یه چیز عجیبم هست .
قبلا که Pes 6 بازی میکردم یادم میاد تیمم تو رتبه های 60 65 تا 70 بود ولی در 2010 از همون اول رتبه ی اول رو داشتم !!!
یه چیز عجیبم هست .
قبلا که Pes 6 بازی میکردم یادم میاد تیمم تو رتبه های 60 65 تا 70 بود ولی در 2010 از همون اول رتبه ی اول رو داشتم !!!
آره! منم همینطور!یه چیز عجیبم هست .
ولی اول بازی لیگ اسپانیا دوم بود که از فصل دوم به بعد اسپانیا لیگش اول بوده : دی
دقیقا
ولی کلا بعد از سه چهار سال لیگی که توش بازی میکردیم اول میشد. البته غیر از اون لیگه که توش بنفیکا و یوونتوس بودن.در مورد رده بندیم اگه پایین باشیمو بیاییم بالا خیلی حال میده بخاطر همینم در این مورد Pes 6 خیلی مسترش حال میداد. تازه مبلغ خریدم خودمون به بازیکن پیشنهاد میکردیم.ولی حیف از کونامی ...
آیا بازیکنان قدیمی مثل مارادونا و پله و ... در pes2010 هست؟ و آیا باید آزاد بشن و چطوری ؟
این رو کپی کن توی my document کنار سیو هات بازیکنان کلاسیک و مستر لیگ آزاد میشن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من از نرم افزار PES 2010 Master League - Player Transfer v1.1 طبق readmeاستفاده کردم.اما برای من ارور میده.کسی هست منو راهنمایی منه
سلام به همگی
من الان یه 5 فصل هست با منچستر سیتی بازی میکنم و بازیکنهای خوب زیاد دارم مثل رونالدو کاکا مسی و ... و هرسال هم همه جامها رو میبرم و تیمم تو رده بندی اول هست ولی نمیدونم چرا اخر فصل هیچ تیمی بهم پیشنهاد خرید بازیکنانمو نمیکنه حتی شده اونهارو تولیست فروش هم میزارم باز پیشنهاد نمیگرم !
راهی برای این وجود داره که برای بازیکنان تیمم پیشنهاد بشه ؟
کاملا تصادفیه! اصلا راهی هم نداره! من بازیکنایی که نمیخوامو میزارم ترنسفر لیست! در بیشتر مواقع بازیکنای بالای 33 رو نمیخرن! ولی بعضی مواقع هم 36-37 هم میخرن!
کلا بذار تو لیست فروش شاید یه معجزه ای شد و یکی به بازیکنات پیشنهاد داد و اگر هم بازیکنات رو نمی خوای میتونی آزادشون کنی.
---------- Post added at 12:51 AM ---------- Previous post was at 12:48 AM ----------
از چه DLC استفاده میکنی؟؟
دوستان معذرت که این سئوال رو اینجا مطح میکنم . لطفا کمک کنید
دوستان عزیزسیستم من با این مشخصاتCpu :E7500VGA : 1 GIG 9600 GT DDR3MAINBORD : E41 DDR3RAM : 4 GIG 1300 BASSLCD 1960 TR LG 19”من روی این سیستم دو ویندوز XP و 7 نسخه 64 بیتی نصب کردم ، که ویندوز XP در درایو C و ویندوز 7 در درایو D .بازی PES2010 رو XP نصب کردم همراه با آخرین نسخه PESEDIT PATCHE 3.3 .روی ویندوز 7 هم بازی رو مثل ویندوز XP نصب کردم .در شرایط عادی ابعاد دسکتاپ من 1024*1280 هستش .در ویندوز XP با این setting بازی میکنم 1024*1280 5:4 وتیک مربوط به LB رو برمیدارم .و بازی بدونه هیچ مشکلی کار میکنه و کوچکترین گیر یا پرش تصویری هم ندارم .امادر ویندوز 7 با همین مشخصات وقتی بازی میکنم وسطای بازی شروع به گیر کردن و .... خلاصه اعصاب آدم رو خورد میکنهمیخواستم ببینم کلا واسه هم این مشکل هست یا فقط برای منه که بازی در ویندوز xp مثل مرد کار میکنه ، ولی در ویندوز 7 گیر میکنه ؟در ضمن من جدیدترین فایل های آپدیت درایور رو هم برای کارت گرافیکم گرفتم که ورژنش 197 هستش . میشه یکی کمک کنه کی چیکار کنم
Last edited by kaivanika; 05-06-2010 at 20:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)