تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1116 از 1320 اولاول ... 116616101610661106111211131114111511161117111811191120112611661216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,151 به 11,160 از 13198

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

داره خودمونی میشه comet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Cyberspace

پيش فرض

الان اگه طرح نامحدود ایرانسل با سرعت 8 مگ بگیرم . از سرورهای داخلی هم فقط دانلود کنم تا چه حجمی جلوی سرعت رو نمیگیره؟؟؟؟
    ماهی 40 تومن نامحدود زده تو سایتش
    من نمی دونم الگوی دانلود شما چه جوره اما درباره کیفیت سرویس اپراتورها فراموش نکنید که محله به محله متفاوته و یه تابعی از پهنای باند اختصاص داده شده به آنتن ها و ترافیک کاربران در منطقه ای هستش که قصد دانلود دارین بنابراین نمیشه همین جوری گفت همراه اول بهتره یا ایرانسل. به هر صورت برای خرید مودم واسه اینکه تبلیغ مغایر با قوانین انجمن نشه یه سایت رو در پیام خصوصی معرفی می کنم که پارسال شب یلدا با تخفیف خرید کردم از اون و کلا چند ساله فعاله و قابل اعتماد. در مورد بسته های نامحدود هم اگر با الگوی دانلود شما همخوانی داشته باشد و البته روی پهنای باند و ترافیک کاربران ایرانسل هم در محدوده شما فشار نباشه بسته یه ساعته و دو ساعته و سه ساعته شبانه ایرانسل که 2 تا 8 صبح هستش و اسمش نامحدوده اما محدویت دانلود اونا به ترتیتب 20 و 40 و 60 گیگ هستش رو پیشنهاد می کنم که بویژه صبحها حوالی ساعت 6 تا 8 سرعت خیلی خوبی داره و آخرین بار چند ماه پیش من یه بسته یه ساعته رو ظرف حدود 40 دقیقه به سقف 20 گیگی اون رسیدم. درباره بسته های نامحدود همراه اول هم که اینجا به اندازه کافی بحث شده. ضمنا فراموش نکنید اگرچه پهنای باند سرورها معمولا ثابته اما ترافیک کاربرانی که از اونا دانلود می کنن در ساعات مختلف متفاوته بنابراین اگر در ساعتی شروع به دانلود از سروری کردید و از سرعت راضی نبودین بلافاصله به حساب بی کیفیتی سرویس اینترنتی تون نذارین چون ممکن به هر دلیل تو اون ساعت ترافیک روی اون سرور بالا باشه که سرعت دانلود شما رو پایین می یاره
    Last edited by comet; 07-12-2018 at 17:31.

2. این کاربر از comet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mohammadgh6's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2017
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان هرکسی میخاد adsl بگیره ولی خطش فیبره. اول از مخابرات adslبگیره.چون به خاطر خودشون،خطو بازسازی میکنن.بعد چند وقت درخاست قطع و سراغ شرکت دلخواه بروید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

اره واسه منم همینجوری میشه
    یکدفعه اینترنت کامل قطع میشه
    یا باید ریست کنم مودم رو یا یکبار برم رو ۳جی دوباره ۴جی تا درست بشه
    فکر کنم اینکارو میکنن واسه کسایی که شب میذارن دانلود و میرن دنبال کارشون یا میخابن صبح سوپرایز بشن

اگر به شبکه متصل هستین ولی اینترنت قطع است دقیقا مشکل از مودم و فریمور است و این دقیقا مشکلی بود که خودم چندسال پیش با مودم B315 داشتم که بعد از ویرایش فریمور و اپدیت مودم این مشکل هم حل شد البته در مودمهای LTE جدیدتر هواوی این ناسازگاری با اوپراتورهای ایران تقریبا برطرف شده

پروفشنال saeexx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

اگر به شبکه متصل هستین ولی اینترنت قطع است دقیقا مشکل از مودم و فریمور است و این دقیقا مشکلی بود که خودم چندسال پیش با مودم B315 داشتم که بعد از ویرایش فریمور و اپدیت مودم این مشکل هم حل شد البته در مودمهای LTE جدیدتر هواوی این ناسازگاری با اوپراتورهای ایران تقریبا برطرف شده
    مشکل برطرف شده

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

خب خداراشکر به دیگران هم یاد بدین

داره خودمونی میشه ormax1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

چند روز پیش با موردم 612 اومدم دیدم کانکته آنت داره لینک شده اما اصلا دیتا نمیداد. هر کاری کردم نشد. گوشیم فور جیه. سیمکارت همراه اولو که روی مودم بود گذاشتم روی گوشی دیدم نه دیتا میده نه پیام میره نه زنگ میزنه نه کد USSD اجرا میکنه. اما جالب اینکه زنگ میخورد پیامم میگرفت. خلاصه چمد بار زنگ زدم 9990 تا تونستم حرف بزنم که طرف متاسفانه افتضاح بود. حتی نمیشنید چی میگم . 2 کلمم نمیزاشت حرف بزنم اصلا بگم چی شده. هی میپیچوند. خلاصه نتیجه نگرفتم. اون اوپراتور بی کفایت هم سر در نیاورد و گفت سیستمه و پیچوند. هیچ زمانیم برای حلش نداد. کلا هم رفتارشون افتضاست هم اطلاعاتشون نا کافی و ضعیفه

نکته جالب اینکه یه سیم کارت دیگه همراه اول داشتم یه بسته یه ساعته گرفتم انداختم و مودم عالی داشت کار میکرد و همه چیشم درست کار میکرد. اما سیم کارتی که روی مودم بود حالا رو گوشی کامل یه طرفه شده بود. اکانتینگ همراه منم چک کردم هیچ مشکلی نداشت. خلاصه خابیدم صبح پاشدم دیدم مشکلش حل شده و سیمو برگردوندم رو مودم و سیم گوشیم گذاشتم رو گوشی. خلاصه حد اقل برای مشکل من ایراد از سیمکارت و سرویس همراه اول بود و مودمو فریمور عالی کار میکنه. مخصوصا در مدلی که گفتم وقتی مودمو روشن میکنی کل بوت شدن و لینک گرفتن 4 ثانیه بیشتر طول نمیکشه که این خودش از طراحی سخت افزار و فریمور خوب فقط میتونه باشه

پروفشنال saeexx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

خب خداراشکر به دیگران هم یاد بدین
    کار خاصی انجام ندادم ظاهرا مشکل از خود شبکه همراه اول بوده

پروفشنال saeexx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

چند روز پیش با موردم 612 اومدم دیدم کانکته آنت داره لینک شده اما اصلا دیتا نمیداد. هر کاری کردم نشد. گوشیم فور جیه. سیمکارت همراه اولو که روی مودم بود گذاشتم روی گوشی دیدم نه دیتا میده نه پیام میره نه زنگ میزنه نه کد USSD اجرا میکنه. اما جالب اینکه زنگ میخورد پیامم میگرفت. خلاصه چمد بار زنگ زدم 9990 تا تونستم حرف بزنم که طرف متاسفانه افتضاح بود. حتی نمیشنید چی میگم . 2 کلمم نمیزاشت حرف بزنم اصلا بگم چی شده. هی میپیچوند. خلاصه نتیجه نگرفتم. اون اوپراتور بی کفایت هم سر در نیاورد و گفت سیستمه و پیچوند. هیچ زمانیم برای حلش نداد. کلا هم رفتارشون افتضاست هم اطلاعاتشون نا کافی و ضعیفه

نکته جالب اینکه یه سیم کارت دیگه همراه اول داشتم یه بسته یه ساعته گرفتم انداختم و مودم عالی داشت کار میکرد و همه چیشم درست کار میکرد. اما سیم کارتی که روی مودم بود حالا رو گوشی کامل یه طرفه شده بود. اکانتینگ همراه منم چک کردم هیچ مشکلی نداشت. خلاصه خابیدم صبح پاشدم دیدم مشکلش حل شده و سیمو برگردوندم رو مودم و سیم گوشیم گذاشتم رو گوشی. خلاصه حد اقل برای مشکل من ایراد از سیمکارت و سرویس همراه اول بود و مودمو فریمور عالی کار میکنه. مخصوصا در مدلی که گفتم وقتی مودمو روشن میکنی کل بوت شدن و لینک گرفتن 4 ثانیه بیشتر طول نمیکشه که این خودش از طراحی سخت افزار و فریمور خوب فقط میتونه باشه
    چند روز پیش هم سیم کارت دایمی منم پاسه حداقل ۱۲ ساعت اینجوری شده بود و دقیقا یک طرفه
    شما حالا تونستی ۹۹۹۰ بگیری من اونم نتونستم
    اخر شب ساعت ۲ درست شد
    حالا شدیدا احتیاج داشتم که تماس بگیرم و نمیشد!!
    مجبورا یه سیم رایتل گذاشتم تا کارم راه بیافته

10. این کاربر از saeexx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behzad83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نه نشون نمیده تنها راه مد ussd هست
    اکه روش sms بلدین به بنم توضیح بدین
    ممنون سعیدجان
    نه روش sms رو بلد نیستم. تعجب میکنم چرا تو اپلیکیشن نمیگذارن. احتمالا میخوان دم دست نباشه همه استفاده نکنند.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

مثل اینکه طرح نامحدود رایگان 3 تا 7 صبح تمام شده
    کسی خبری از طرحهای جدید نامحدود داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •