من برنامرو باز كردم ١٠ دقيقه دي سي ميشد اما بدون برنامه ١٥ دقيقه انگار راهي وجود نداره من eu nor & e وصل ميشم
من برنامرو باز كردم ١٠ دقيقه دي سي ميشد اما بدون برنامه ١٥ دقيقه انگار راهي وجود نداره من eu nor & e وصل ميشم
Last edited by coolan82; 09-04-2014 at 10:13.
خوب مسئله اینه که نمیتونیم از ذهنمون پاک کنیم
این الان 1 سال قراره بیادفکر کنم وقتی داشت میومد والوران واسه پیوستن به لول راهشو گم کرد بنده خدا
تکبیر![]()
Last edited by pancha73; 09-04-2014 at 11:33.
اقا یا اینترنت درست شده یا من دارم خواب میبینم یا این برنامه ای که برادر jigsaداده کار میکنه الان 26 دقیقه بدون dc بازی کردم.
خوب دوستانی که میگن کار نمیکنه نسخه ی کرک شدش رو بگیرین این سایت داره
بعد از اینکه برنامه رو کرک کردین برنامه رو باز کنین اون پایین یه تیک داره change IP every بزنین بعد بسته به زمان تقریبی قطعیتون تغییر بدین مثلا من گذاشتم رو هر 5 دقیقه .بعد hide ip رو بزنین سپس بازی رو بیارین البته من مطمئن نیستم شاید شانس اوردم تا 26 دقیقه بازی کردم پس بنابر این شما تو custom بازی کنین ببینین درست شده یا نه.خبر بدین حتما ببینیم درست میشه اینطوری یا نه ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پینگمم دوباره برگشته به 130-160 خیلی عجیبه
![]()
Last edited by daniel'; 09-04-2014 at 12:55.
سلام میشه بگی ورژن برنامه چنده ؟
4.0.7.8 این ورژنش قدیمه ولی کرک داره.جدیدش4.3.7.8 هستش که کرکش رو زیاد دنبالش نگشتم شما میخوای جدیدش رو بگیر.
عين ١٠ دقيقه قطع ميشه با us ip جواب نميده
lمشکل پابرجاست![]()
فکر کنم باید تا بعد از ثبت نام یارانه نقدی صبر کنیمبعدشم باید تا پایان امتحانات بعد از اون هم جام جهانی
بعدشم ماه رمضان
شاید تا آخر شهریور درست بشه
من که امید به درست شدن لول دارم هنوز![]()
يك راه هست يك سرور از اروپا خريداري كنيم از اينجا به اون سرور وصل بشيم واز اون به بازي اين احتمال 99% كار ميكنه
بازي وقتي recconect ميشه بدش دوباره ميخواي برگردي همش failed ميشه عجب وضعي داره گير ميده به firewall ماشالا retry كه تعطيله
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)