳ ماهه!![]()
تا اونجایی که من می دونم وقتی بسته ای فعال شد شروع میشه و رزرو نمیشه و فقط اولویتها تغییر می کنه حداقل بسته های بلند مدت اینطوری من خودم یدونه سه ماهه 18 گیگ داشتم و رفتم سه ماهه 50 گیگ خریدم جدیده هم از همون لحظه خرید فعال شد اما اولویت با بسته جدید شد
![]()
تصویری که گذاشتید از کجا میشه دید؟
از اینجا. البته این جزئیات فقط برای سیم های اعتباریه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
15روز نوزوزی 50گیگ کجا هست تو سایت ندیدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)