تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1116 از 1421 اولاول ... 116616101610661106111211131114111511161117111811191120112611661216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,151 به 11,160 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

سلام داداش

مخابرات رو ها کن بیا آسیاتک ...... خیلی سرعتش بالاست ....... من هم آمل هستم ....... با 256 ، 700 کیلوبایت سرعت دانلود دارم!

اگه خواستی خودم در خدمت هستم ...... با تخفیف ویژه
    داداش گلم 700 تا سرعت در روز چه بدرد ما می خوره چه فایده که در ساعات رایگان سرعت دانلود میشه 32 تازه بماند که برا داشتن ساعات رایگان باید سرویس 10 گیگ بخری که قیمتش رو ادم نگاه می کنه مخش سوت می کشه اسیاتک فقط روزانش کیفیت داره و عملا در بین دانلودر ها هیچ جایی برا انتخاب شدن نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

داداش گلم 700 تا سرعت در روز چه بدرد ما می خوره چه فایده که در ساعات رایگان سرعت دانلود میشه 32 تازه بماند که برا داشتن ساعات رایگان باید سرویس 10 گیگ بخری که قیمتش رو ادم نگاه می کنه مخش سوت می کشه اسیاتک فقط روزانش کیفیت داره و عملا در بین دانلودر ها هیچ جایی برا انتخاب شدن نداره
    جناب مسکوت آسیاتک ممکنه اینطور باشه ولی نوین نت یا همون هایوب جدیدا یه بنده خدا می گفت شبی 3 گیگ میشه رایگان دانلود کرد. من قبلا نوین نت داشتم ثبات خطش خوبه این مخابرات هی زرت و زرت در روز چند بار چراغ اینترنت بکل خاموش میشه یا چراغ Adsl میپره قبلا اینطوری نبود. اینا یا باندشون عوض شده یا دستگاهاشون یا سوادشون که من فک می کنم باندشون عوض شده بیشتر سعی دارن مردمو سوق بدن به شرکتای خصوصی طبق سیاستای کلی.

3. این کاربر از NullCode بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

رکورد پینگو زدم تو مازندران،عحب پینگی شده این شاتل 128 نامحدود

داداش محدودیت حجمیش چقده؟؟همون 10 گیگ؟؟ ماهی چقد میدین؟؟

5. این کاربر از faraz_fz89 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

داداش محدودیت حجمیش چقده؟؟همون 10 گیگ؟؟ ماهی چقد میدین؟؟
    تو سایت زده 9 گیگ ولی پسر داییم داشت تا 22 گیگ سرعتش شد 70 بعد از 25 گیگ رسید به زیر 10 5 همشد

7. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

دقیقا....اگر آدم بخواد وب گردی هم کنه میره از شاتل یا پارس آنلاین میگیره.....
    این مقایسه و خودتونم کنید:
    1 ماه نا محدود 128 با محدودیت دانلود 10 گیگ (پارس و شاتل) = ماهی 30 تومن.......پهنای باند تا 8 مگ بازه...کاملا ماسب بازی و وب گردی.
    1 ماه 1 مگ حجمی آسیاتک با کلی منت و قطی (10 گیگ حد الاقل حجم) = خدا تومن
    امید وترم قانع شده باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

تو سایت زده 9 گیگ ولی پسر داییم داشت تا 22 گیگ سرعتش شد 70 بعد از 25 گیگ رسید به زیر 10 5 همشد
    ی سوال دیگه میشه از همون روشی که سرعت دانلود سرور خارجی بالا می بریم با همون روش هم محدودیت حجم نا محدود دور بزنیم؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

ی سوال دیگه میشه از همون روشی که سرعت دانلود سرور خارجی بالا می بریم با همون روش هم محدودیت حجم نا محدود دور بزنیم؟؟؟
    ببین من اون روش برای اینه که سرعت سرور داخلی محدود نباشه و خارجی محدود باشه که با این روش مثل سرور داخل دانلود میکنی.ولی اگه شرکت یوزرتو محدود کنه هر کاری کنی نمیشه.اون روش برای شبانه هست که داخلی ها کم محدود میشه.ولی نامحدود ها سقف مجاز دارن چه محدود چه نامحدود

11. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

جناب مسکوت آسیاتک ممکنه اینطور باشه ولی نوین نت یا همون هایوب جدیدا یه بنده خدا می گفت شبی 3 گیگ میشه رایگان دانلود کرد. من قبلا نوین نت داشتم ثبات خطش خوبه این مخابرات هی زرت و زرت در روز چند بار چراغ اینترنت بکل خاموش میشه یا چراغ Adsl میپره قبلا اینطوری نبود. اینا یا باندشون عوض شده یا دستگاهاشون یا سوادشون که من فک می کنم باندشون عوض شده بیشتر سعی دارن مردمو سوق بدن به شرکتای خصوصی طبق سیاستای کلی.
    نوین نت بحثش از اسیاتک جداست بله سرویس های 1 مگ نوین نت که شبانه رایگان دارن میشه شبی حداکثر 2.5 گیگ دانلود کرد و اگه منطقه مخابراتیتون خوب باشه از ثبات عالی و پینگ خوبی هم برخوردار خواهید بود و قیمتش هم معقوله ولی اونم مشکلات خاص خودشو داره
    مخابرات هم که تو بابل فعلا مشکل نداره چند وقتی هست ثبات داره و سرعت هم خوبه الان بیشتر مشکل رو بچه های امل دارن که فکر کنم اونم به خاطر خود زیر ساخت مخابراتی امل باشه با زیاد شدن مشترک به مشکل خوردن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شما الان دقیقاً چه سرویسی از مخابرات میگیرید و چقدر هزینه در ماه بابت اون میپردازید ؟؟

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بهترین adsl استان مازندران

15. این کاربر از ruzbeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •