ای ول مثل اینکه راست گفتن. امروز رفته بودم تمدید کنم face-to-faceراجع به مرکز 4 پرسیدم یارو گفت الان درست شده ولی از فردا بهترم میشه تازه میخواستم بیام برای اینجا کامنت بزارم خودت پیش دستی کردی زد حال زدی
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ای ول مثل اینکه راست گفتن. امروز رفته بودم تمدید کنم face-to-faceراجع به مرکز 4 پرسیدم یارو گفت الان درست شده ولی از فردا بهترم میشه تازه میخواستم بیام برای اینجا کامنت بزارم خودت پیش دستی کردی زد حال زدی
![]()
خب سرویس های نا محدود هم fair use policy داره دیگه... چه به درد میخوره؟؟؟ در هر صورت با این قانون پر مصرف ها حالشون گرفته میشه... ربطی به نامحدود و محدود نداره... من مثلا برم 2048 نا محدود شاتل رو بگیرم که ماهی 400 هزار تومانه ، بیام صبح تا شب بذارم دانلود باز fair use policy میشه دیگهچون خیلی هاشون امکان مالیه این رو ندارن که سرویس های نا محدود شاتل رو خریداری کنن
اندیشه از لحاظ پایداری به نسبت سایر شرکتا به نظرم بهتره یعنی درسته هیچ وقت تا حالا از 100 ، 80 نبوده
ولی هیچ وقتم از 100 ، 40 نبوده . همون 60 نمره مناسبیه. اینجور دوز و کلک این تهرانی ها رو نداره.
Last edited by subwaygo; 18-10-2011 at 19:21.
سلام
دوستانی که نامحدود اندیشه دارن . 128 ماهیانه چقدر میدن ؟ 15500 ؟ سرعت دانلود روزها و شبها رو چنده ؟
به نظرتون 128 نامحدود بهتره یا 512 با 2 گیگ ترافیک ؟
این رو هم بگم که زیاد دانلود میکنم
Last edited by nits; 18-10-2011 at 20:53.
تو ART5و بالاتر از اون هیچ وقت به FUP نمیرسی دادا. خیلی راحت 80 گیگ دانلود و تو ماه میزنی اما مشکل قیمتشه! قبل این قانون با سرویس 2 مگ( یعنی با 23000 تومن) میشد این مقدار دانلود و داشت! اما الآن با 60000 تومن!
آره من هم اتفاقا پرسیده بودم و گفته شد که مرکز 4 به زودی مشکلش حل میشه ولی نمیدونم اینجا گفتم یا نه ! احتمالا رو مسنجر برا فوا نوشتم! اونم مطمئن نیستم!![]()
داداش یه باگی کوفتی زهر ماری چیزی پیدا میکنی انقد نگو ببین میتونی کارو کاسبی مارو کسادکنی بیسرو صدا خودت استفاده کن خفمون کردی یه چند روزه میخوام حرف نزنم نمیزاری که
بابا بیخیال یاد گرفتی خودت استفاده کن دس زیاد شه از همینم میوفتی
من ماهیانه 15500 میدم، ازش راضیم.خط 4.
منم زیاد دانلود میکنم و حداقلش اینه که دیگه نگران تموم شدن حجمم نیستم.
سرعتشم میانگین 30 هستش.نوسان داره، بین 25 تا 40 ولی اکثر مواقع 30هستش.
اگه یکسره بزاری رو دانلود، روزی بین 2 تا 2.5 گیگ دانلود داری.
اینها تجربه من تو سرویس 128 نامحدود بود و اونقدر تجربه ندارم که بگم کدوم سرویس بهتره.
موفق باشی.
یکدور مودم رو ریست کن از اول کانفیگ کن و بجز pppoe و دادن یوزر و پسورد هیچ تیکی رو جابجا نکن در ضمن روی کارت شبکت هم نباید ip بذاری باید obtain باشهکانفیگت مشکلی نداره نهایتش اینه که می بری اندیشه رایگان کانفیگ می کنن
Last edited by darkman.p; 19-10-2011 at 08:15.
مطمعنی دادا؟؟؟ امروز باید باز یه سر برم شاتل واسه اتمام حجتتو ART5و بالاتر از اون هیچ وقت به FUP نمیرسی دادا. خیلی راحت 80 گیگ دانلود و تو ماه میزنی اما مشکل قیمتشه! قبل این قانون با سرویس 2 مگ( یعنی با 23000 تومن) میشد این مقدار دانلود و داشت! اما الآن با 60000 تومن!
--------
این چند وقته یه مقدار حساب کتاب کردم سرویس های مختلف شرکتها رو گفتم اینجا هم بگم شاید بد نباشه و یکی پیدا بشه و به دردش بخوره
توی رنج 40 هزار تومان 4 تا سرویس در شاتل و اندیشه وجود داره که با قرمز نتیجه رو گفتم و در زیر هم جزئیاتش هست:
- 256 محدود با ترافیک 20 گیگ - اندیشه (60 گیگ در ماه)
- 256 نامحدود - اندیشه (54 گیگ در ماه)
- 256 نامحدود (ART3) - شاتل (54 گیگ در ماه)
- 1024 نامحدود (CRA) - شاتل (33 گیگ در ماه)
- استثنا سرویس 2045 (2مگ) - شاتل(23تومان) (30 گیگ در ماه با قانون FUP) و (120 گیگ در ماه بدون قانون FUP)
1. شبی با سرعت 80 توی بازه زمانی 5 ساعته رایگان اندیشه میشه 1.5 گیگ دانلود کرد که در ماه میشه 45 گیگ + 15گیگ هم از 20 گیگ روزانه رو دانلود کنیم
2. روزانه در بازه 10 ساعت با سرعت 50 میشه 1.8 گیگ دانلود کرد که در ماه میشه 54 گیگ
3.روزانه در بازه 10 ساعت با سرعت 50 میشه 1.8 گیگ دانلود کرد که در ماه میشه 54 گیگ ، و خود پشتیبانیش گفته میشه تا 50 گیگ در ماه هم دانلود کرد
4.سرویس 1024 شاتل که از قانون یک به ده پیروی میکنه ، حجم حداکثر ماهانه میشه 33 گیگ
5. یه استثنا هم میزنم و 2 مگ شاتل رو هم محاسبه میکنم. هم با قانون Fair use policy و هم بدون اون
با قانون FUP: در بازه 7 ساعت شبانه با قانون شاتل میشه چیزی حدود 1.5 تا 2 گیگ دانلود کرد البته یک شب در میان به گفته پشتیبان که در ماه میشه 30 گیگ
بدون قانون FUP: در بازه 7 ساعت شبانه بدون قانون شاتل میشد چیزی حدود 4 گیگ دانولد کرد که در ماه میشد 120 گیگ ، البته خیلی از ماها به 80-90 میرسیدیم
همه ی اینها تقریبی بوده ، ویه مقدار بالا پایین داره تووش ، اما خب سعی کردم درست در نظر بگیرم ، من به شخصه 2 مگ شاتل ، 256 محدود و نامحدود اندیشه رو داشتم.
من خودم به شخصه موندم چی کار کنم ، و امروز فردا دیگه تکلیف رو مشخص میکنم
Last edited by ho0rezam; 19-10-2011 at 11:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)