رفاتك فقط پهناي باند adslش از پارس انلاينه پهناي باند وايرلسش از جاي ديگس
رفاتك فقط پهناي باند adslش از پارس انلاينه پهناي باند وايرلسش از جاي ديگس
چطور میگی؟
فکر نکنم.
اینا مال محدودشه، محدودش هم نسبت به ترافیکش کمی گرونه، باید ببینم این یکساله هاش چجورین، قیمتشون مفته
البته باید به فکر یه هارد شبکه دیگه هم باشم با این اوصاف
دوشواری؟ انشاا... که نداره
فرشاد همه مون داریم سر و سامون میگیریم غیر تو و علیمیخوای آستینا رو بزنم بالا؟
از چه نظر.....
از نظر همون پینگ... سرعت و پینگ برام خیلی مهمه.
تا 200 قابل تحمله.![]()
سروش جان من خیلی به فکر علیم بهتره اول برا اون آستین بالا بزنی اخه داره به راه های کج کشیده میشه مخابرات منحرفش کرده بیچاره رو
دوستان امروز رفتم درخواست تخلیه دادم بالاخرهپشتیبانی گفت برا چی میخوای تخلیه کنی گفتم دانلود شبانه گفت اگه فقط به خاطر اینه گفتن تا 2هفته دیگه امکان بازگشت شبانه هست چون خیلی درخواست تخلیه زیاد شده تو این مدت
الان کجا میری؟لقمان؟
به نظرم اگه های وب پورت خالی نداره 1ماه لقمانو امتحان کن چون هزینه رانژش هم 5تومنه ولی های وب فکر کنم 15 تومن باشه اونوقت اگه خوب نبود برو های وب
Last edited by farshad0123; 10-06-2014 at 17:25.
نه بابا یا پارس انلاین یا های وبالان پول دستم اومده میخوام ببینم اگه پارس 512 محدودش خوبه یکساله بگیرم تازه گفت اگه ناراضی بودی فسخ میکنی باقی پول رو بهت میدن و اینکه خط رو 9 مگ میبندن و هیچ تفاوتی تو سرویس 512 و 1مگ نیست
دوستان راجع به راصد توضیح میدید؟ نامحدودشون با سرعت اسمی ارائه میدن یا بالاتر؟ سرویس های محدودشون چرا اینقدر گرونه؟ ۱مگ با حجم ۱گیگ ۳۹۸۰۰؟!!! ممنون میشم پاسخ بدبد هیچ شرکتی سرویس ارائه نمیده نه آساتک نه پارس نه شاتل فک کنم همین مونده فقط
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)