من نمی دونم الگوی دانلود شما چه جوره اما درباره کیفیت سرویس اپراتورها فراموش نکنید که محله به محله متفاوته و یه تابعی از پهنای باند اختصاص داده شده به آنتن ها و ترافیک کاربران در منطقه ای هستش که قصد دانلود دارین بنابراین نمیشه همین جوری گفت همراه اول بهتره یا ایرانسل. به هر صورت برای خرید مودم واسه اینکه تبلیغ مغایر با قوانین انجمن نشه یه سایت رو در پیام خصوصی معرفی می کنم که پارسال شب یلدا با تخفیف خرید کردم از اون و کلا چند ساله فعاله و قابل اعتماد. در مورد بسته های نامحدود هم اگر با الگوی دانلود شما همخوانی داشته باشد و البته روی پهنای باند و ترافیک کاربران ایرانسل هم در محدوده شما فشار نباشه بسته یه ساعته و دو ساعته و سه ساعته شبانه ایرانسل که 2 تا 8 صبح هستش و اسمش نامحدوده اما محدویت دانلود اونا به ترتیتب 20 و 40 و 60 گیگ هستش رو پیشنهاد می کنم که بویژه صبحها حوالی ساعت 6 تا 8 سرعت خیلی خوبی داره و آخرین بار چند ماه پیش من یه بسته یه ساعته رو ظرف حدود 40 دقیقه به سقف 20 گیگی اون رسیدم. درباره بسته های نامحدود همراه اول هم که اینجا به اندازه کافی بحث شده. ضمنا فراموش نکنید اگرچه پهنای باند سرورها معمولا ثابته اما ترافیک کاربرانی که از اونا دانلود می کنن در ساعات مختلف متفاوته بنابراین اگر در ساعتی شروع به دانلود از سروری کردید و از سرعت راضی نبودین بلافاصله به حساب بی کیفیتی سرویس اینترنتی تون نذارین چون ممکن به هر دلیل تو اون ساعت ترافیک روی اون سرور بالا باشه که سرعت دانلود شما رو پایین می یاره