تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1117 از 1185 اولاول ... 11761710171067110711131114111511161117111811191120112111271167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,161 به 11,170 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز
    لطفا ی ادکلن خوب برای بهار و تابستان معرفی کنید.
    در حال حاضر مون بلان لجند استفاده میکنم.
    قیمتش برام مهم نیست. میدونم که عطرای این فصول سال ماندگاری ندارن ولی تو همین عطرا ماندگاری طولانی تو فصل یهار و تابستان- پخش بوی زیاد و خوشبوو جذاب

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز
    لطفا ی ادکلن خوب برای بهار و تابستان معرفی کنید.
    در حال حاضر مون بلان لجند استفاده میکنم.
    قیمتش برام مهم نیست. میدونم که عطرای این فصول سال ماندگاری ندارن ولی تو همین عطرا ماندگاری طولانی تو فصل یهار و تابستان- پخش بوی زیاد و خوشبوو جذاب
    آکوا اسنشیال BLU از برند سالواتوره فرگامو
    این عطر جز بهترین عطرهای جدید و عالی هست از هر نظر بنظرم عالیه (رایحه، پخش و ماندگاری)

قیمت 100 میل هم 250

به غیر از این هم رودستر از کارتیر و همچنین ایسی میاکه بلو عطرهای خنک و تند و علفی هستند که پسندش سلیقه ای هست

3. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

تشکر از راهنمایی شما.
    نظر شما در مورد بولگاری آکوا پور هوم چیه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

تشکر از راهنمایی شما.
    نظر شما در مورد بولگاری آکوا پور هوم چیه؟
    در برابر سه عطری که گفتم و حتی مونت بلنکی که خودتون استفاده میکنید شرایط ضعیفتری داره خصوصا در قدرت پخش
    بهرحال خرید عطر سلیقه ای هست
    اول از همه بودجه
    و دوم اولویت شما
    در نهایت تعیین کننده ی خرید عطر هست
    چون خیلی ها هستند که رایحه براشون مهمه و پخش مطرح نیست و یا برعکس...

6. 5 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام

3 تا سمپل زنانه اورجینال از سه ادکلن به دستم رسید گفتم تست کنم نتیجه ش رو بگم...

اولی محصولی از Fendi با نام کامل

Fendi L´Acquarossa

اولین باری که این ادکلن رو اسپری میکنید بوی رز میزنه بالا! بعد ترکیبی از یه رایحه مرکباتی و رز مانند باقی میمونه....بوی خاص و غیر منتظره ای نداره! یه رایحه تکراری داره انگار در یک مغازه لوازم آرایشی هستید! خیلی شرقیه ...ولی رایحه نهاییش شیک هست! ...برعکس اینکه ادوپرفیوم هست ولی پخش و موندگاری خیلی بالایی نداره. در واقع به نظر من به قیمتش نمی ارزه! اما اگه کسی بهتون کادو داد خوشحال بشید شما صاحب یه خوشبو ولی معمولی هستید.

دومین ادکلن هم باز یه محصول از فندی بود به اسم Fendi Fan di for women البته نسخه 2010
    نسخه 2012 هم داره که اسمش شده Fendi Fan di Fendi Extreme

این ادکلن هم ادو پرفیوم هست ولی من با خالی کردن این ادکلن روی دستم باز هم چندان از پخشش راضی نبودم! اینم پخش صعیفی داره! موندگاری بد نیست! اتازه ادو تویلت هم داره! ببینید اون دیگه چی باشه
    این ادکلن هم بوی گل ها هست..ترکیبی از رز و نارنگی و یاس و ...
    چندان رایحه هیجان انگیری نداره! ولی بد هم نیست! بوی تازه تر و فرش تری از قبلی داره...
    در کل اینم به نظر من ارزش خرید رو نداره. صبر کنید بهتون کادو بدنش

Play For Her Givenchy for women

نسخه معمولی این ادکلن رو هم تست کردم...یه نسخه بنفش هم داره !

یه ادکلن شیرین و اسپایسی! چیز جالبی هم در مورد این ادکلن نیست! اگر بوی اسپایسی دوس دارید بخریدش! اولش کمی تند هست بعد از تندیش کم میشه و یه رایحه شیرین و اسپایسی میمونه.

در کل هیچ کدوم از این سه ادکلن از نظر سلیقه من ادکلن شاهکار یا خاصی نیستن.

اگر دوس دارید 300 تومن خرج کنید و همه برای شنیدن بوی ادکلن با دماغشون روی پوستتون بیان ادکلن دوم رو بخرید! اگر میخواید یه بوی گلی و بیش از حد خانمانه! بدید فندی قرمز رو بخرید و اگر هم بوی اسپایسی دوس دارید جیوانچی پلی صورتی رو امتحان کنید!

فعلا
    Last edited by Ali_softcenter; 02-05-2015 at 00:53.

8. 6 کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shervin1996's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام. امروز دوتا عطر از برند خاص و نیش Olfactive Studio تست کردم:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1.Ombre Indigo : در ابتدای اسپری شاید رایحه ی این عطر به مذاق بعضی ها خوش نیاد اما خاص بودنش غیرقابل انکاره.
    دریک کلام نت اولیش همه پسند نیست و کاملا سلیقه های خاص و عطر بازها رو میطلبه

تطبیق رنگ آبی تیره و کمی چرک با این عطر بسیار مناسب و به جاست.
    رایحه ای کدر و دودی که زمینه ای گیاه گون داره و این تلخی نسبی رو شدت میبخشه. هرچند ترکیب قوی زعفران با این تلخی، زیبایی خاصی رو در این عطر به وجود میاره. من از تماشای تقلای زعفران برای غلبه براین نتِ تلخ و مَچ کردن این تلخی و شیرنی لذت میبرم.
    این هنرنمایی در ترکیب و ایجاد تعادل میان روایح تلخِ چرم و دود و رایحه شیرین زعفران در کنار گیاهان تحسین بر انگیزه.
    البته وجود آلو ، گل مریم و وتیور هم در این عطر قابل توجهه اما این مواد، در ترکیب با رایحه ی پایه ایِ چرمی دودی و تیره، عطر و طعمِ گسی از خودشون ارائه میدن. اما عجله نکنید باگذر زمان ناگهان این عطر تغییر چهره میده. شیرینی و لطافت اون شدت میگیره و با ورود به نت مشک وعنبر هویت تلخش رو تسلیم شیرینی این دو رایحه و رزین میکنه. ولی نه کاملا! اصلا فکر نکنید رایحه ی تلخ کاملا ازبین رفته بلکه با سایه انداختنِ شیرینی نت آخر بر عطر این تلخی با حضوری نرم و ملایم لحظه به لحظه سعی در تطبیق خودش با این نتِ شیرین و غوطه ور شدن در اون رو داره. محو شدن رایحه ی اولیه و تیره ی عطر در روشنای شیرینیِ و شوری پایان عطر بی نظیره. بله شوری. یک شوری خفیف و کم سو. اُلف اکتیو است دیگر ...!
    ماندگاری و پخش این عطر مناسبه وبیش از 8 ساعت ماندگاری داره.

قیمت 100 میل حدود 470 هزار تومان

2.autoportrait : مگه یه عطر اینهمه شیک وخوشبو میشه؟
    از عطرهای گرمی که مثل 212 VIP آزار دهنده وسنگین نیستن.
    ازعطرهایی که وقتی یه جنتل من ثروتمند و باکلاس از ماشین شاسی بلندش پیاده میشه به مشامت میرسه

رایحه ای صمغ گون و دوست داشتنی در کنار عطر عود که باعث کاهش رایحه گیاهی سدر و وتیور و نمود بیشتر شیرینیِ عودی و صمغی عطر میشه. ترنج هم در زمینه این عطر پا به پای روایح دیگه حضور داره. باید کمی در اعماق عطر غرق شد تا این حضور رو حس کرد ولی نمیتونیم منکر زیباتر شدن رایحه این کار با وجود ترنج بشیم. عطر تغییر آنچنانی ای نداره و فقط در اون جابه جایی رایحه های شیرین مشهوده.
    بوی رزین رو نمیدونم اما وجودش در این دوکاری که تست کردم به گونه ای، شیرینی رایحشون رو به هم نزدیک میکنه. شیرینیش میوه ای وگلی نیست اما گرمایی خاص و دلپذیر داره. جذابیت و گیرایی این عطر برای من اون رو جزو لیست بهترین هام قرار داد. شیرینی عطر هایی به این سبک مثل عطرهای پولو بلک، ورساچه کریستال نویر و الکسیر مرویلس هرمس رو خیلی دوست دارم. شیرینی و گرمایی عودی، چوبی و خوش طبع و دلنشین که محمول سنگینی ای نیستن.
    پخش و مخصوصا ماندگاری این عطر بسیار خوب ومناسب هستن وبیش از 8 ساعت ماندگاری داره.

قیمت 100 میل حدود 470 هزار تومن

البته ماکه فعلا ازاین بودجه هانداریم.

برای کادوی روز پدر هم چی از ما بر می آید جز عطر
    عطر Amitabh Bachchan Pour Homme ازبرند Lomani رو هدیه گرفتم با رایحه ای چوبی ادویه ای و برجستگی مرکبات وگل در اون که تندی ادویه درش محسوسه.
    عطری کلاسیک و نسبتا قدیمی که یکی از معلم های ابتداییم این رو میزد ومن محسور رایحش بودم تا اینکه تازگیا پیداش کردم و برای روز پدر نشونش کردم

قیمت 100 میل حدود 45 تا 50 هزار تومان

Last edited by shervin1996; 02-05-2015 at 01:02.

10. 6 کاربر از shervin1996 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ramshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سلام.
    لطفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببینید
    این سمپل 0.7 میل به قیمت 4 دلار در تهران یافت میشه؟ آدرس لطف کنین. قیمتشم اگه میدونین بگین. ممنون

داره خودمونی میشه shahab1985's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

چند تا از بهترین عطرهای سرذ و گرم رو از لحاظ پخش بو عالی معرفی میکنین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    سعی کنید زیاد از مام استفاده نکنید. به علت وحود المینیوم کلراید باعث میشه منافذ بسته بشه و تعریق رو برای همین کم میکند

14. 3 کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی این عطر رو تست کرده؟ (ویاژ از هرمس نسخه پرفیوم)
    از لحاظ ماندگاری در چه حدی هست؟
    و گروه بویایی بیشتر کدوم گروه؟ (مرکبات؟ چوب؟)

مرسی

16. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •