بله میشه.فقط کافیه ازش یه کپی بریزید تو هاردش.
بلهMGS:4انحصار سونی هستش
بله میشه.فقط کافیه ازش یه کپی بریزید تو هاردش.
بلهMGS:4انحصار سونی هستش
سلام دوستان من تازه این دستگاه رو گرفتم
درضمن خارج از کشور زندگی میکنم از همینجا هم خریدم
میخواستم ببینم اگر بازی ها رو از اینترنت دانلود کنم میشه ریخت رو dvd و گذاشت تو دستگاه و بازی کرد یا 1 سری داستان ها هست که قبل اش باید اون کارها رو کرد تا اینکار جواب بده.
ممکنه کسی 1 راهنمایی مرحله به مرحله کنه یا تاپیکی که بتونه کمک کنه من رو معرفی کنه خیلی ممنون میشوم.
سلام دوست عزیز... شما اول باید ببینید که frim ware کنسول ورژن چنده؟ اگه 3.55 به پایین بود به راحتی کپی خور میشه و میتونید بازی ها رو از اینترنت دانلود و بازی کنید...
در پناه حق تعالی باشید![]()
من یه هد ست باکیفت میخوام برای گیم . تو بازار خیلی مارک هستش همشونم میگن خیلی با کیفیته مارک خوبی سراغ دارید ؟ خودتون از چی استفاده میکنید ؟
فک کنم اینجا قیمتش بالای 50 تومن باشه.
حتما باید ماله خودش رو بگیریم...؟؟؟
از این هدفون بلوتوث ها بهش وصل نمیشه...؟؟؟
نه واجب نیست
لیستی که امتحان شده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام این کنسول ارزش خرید داره یا Xbox360
آیا -- کردن ونصب کردن بازی روی پلی 3 راحته چون ما قدرت این قیمت بازی رو نداریم و شایدم خیلی ها نداشته باشن
salam be hamegi.agha man game baz PC hastam amma mikham Consol begiram...az ps3 khosham miad begiram ya pashimoon misham.keyfiatesh nesbat be pc chetore.TV SONY LED 46 daram.mamnoon
dar zemn copy khor konam ya nakonam,foorooshande behem goft bazi original begiri ba5ta10 toman azam bar midare 1 bazi jadid mide behem.nazaretoon chie?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)