مشخصاتشونو از کجا بگیرم؟شما قیمتاشونو ندارین؟ عکسی ازشون ندارین؟
با تشکر
مشخصاتشونو از کجا بگیرم؟شما قیمتاشونو ندارین؟ عکسی ازشون ندارین؟
با تشکر
مشخصات+عکس
قیمت هم برو بازار
HS20
HS10کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
SX30کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من اطلاعاتی از دوربین ندارم .شما چه مدلی رو تائید میکنید؟تا 600 میتونم هزینه کنم.
همچنین میخواستم بپرسم تصاویر و فیلم هایی که با SX30 ضبط میشن هنگام تماشای آنها بوسیله سینمای خانواده شطرنجی نمیشن ؟
Last edited by shadmehr51; 16-11-2011 at 14:46.
سلام
بهتره الان خرید نگنید چون قیمت ها به علت اوضاع ارز به هم ریخته و همه چی گرون شده
من فقط SX40 کنن یا HX100 سونی رو پیشنهاد میدم اما فکر کنم با این اوضاع قیمت هاشون بالا تر از 600 باشند (البته هر دو بخصوص SX40 تازه امدند)
نه عزیز تا 50 اینچ فکر نکنم مشکلی پیش بیاد
البته در صورتی که درست عکس بگیرید![]()
سلام
بچه ها به نظرتون 60D+18-55 یا 600d+18-135؟
(انقد بدم میاد این انتخاب ها هی زیاد میشن)
بعد یه سوال
d5100 حالت شاتر B نداره؟ :o
به نظز من 600D + 15-85 !! خوب حیفه دیگه
یه 400 تومن بیشتر از انتخاب هات میشه ولی این کجا و آن کجا. ولی کلا زیاد پیشنهاد نمیدم یک راست بری سراغ سریxxD کنون. من با اینکه دوربین فول فریم دارم هنوز بیشتر کارهام با 400D انجام میشه و هنوز هم راضی هستم. دیگه 600D که جای خود داره. شما بیشتر سرمایه بگذاری برای لنز بهتره تا دوربین.
راستش من اصلا علاقه ای به لنز 135-18 ندارم واسه همین راهنمایی نکنم بهتره.
یه چیز دیگه وقتی انتخاب زیاده اصلا بد نیست خیلی هم خوبه. یعنی شما میدونی دنبال چی میگردی. یا حداقل میخوای که بدونی.
با سلام به شما
به نظر من اگه شما اصلا اطلاعی از دوربین ندارید لازم نیست اولش اینقدر هزینه کنید.
اما در هر حال شما اگه دنبال سوپرزوم میگردید که دوستان لطف کردند معرفی کردند.
اما من پیشنهاد میدم یک نگاهی به محصولاتی چون , Canon S95 ,Canon G12 و Panasonic Lumix LX5 و محصولاتی از این دست هم بندازید.
البته G12 فکر کنم بیشتر از قیمت مورد نظر شما باشه.
این دوربین ها شاید از زوم کمی برخوردار باشند اما از نظر سنسور و اپتیک بسیار با کیفیت هستند. و در ضمن سبک تر و کوچک تر.
از جوابت ممنون من ی دوربین برای استفاده شخصی میخوام یکی از دوستان لطف کرد و نظرشو داد نظر شما چیه؟میخوام ی دوربین بگیرم برای همیشه
قیمت هایی که از نت گرفتم
sx40حدود 600
hx100حدود650
منظور از کامپکت و PowerShot چیه؟![]()
Last edited by shadmehr51; 16-11-2011 at 21:22.
حتما داره
چطور؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)