تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1117 از 2376 اولاول ... 11761710171067110711131114111511161117111811191120112111271167121716172117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,161 به 11,170 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

فكرى: ادعاى مسؤولان شيرين فراز دروغ است

ايران ورزشى - در حالى كه مسؤولان باشگاه شيرين فراز مدعى شده بودند محمود فكرى بعد از عقد قرارداد دوساله با اين تيم، كرمانشاه را ترك كرده است، مربى آبى پوشان با رد اين صحبت ها مى گويد: «متاسفانه مسؤولان شيرين فراز در قرارداد سفيد من دست بردند و حرف هاى آنها جعلى و دروغ است و من به هيچ وجه با آنها قرارداد دوساله نداشتم.
    به دليل شركت در كلاس هاى مربيگرى نتوانسته بودم شكايتم را درست پيگيرى كنم اما با پايان يافتن اين كلاس ها، حتماً شكايتم را پيگيرى خواهم كرد.»
    مربى استقلال در خصوص ديدار با ملوان مى گويد: «قطعاً بازى سختى را به لحاظ زمين و شرايط آب و هوايى شهر انزلى مقابل ملوان خواهيم داشت و يك بازى فيزيكى در انتظار بازيكنان دو تيم خواهد بود كه همين امر بازى را براى دو تيم خصوصا براى ما سخت تر خواهد كرد اما ما تمام تلاش مان را انجام مى دهيم تا به روند پيروزى هاى اخيرمان ادامه دهيم.»

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خسرو حيدرى: يك هفته در گل دويديم!

ايران ورزشى- عملكرد خسرو حيدرى پيستون راست استقلال در چند ديدار قبلى تيمش آنقدر خوب بوده كه در اين تيم تبديل به يك مهره ثابت براى امير قلعه نويى شده است. خسرو حيدرى در مورد ديدار استقلال مقابل ملوان مى گويد: «اين ديدار مانند بازى هاى قبلى فوق العاده برايمان مهم است و بايد در ادامه بردهاى گذشته در ديدار سخت با ملوان هم با سه امتياز از زمين مسابقه خارج شويم.» «به دليل بارش باران در چند روز اخير، خوشبختانه در شرايطى مشابه با انزلى تمرين كرديم و اين امر در ديدار با ملوان به ما كمك شايانى خواهد كرد.» حيدرى در خصوص حضور ثابت خود در استقلال مى گويد: «كار سختى دارم و به دليل بازى در پست پيستون راست بايد در دفاع و حمله واقعاً فعال عمل كنم. به همين دليل در هنگام نفوذها به خوبى به اين نكته واقفم كه فضاى پشت سرم خالى نماند.» «بازيكنان ما در ديدارهاى گذشته نشان دادن شخصيت صدرنشينى را دارند. بنابراين در ديدار با ملوان هم تيم ما مى تواند برنده اين ديدار سخت باشد و به رده هاى بالاى جدول صعود كند.»

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

هادي شكوري: بازي در انزلي سخت است
    مدافع تيم فوتبال استقلال زمين ناهموار و بازيكنان با انگيزه ملوان را عواملي مي‌داند كه بازي در انزلي را سخت مي‌كند.
    هادي شكوري روز چهارشنبه به خبرنگار ايرنا گفت: استقلال هفته‌هاي خوبي را گذرانده است و اگر بخواهيم به قهرماني نيم فصل برسيم، بايد ملوان را هم شكست بدهيم تا امتيازات لازم را براي صدرنشيني به دست آوريم.
    اين مدافع همچنين با اشاره به زمين ورزشگاه تختي انزلي مي‌گويد: كيفيت زمين انزلي به گونه‌اي است كه اجازه خودنمايي را از بازيكنان تكنيكي مي گيرد، به همين دليل پيش بيني مي‌كنم در بازي فردا نتوانيم مثل چند هفته اخير با استفاده از توپ‌هاي زميني به گل برسيم و اين، كار را براي ما دشوار مي‌كند.
    شكوري با اشاره به بسته ماندن دروازه استقلال در بازي گذشته افزود: مقابل ذوب آهن نشان داديم كه مشكلات دفاعي كمتر شده است و با هماهنگي بيشتر و تمركز بهتر مي‌توانيم خط دفاعي استقلال را در ادامه ليگ به عنوان يكي از بهترين خط دفاعي‌هاي ليگ برتر معرفي كنيم.
    ديدار تيم‌هاي استقلال تهران و ملوان بندانزلي فردا /پنجشنبه/ به ميزباني ملوان برگزار مي‌شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

جانواريو: بازى كنار جبارى راحت است

ايران ورزشى - فابيو جانواريو هافبك آماده استقلال كه رفته رفته در اين تيم جا افتاده و بازى هاى خوبى ارائه مى دهد در مورد بازى مقابل ملوان مى گويد: «قلعه نويى در مورد اين ديدار با ما صحبت كرده و اعتقاد دارد كه اين ديدار يك بازى سخت و مشكل است و استقلال در اين بازى جدال سختى پيش رو دارد! البته خودم تصور مى كنم اين ديدار يك بازى فيزيكى باشد چرا كه شنيده ام زمين انزلى در اين فصل لغزنده و ناهموار است و همين موضوع كارمان را دشوار مى كند اما اطمينان دارم اگر باران به ما اجازه دهد مى توانيم سه امتياز اين ديدار را به دست آوريم. استقلال در هفته هاى گذشته توانسته بازى هاى زيبايى انجام دهد و مى تواند بر هر حريفى غلبه كند و بر همين اساس ما در اين ديدار به دنبال كسب چهارمين پيروزى متوالى خود هستيم.» جانواريو در مورد بازى در كنار جبارى مى گويد: «جبارى بازيكن بزرگ و با هوشى است. بازى كردن كنار جبارى براى هر بازيكنى راحت است. من و جبارى بازى به بازى هماهنگ تر مى شويم و يكديگر را مى شناسيم و اميدوارم اين هماهنگى بتواند تا پايان فصل ادامه داشته باشد.»

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

وحيد طالب لو:
    به پيروزى مقابل ملوان نياز داريم

ايران ورزشى- وحيد طالب لو سنگربان ملى پوش استقلال اعتقاد دارد اين تيم مى تواند ملوان را در انزلى شكست دهد و به پيروزى هاى خود ادامه دهد. طالب لو در مورد ديدار مقابل ملوان مى گويد: ملوان همواره تيم بسيار خوبى بوده و به خصوص در مقابل تيم هاى بزرگ همواره نتايج خوبى گرفته است.
    در هر صورت شرايط جوى انزلى نيز كار را براى ما دشوار مى كند. با اين حال تلاش مى كنيم تا به روند پيروزى هايمان در انزلى نيز ادامه دهيم. خوشبختانه استقلال شرايط بسيار خوبى را پيدا كرده است و براى آن كه بتوانيم اين موفقيت ها را ادامه دهيم به ۳ امتياز بازى مقابل ملوان نياز مبرمى داريم.طالب لو درباره وضعيت خط دفاعى استقلال مى گويد: خط دفاع استقلال هيچ مشكلى ندارد. مدافعان ما بسيار آماده هستند البته تمامى تيم ها بر روى ارسال ها مشكل دارند و اين موضوع تنها مربوط به استقلال نيست اما در مجموع عملكرد مدافعان ما بازى به بازى بهتر مى شود و هيچ مشكل خاصى در خط دفاع استقلال وجود ندارد. تصور مى كنم اين موضوع در بازى مقابل ذوب آهن مشهود بود. طالب لو درباره بازى هاى پيش روى تيم ملى نيز مى گويد: هنوز مشخص نيست كه به تيم ملى دعوت شوم يا نه اما اميدوارم تيم ملى همواره پيروز باشد و به جام جهانى راه پيدا كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

على عليزاده:
    بازيكنان ما نبايد دچار غرور شوند

ايران ورزشى- على عليزاده مهاجم بلندقامت استقلال كه گفته مى شود به دليل وضعيت نامناسب زمين در انزلى مقابل ملوان در تركيب اصلى استقلال حضور دارد در مورد اين ديدار مى گويد: معمولا در زمين ها مثل تختى انزلى نمى توان بازى تاكتيكى ارائه كرد و اگر بازيكنان ما دچار غرور كاذب نشده باشند و مغرورانه بازى نكنند، به طور حتم مى توانيم سه امتياز بازى را از ملوان بگيريم چرا كه بايد به پيروزى ها در ليگ ادامه دهيم. رسيدن به صدر با پيروزى در هر بازى براى ما كار چندان سختى نيست. تيم ما اين توانايى را دارد تا به اين مهم دست يابد و در بازى مقابل ملوان هم سعى داريم با يك نمايش خوب پيروز ميدان باشيم

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

يدا… اكبرى:
    ملوانى ها در زمين خود سخت مى بازند

ايران ورزشى- يدا… اكبرى هافبك پرتجربه استقلالى ها معتقد است ملوان تيم پرروحيه اى است و مقابل استقلال بازى متفاوتى ارائه خواهد داد: «با شرايطى كه استقلال دارد پيروزى مقابل ملوان دور از دسترس نيست چرا كه تيم ما به لحاظ بدنى از آمادگى خوبى برخوردار است. با توجه به اينكه ملوان توانست هفته گذشته پگاه را در رشت شكست دهد از روحيه بسيار خوبى برخوردار است آنها در زمين خودشان به سختى مى بازند. اما معتقدم شرايط روحى ما هم به گونه اى است كه مى توانيم سه امتياز اين ديدار را كسب كنيم البته اميدوارم شرايط آب و هوايى به فوتبال زيباى دو تيم لطمه اى وارد نكند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آرش برهانى:
    نبود جبارى احساس نخواهد شد

ايران ورزشى - آرش برهانى مهاجم گلزن استقلال كه هم اكنون در صدر جدول گلزنان قرار دارد معتقد است استقلال فقط براى پيروزى به انزلى مى رود و قصد دارد ۳ امتياز اين ديدار را به دست آورد: بدون شك بازى سخت و طاقت فرسايى را در جو سنگين انزلى پيش رو خواهيم داشت و من پيش بينى مى كنم اين ديدار يكى از حساس ترين و سخت ترين ديدارهاى استقلال در اين فصل باشد چراكه در طول چند سال اخير ملوان براى استقلال دردسر آفرين بوده است. بازى مشكلى خواهيم داشت، تيم ملوان بر شرايط ورزشگاه بسيار مسلط است و با توجه به شرايط جوى و نامساعد و حمايت هواداران انزلى از تيم محبوبشان در ورزشگاه انزلى بازى سختى خواهيم داشت اما به عقيده من هر تيم بتواند از اشتباهات حريف بهترين استفاده را كند پيروز اين ديدار خواهد شد. به دليل زمين نامساعد، بازى مقابل ملوان بازى سراسر فيزيكى خواهد بود و اعتقاد دارم در اين ديدار حريف اصلى ما زمين انزلى خواهد بود نه تيم ملوان انزلى.
    برهانى در خصوص شايعات مبنى بر عدم حضور جبارى در ديدار برابر ملوان مى گويد: مجتبى بازيكن بزرگى است و در اين فصل نيز براى استقلال فوق العاده كار كرده و در حال حاضر دوران اوجش را سپرى مى كند. به اعتقاد من استقلال به فرد متكى نيست و با خريدهايى كه اين فصل انجام داده، در صورت غيبت جبارى مقابل ملوان جاى خالى او احساس نخواهد شد. اما با تمام اين تفاسير روز سختى را براى ملوان و هواداران اين تيم پيش بينى مى كنم و متأسفم كه بايد بگويم روند موفقيت هاى اين تيم مقابل استقلال قطع خواهد شد. در تمام بازى ها براى برد به مصاف حريفان مى رويم و در راه قهرمانى با هيچ تيمى تعارف نخواهيم داشت. به هيچ وجه به دنبال قهرمانى در نيم فصل نيستيم و تنها به قهرمانى در پايان فصل فكر مى كنيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سياوش اكبرپور:
    گل مى زنم تا به تيم ملى برسم

ايران ورزشى - سياوش اكبرپور كه در اين فصل بيشتر به عنوان گل ساز ظاهر شده تا گلزن، معتقد است با گلزنى در ديدار مقابل ملوان به تيم ملى خواهد رسيد. اكبرپور در مورد اين ديدار مى گويد: به طور يقين با توجه به انجام بازى در خانه ملوان و همچنين زمين گل آلودى كه انتظارمان را مى كشد، كار دشوارى خواهيم داشت اما براى كسب هر ۳ امتياز به انزلى مى رويم. بسيار آماده هستم و انگيزه بالايى براى گلزنى در اين بازى دارم و اميدوارم كه بتوانم در اين بازى براى استقلال گلزنى كنم. خوشبختانه شرايط استقلال بسيار خوب است و ما در بازى هاى گذشته روند رو به رشدى داشته ايم. پس از كسب ۳ پيروزى پياپى، اكنون به انزلى مى رويم تا چهارمين پيروزى خود را نيز كسب كنيم.
    اكبرپور درباره دعوت آرش برهانى به تيم ملى فوتبال مى گويد: از اين موضوع بسيار خوشحالم و براى برهانى آرزوى موفقيت مى كنم. من نيز انگيزه بسيار زيادى براى رسيدن به پيراهن تيم ملى دارم و از همان ابتداى حضورم در تيم استقلال نيز به دنبال راه يافتن به تيم ملى بودم. تلاش مى كنم تا با گلزنى در بازى هاى تيم استقلال، شانس خود را براى حضور در تيم ملى افزايش دهم. اكبرپور همچنين با رد هرگونه اختلاف ميان مهاجمان استقلال مى گويد: استقلال از بازيكنان خوبى در خط حمله برخوردار است و هيچ مشكلى ميان ما وجود ندارد. تمامى مهاجمان در تمرينات از جان و دل مايه مى گذارند و در نهايت با توجه به شرايط هر بازى، كادر فنى از بازيكنان استفاده مى كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

گفت و گو با فارس
    منيعي: با اميدواري به سه امتياز بازي مقابل ملوان فكر مي‌كنيم

خبرگزاري فارس: هافبك تيم ملي استقلال تهران گفت: باوجودي كه ملوان حريف سرسختي است، نااميد نيستيم و به سه امتياز فكر مي‌كنيم.
    ميثم منيعي در گفت و گو با خبرگزاري فارس، درباره شرايط اين تيم اظهار داشت: توانسته‌ايم در بازي‌هاي گذشته خوب نتيجه بگيريم. مي‌دانيم ملوان نيز تيم بسيار خوبي است.
    وي افزود: آنها در زمين خود خوب كار مي‌كنند. به نظرم، بازيكنان استقلال بايد مقابل ملوان از جان مايه بگذارند و در زمين با غيرت بازي كنند.
    منيعي خاطر نشان ساخت: اگر مي‌خواهيم به صدر برسيم، بايد همه ديدارها را ببريم؛ هر چند ملوان حريف سخت‌كوشي است. بايد به سه امتياز برسيم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •