تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1117 از 1126 اولاول ... 117617101710671107111311141115111611171118111911201121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,161 به 11,170 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

اگه نباشه جاش خالی می مونه miss_ava7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

گفتم که برای اینکه 7 واحد مونده، سیستم اخطار میده که حداقل واحد مجاز رو رعایت نکردید. بخاطر همین مجبور شدم تکراری بردارم تا بتونم اون 7 واحد مونده رو قبل از اینکه پُر بشه بردارم.

حالا اگه نمرات تایید بشه خود به خود این درسهای تکراری که انتخاب کردم حذف میشن یا نه؟؟
    باید برید دانشگاه، پیش کارشناس رشته، هم اون واحدهای تکراری رو حذف میکنه ، هم که تو سیستم میزنه ترم آخری هستین و اون خطای تعداد واحد رو براتون حذف میکنه.

کلا ترم آخر به خاطر دلایل مختلف مثلا کم بودن تعدادها یا مثلا همزمان شدن دو تا امتحان با هم ، دانشجو مجبور به مراجعه حضوری میشه. زیاد هم از این چیزا پیش میاد. نگران نباشید. تا آخر زمان حذف و اضافه برید دانشگاه.

2. این کاربر از miss_ava7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hossein_128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

باید برید دانشگاه، پیش کارشناس رشته، هم اون واحدهای تکراری رو حذف میکنه ، هم که تو سیستم میزنه ترم آخری هستین و اون خطای تعداد واحد رو براتون حذف میکنه.

کلا ترم آخر به خاطر دلایل مختلف مثلا کم بودن تعدادها یا مثلا همزمان شدن دو تا امتحان با هم ، دانشجو مجبور به مراجعه حضوری میشه. زیاد هم از این چیزا پیش میاد. نگران نباشید. تا آخر زمان حذف و اضافه برید دانشگاه.
    خیلی ممنون

این ترم مهمان موقت شدم به یه مرکز دیگه. امروز رفتم دانشگاه مقصد که کارتکس رشته رو بگیرم، بهم گفتن باید بری دانشگاه خودت کارتکس بگیری، سیستم برای ما بسته ست!

بعد رفتم دانشگاه خودم کارتکس رو گرفتم، بعد درخواست دادم که ترم آخرم و سیستم اخطار میده نمیذاره 7 واحد بردارم. اونام گفتن باید بری دانشگاه مقصد اونجا که مهمان شدی درخواست بدی تا برات باز کنن! گفتن الان دیگه چون مهمان شدی جای دیگه، سیستم برای ما قفل شده!

آخر نفهمیدم کجا باید کارای انتخاب واحدم رو انجام بدم؟ کجا باید درخواست بدم تا این خطاهای سیستم رو برطرف کنن؟ دانشگاه مبدا یا مقصد؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه miss_ava7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیلی ممنون

این ترم مهمان موقت شدم به یه مرکز دیگه. امروز رفتم دانشگاه مقصد که کارتکس رشته رو بگیرم، بهم گفتن باید بری دانشگاه خودت کارتکس بگیری، سیستم برای ما بسته ست!

بعد رفتم دانشگاه خودم کارتکس رو گرفتم، بعد درخواست دادم که ترم آخرم و سیستم اخطار میده نمیذاره 7 واحد بردارم. اونام گفتن باید بری دانشگاه مقصد اونجا که مهمان شدی درخواست بدی تا برات باز کنن! گفتن الان دیگه چون مهمان شدی جای دیگه، سیستم برای ما قفل شده!

آخر نفهمیدم کجا باید کارای انتخاب واحدم رو انجام بدم؟ کجا باید درخواست بدم تا این خطاهای سیستم رو برطرف کنن؟ دانشگاه مبدا یا مقصد؟؟
    واقعا که..
    تا جایی که من جریان دوستم رو که اونم مهمان بود یادمه فقط برای فارغ التحصیلی بهش گفتن بره دانشگاه قبلیش.. ترم آخر که دوستم توی انتخاب واحد به مشکل خورد توی دانشگاهی که مهمان بود مشکلش رو حل کردند.. نمی فهمم چرا انقدر شما رو بی جهت اینور و اونور فرستادن.. همین دانشگاهی که الان میرین باید مشکلتون رو حل کنه

5. این کاربر از miss_ava7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان من تا حالا مشروط نشده بودم با قوانینش آشنایی ندارم!
    ترم پیش 5 تا دروس برداشتم که 4 تاش رو پاس کردم، ولی یه درس 3 واحدی رو بهم 0 داده. الان با معدل 10,79 ترم پیش رو برام زدن مشروط...

فقط هم 7 واحد برام مونده که 5 تاش رو انتخاب واحد کردم.

الان چه مشکلی برام پیش میاد با این مشروطی؟؟؟
    شرایط خاصی داره؟؟؟
    درس های پاس شدم تغییری نمیکنن؟؟
    این 7 واحد رو میذارن انتخاب واحد کنم؟؟

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

تا جایی که میدونم مشروط شدن توی پیام نور فقط به این معنی هست که ترم بعدی حداکثر میتونی 12 واحد برداری!
    فکر نمیکنم که مشکل دیگه ای پیش بیاد.
    ولی اگه خیلی نگران هستی یه زنگ بزن دانشگاه و از یکی از کارشناس ها بپرس.

8. این کاربر از Squall Leonhart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

تا جایی که میدونم مشروط شدن توی پیام نور فقط به این معنی هست که ترم بعدی حداکثر میتونی 12 واحد برداری!
    فکر نمیکنم که مشکل دیگه ای پیش بیاد.
    ولی اگه خیلی نگران هستی یه زنگ بزن دانشگاه و از یکی از کارشناس ها بپرس.
    ممنون

بعد موقع گرفتن مدرک کارشناسی، این نمره 0 و مشروطی رو در معدل کل حساب میکنن؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

ممنون

بعد موقع گرفتن مدرک کارشناسی، این نمره 0 و مشروطی رو در معدل کل حساب میکنن؟؟
    تا جایی که میدونم نمرات زیر ده در معدل ترمی حساب میشن و باعث میشن ترم بعدش مشروط بشی و نهایت 12 واحد بهت میدن
    ولی نمرات زیر ده روی معدل کل کارشناسی تاثیری ندارن!

11. این کاربر از Squall Leonhart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

تا جایی که میدونم نمرات زیر ده در معدل ترمی حساب میشن و باعث میشن ترم بعدش مشروط بشی و نهایت 12 واحد بهت میدن
    ولی نمرات زیر ده روی معدل کل کارشناسی تاثیری ندارن!
    فقط نمیدونم چرا استاد برام صفر گذاشته!

3 واحد عملی درس پروژه بود، که نه کلاس داشت و نه امتحان. منم کلاً دنبالشو نگرفتم چون میخواستم حذفش کنم. این استاد هم برام صفر رد کرده!

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

فقط نمیدونم چرا استاد برام صفر گذاشته!

3 واحد عملی درس پروژه بود، که نه کلاس داشت و نه امتحان. منم کلاً دنبالشو نگرفتم چون میخواستم حذفش کنم. این استاد هم برام صفر رد کرده!
    طبق آخرین بخشنامه ای که دیدم اگه امتحان عملی شرکت نکنی و یا پروژه عملی تحویل ندی نمره صفر میشه
    ولی اگه امتحان کتبی و تئوری سر جلسه نری نمره غایب در امتحان ثبت میشه که به معادل حذف کردن درس هست

14. این کاربر از Squall Leonhart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

✅ تمدید فرصت انتخاب واحد ترم پیش‌ رو

⭕️ انتخاب واحد نیم‌سال دوم ۹۶-۹۵ تا فردا ۱۴ بهمن‌ماه تمدید شد

16. این کاربر از fandak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •