تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1117 از 2605 اولاول ... 11761710171067110711131114111511161117111811191120112111271167121716172117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,161 به 11,170 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

پروفشنال fight12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

همین طوری داشتم تاپیک ها رو نگاه میکردم، یه چیز جالبی توی همیشون مشترکه اونم انگار کاربرا همه در گیر یه جور توهم اند ؟! ( تا الان شما متوجه این قضیه شدین ؟! )
    به عنوان مثال : طرف رفته اینترنت 8 مگ با ترافیک ماهانه 3 گیگ گرفته، تند ، تند میاد تست سرعت SpeedTest میزاره ! آخه یکی نیست بگه تو الان با این 3 GB و با این سرعت چند دقیقه میتونی از محتوای مفید اینترنت بدون دقدقه استفاده کنی ؟!!

یک سری ها در این ها گیر واگیر اینترنت ایران، سندروم چغد شدگی گرفتن ( البته این اسمی که من روی این افراد گذاشتم ) یعنی طرف بعد از اینکه این سرویس های اینطوری میگره بعد از یه مدت میاد به نتیجه بالا میرسه که گویا به جای اینترنت روزانه اینترنت شبانه بهش فروختند ! برای همین میاد که کار هاش رو میزاره توی ساعات رایگان انجام میده، خوب قاعدتا این تغییر رفتاری تاثیر مستقیم و جدی اش رو صبح (فردا) طرف میزاره ( بیخوابی، کم خوابی، کم طاقتی ، حواس پرتی و ... خیلی مواردی که ما به خاطر برهم زدن نظم ساعت بایولوژیک بدنمون بهش دچار میشیم )

حالا دسته سوم از همه جالب تر اند، اونها کسانی اند که هر دو مورد بالا رو تجربه کردند و نهایت به این نتیجه رسیدند که نه آقا این طوری نمیشه باید یه کار دیگه کرد! اینها خسته از همه جا و همه چیز ، رو میارند به دانلود های بی هدف در ساعت های رایگان، براشون مهم نیست که فایل ای که میگرن اصلا به دردشون میخوره یا نه؟!، اصلا فرصت میکنند ببینند یا نه؟! این فراینده دانلود براشون مثل یه مسکن میمونه که یکم درد ها شون رو برای مدتی از یادشون ببره،
    به این خیال که چون من برای چیزی که برای ش پول دادم باید حداکثر استفاده رو ازش ببرم و نباید بگذارم لااقل از طرف ISP سرم را کلاهی بروند، در صورتی که ....

این ها را نوشتم که بگویم، دوستان مشکل از جایی دیگریست، بیجهت خود را درگیر این بازی ها نکنید، و در این داستان اینترنت ایران زامبی نشوید،

من خوشحال میشم دیدگاه های شما رو هم در این باره بدونم،
    من قبلانامحدود داشتم الان هم سرویس محدود.
    در هر دو حالت عذاب میکشی...
    نامحدودبه خاطر سرعت محدودش.
    سرویس محدودهم به خاطر ساعت واقعا بی وقتش!!!
    کلا به این نتیجه رسیدم برای نرم افزار مجموعه های موجود تو بازارو میگیرم.
    فایل هایی هم که لازم دارم میذارم واسه دانلود شبانه اما اصلا سر نمیزنم تا چند روز بعد ثابت شده بهم هر چقد بیشتر لازم داری یه فایل رو به همون,اندازه سرعتت افتش بیشتر میشه...

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

2. این کاربر از fight12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

همین طوری داشتم تاپیک ها رو نگاه میکردم، یه چیز جالبی توی همیشون مشترکه اونم انگار کاربرا همه در گیر یه جور توهم اند ؟! ( تا الان شما متوجه این قضیه شدین ؟! )
    به عنوان مثال : طرف رفته اینترنت 8 مگ با ترافیک ماهانه 3 گیگ گرفته، تند ، تند میاد تست سرعت SpeedTest میزاره ! آخه یکی نیست بگه تو الان با این 3 GB و با این سرعت چند دقیقه میتونی از محتوای مفید اینترنت بدون دقدقه استفاده کنی ؟!!

یک سری ها در این ها گیر واگیر اینترنت ایران، سندروم چغد شدگی گرفتن ( البته این اسمی که من روی این افراد گذاشتم ) یعنی طرف بعد از اینکه این سرویس های اینطوری میگره بعد از یه مدت میاد به نتیجه بالا میرسه که گویا به جای اینترنت روزانه اینترنت شبانه بهش فروختند ! برای همین میاد که کار هاش رو میزاره توی ساعات رایگان انجام میده، خوب قاعدتا این تغییر رفتاری تاثیر مستقیم و جدی اش رو صبح (فردا) طرف میزاره ( بیخوابی، کم خوابی، کم طاقتی ، حواس پرتی و ... خیلی مواردی که ما به خاطر برهم زدن نظم ساعت بایولوژیک بدنمون بهش دچار میشیم )

حالا دسته سوم از همه جالب تر اند، اونها کسانی اند که هر دو مورد بالا رو تجربه کردند و نهایت به این نتیجه رسیدند که نه آقا این طوری نمیشه باید یه کار دیگه کرد! اینها خسته از همه جا و همه چیز ، رو میارند به دانلود های بی هدف در ساعت های رایگان، براشون مهم نیست که فایل ای که میگرن اصلا به دردشون میخوره یا نه؟!، اصلا فرصت میکنند ببینند یا نه؟! این فراینده دانلود براشون مثل یه مسکن میمونه که یکم درد ها شون رو برای مدتی از یادشون ببره،
    به این خیال که چون من برای چیزی که برای ش پول دادم باید حداکثر استفاده رو ازش ببرم و نباید بگذارم لااقل از طرف ISP سرم را کلاهی بروند، در صورتی که ....

این ها را نوشتم که بگویم، دوستان مشکل از جایی دیگریست، بیجهت خود را درگیر این بازی ها نکنید، و در این داستان اینترنت ایران زامبی نشوید،

منم واقعا اسیر این دانلود بی هدف بودم .
    جوری بود که میشستم یه فیلم 10 گیگی رو 100 بار دانلود میکردم فقط به خاطر این که دارم پولشو میدم
    راستی میگی خدایشش با حرفت خیلی حال کردم

4. 4 کاربر از arminkoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بالاخره ملت ایران خیلی "شریف" تشریف دارن که وضعیت اینترتشون مثل خیلی چیزهای دیگه اینطوریه در مورد سرویس های محدود با سرعت 10 مگ و حجم 1 گیگ زیاد گفتم قبلا کو گوش شنوا ملت تست سرعت رو که میبینن دامن از دست میره تازه دانلود از سرور های داخلی با سرعت بالا و سرور خارجی لاکپشتی همینطور ...البته دانلودر حرفه ای معمولا به صورت خودکار این فرایند رو انجام میدن ساعت رایگان روشن بشه دانلود ودغدغه ساعت خواب و ...ندارن اونایی که صرف "پول دادم حقمه" هرچی باشه میخوان دانلود کنن ساعت رایگان یا بدون توجه به ترافیک فقط سرعت مدنظرشونه که خب مشخصه کارشون اشتباهه ولی اینو یادمون باشه به کسی ربطی نداره کی چقدر و چگونه از اینترنت استفاده میکنه ...

دیدگاه خیلی روشنه تا وقتی عده ای بخوان افکار و عقایدشون رو تحمیل کنن به دیگران چی ببینی چی بخوری چی بپوشی چی فکر کنی چی بگی نتیجه محدود و سانسور شدن تمامی ابزار های رسانه ای و تبادل آزاد اطلاعاته!میخواد کتاب باشه یا روزنامه و سینما که ممیزی و سانسور و بگیر ببند دارن میخواد اینترنت و تلویزیون باشه!! از دسته کلید و ... هم کاری بر نمیاد اونها ماموریتشون خیلی خوب عمل کنن تسلیم قهرمانانه (که جدا قاجار رو روسفید کرد!) رو به مرحله نهایی برسونن و از شرایط فروپاشی اقتصادی و جنگ (داخلی یا خارجی) و تجزیه نجات پیدا کنیم!

البته خیلی بهتره که به مشکل اساسی که در جای دیگه ای هست بپردازیم (در موضوع اینترنت البته ) وگرنه کل ملت شریف ایران یک سور هم به زامبی زدند!!

مخابرات هم برگشته به دوران طلایی

6. 11 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

سلام کامل نقل قول نکردم فضا رو زیاد نگیرم
    من دانلودرم
    یعنی از اونا که یک سیستم قدیمی اضافی برای دانلود گذاشته و به لطف مخابرات تا الان ریالی پول نرم افزار و ... ندادم
    مصارفم از کارای دانشگاه و بحث ارتباطی با دوستان بدون مصرف شارژ تلفنی هست تا دانلود بازی های روز و فیلم ها و سریال های روز با زیرنویس و آموزش های مورد علاقم
    اما حالا چرا یک سیستم جدا برای دانلود ؟

توی یک هفته شما با نت 512 مخابرات یک بازی که میشه نهایتا ظرف 4 ساعت تمومش کرد رو مجبوری 48 ساعته بگیری تازه این در صورتیه که مدام دانلود کنی و و فایل های بالا 500 مگی به خاطر کیفیت رویایی نت ارور نده
    یک فیلم یک ساعته رو 3 یا 4 ساعته میگیری
    یک فیلم آموزشی تک دی وی دی هم تقریبا 3 یا 4 گیگه حدودا 16 ساعت طول میکشه و مدت مصرفش فکر میکنم تقریبا برابر با مدت دانلودش میشه
    پس شما 48 ساعت برای بازی + 4 ساعت برای فیلم + آموزش 16 ساعت ، دانلود ممتد میزاری که میشه 68 ساعت

در عوض 4 ساعته بازی رو تموم میکنی و 1.5 ساعته فیلم رو میبینی + 16 ساعت آموزش رو میبینی و تمرین های لازمه رو انجام میدی که میشه 21.5
    توی ایران 68 دانلود = 21.5 ساعت استفاده ، اگر جمع این دو رو حساب کنی میشه وقتی که از عمر شما و برق مملکت و استهلاک سیستم ها و... داره هدر میره فقط به خاطر یک بازی یک فیلم و یک آموزش

اما توی خارج فکر میکنم داستان اینطوری باشه : طرف میتونه فیلم خوب (خوبش مهمه ) رو توی سینما با GF بشینه ببینه و کلی هم لذت ببره که با رفت آمدش میشه 2 ساعت
    بازی رو با نت پرسرعت دانلود میکنه و سریال کی رو میخره و یا کلا بازی رو به قیمت درست ( نه فضایی و کذایی ) سفارش میده و براش میبرن در خونه و 4 ساعته بازیش میکنه و کلی هم میتونه آنلاین بزنه حال کنه
    آموزش رو هم توی مدرسش دیده و نیازی نیست وقتی مدرکش رو گرفته تازه بره دنبال هزارتا لینک آموزشی و ... اگرم آموزش بخواد بدون چیز پی ان میتونه آنلاین ویدیو رو ببینه و نیازی نیست دانلودش کنه بعد ببینه
    2 ساعت فیلم با کلی حال + 4 ساعت بازی + 10 ساعت آنلاین + 0 ساعت آموزش اضافی میشه کلا 16 ساعت
    حالا با این تفاسیر شما نمیخواد پرتقال فروش رو پیدا کنی چون اون منم

ما هم قبلا به همین درد دانلود بی هدف خوردیم و یه راه حل براش پیدا کردیم
    سه تا دوست قرار شد یکی فیلم و سریال بگیره و یکی بازی و یکی آموزش و بعد اینا رو با یک هارد بین خودمون جابجا کنیم
    اینطوری هرچی دانلود کنیم مورد انتقاد بقیه قرار میگیره و کلا طرف فایل ها و فیلم ها و بازی های چرت نمیریم .
    امیدوارم این اینترانت یک کاری شبیه همین برای جامعه انجام بده تا فایل های مفید با سرعت بیشتری بین دوستان منتقل بشه .
    Last edited by Meysam Raz; 28-02-2014 at 14:45.

8. 4 کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

اقا من نت دارم منتها یه dsl باسه اون یکی خطم هم میخوام مخابرات خوبه ؟ 512 راحت میدن مدرک چی میخواد قربون شما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

بی پدرا باز 1 هفتس ریدن تو نت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. 5 کاربر از 666hamed666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من از دیشب افت سرعت دارم.شما چطور؟

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من هم از دیشب افت سرعت دارم و هنوزم ادامه داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

دیروز بعد از ظهر تا نیمه شب 20 درصد Packet Loss داشتم، امروز هم از ظهر که چک کردم تا حالا بیشتر از 30 درصد بوده! یعنی در عمل نت غیرقابل استفاده هست! البته طبق معمول اینترانت داخلی هیچ مشکلی نداره!

15. این کاربر از Butterfly-Effect بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه COD MW3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

من نمیدونم چرا اینجوری شده نتم امروز ...سرعت دانلودم از 30 بیشتر نمیشه...همیشه روی 60 بود!! 512 مخابرات تهران دارم...اعصابم خورد شده

سایتها دیر باز میشن ...اصلا معلوم نیست چه مرگش شده اینترنت امروز ....هرچی هم dns عوض میکنی همین آش و همین کاسس...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •