تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1116 از 1291 اولاول ... 116616101610661106111211131114111511161117111811191120112611661216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,151 به 11,160 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

از کی تا حالا -69 بیشتر از -61 بوده؟!
    برادر اون علامت منفی هست کنار عدد.

خطت نویز داره. ببین با چه فرکانسی وصل شدی. برو توی تنظیمات و یه طوری سر به نیستش کن
    عزیزم نویز بالای 35 مشکل ایجاد میکنه (لازم به ذکره:استانداردش بینه 15dB تا 25dB است اما اگه تا 30dB هم بره خیلی مشکل نیست اما بیش از 30dB تاثیر بدی روی سیگنال میذاره)
    من مگه گفتم 69 بیشتر از 61 هست!!
    من گفتم از 69 به 61 تغییر کرده عزیزم فقط خواستم مطمن شم که اشتباه نمیکنم هر چی پایین تر باشه rssi بهرته

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

دوستان RSSI بنده روی 69 اینا بود انتن رو جا به جا کردم رسوندمش بلاخره به 61 اخه مگه پایین تر باشه بهترO؟اون موقع 3 تا داشتم الان همیشه 4 تا دارم ؟؟باز نمیدونم
    بعد سرعت دانلود اون بنده قبل جا به جایی روی 100 128 بود الان جا به جا کردم بد تر شد به ذوور 40 تا میده؟
    عزیزم نویز بالای 35 مشکل ایجاد میکنه (لازم به ذکره:استانداردش بینه 15dB تا 25dB است اما اگه تا 30dB هم بره خیلی مشکل نیست اما بیش از 30dB تاثیر بدی روی سیگنال میذاره)
    من مگه گفتم 69 بیشتر از 61 هست!!
    من گفتم از 69 به 61 تغییر کرده عزیزم فقط خواستم مطمن شم که اشتباه نمیکنم هر چی پایین تر باشه rssi بهرته
    RSSI همونطور که خودتون گفتيد - منفي هست و هرچي مقدار عدد منفي پايين تر باشه بهتر هست.
    اون قسمت که گفتين 3 تا شده 4 تا اگه تعداد چراغ ها بوده که خب rssi بهتر شده که بيشتر شده.
    راجع به سرعت که کلا اوضاع دوباره از هر نظر بهم ريخته و صد البته طبق معمول 707 مشکل از ايرانسل نيست ....
    يک سوال هم دارم : مقدار نويز ميشه کدوم مقدار توي جدول؟

3. این کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

RSSI همونطور که خودتون گفتيد - منفي هست و هرچي مقدار عدد منفي پايين تر باشه بهتر هست.
    اون قسمت که گفتين 3 تا شده 4 تا اگه تعداد چراغ ها بوده که خب rssi بهتر شده که بيشتر شده.
    راجع به سرعت که کلا اوضاع دوباره از هر نظر بهم ريخته و صد البته طبق معمول 707 مشکل از ايرانسل نيست ....
    يک سوال هم دارم : مقدار نويز ميشه کدوم مقدار توي جدول؟
    با سلام به دوسته خوبم
    CINR هستش
    من فقط موندم نویز رو مگه میشه از بین برد از تنظیمات وایمکس!!!!!!!!!! (192.168.1.1) کسی بلده به منم بگه بلد نیستم :(
    دوستان از صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک اس کرین شات بگرید وضعیتتون رو ببنیم
    Last edited by apple021; 24-05-2014 at 00:09.

5. 2 کاربر از apple021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

با سلام به دوسته خوبم
    CINR هستش
    من فقط موندم نویز رو مگه میشه از بین برد از تنظیمات وایمکس!!!!!!!!!! (192.168.1.1) کسی بلده به منم بگه بلد نیستم :(
    دوستان از صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک اس کرین شات بگرید وضعیتتون رو ببنیم
    CINR ؟
    کدوم مقدارش ؟ خودش يا R1/R3 ؟
    ببين من بيشتر از n بار هم از پشتيباني واقعي و هم از فروشنده هاي 707 و هم از کسي که نصب کرده و هم حتي چندتا از کاربرهای اينجا که بلد بودن شنيدم که گفتن حداقل خود CINR هرچي بيشتر باشه بهتره ، من هم هميشه با آنتني که CINR بيشتری داشته کيفيت بيشتری داشتم. (خودم آنتن با CINR نزديک 40 داشتم که سرعتش هم خيلي بود و براي آنتن مناسبم هم بيشتر از 25 هست الان کلا هم معمولا نزديک 30 بوده) و با CINR کمتر معمولا سرعت ضعيف تر و حتي وقتي مودم رو از موقعيت مناسبش دورتر ميکردم که RSSI خراب ميشد ، مقدار CINR بدتر و نزديک به 0 و حتي منفي ميشد و آنتن هم ديگه.......
    البته من مودم outdoor دارم وCINR دارم و CINR Reuse 1 که دومي فکر کنم همون R1/R3 باشه.

7. این کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

نخواستیم بابا :,(
    یک تاپیک بزنید این انتن گرفتن رو این انتن گیری رو اموزش همه بدین :,(
    یا مثلا پاک کردن همین انتن های بد
    خیلیا بلد نیستن از جمله خودم
    وضعیتم که امشب معلوم نیست چی شده باز :,(

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

نخواستیم بابا :,(
    یک تاپیک بزنید این انتن گرفتن رو این انتن گیری رو اموزش همه بدین :,(
    یا مثلا پاک کردن همین انتن های بد
    خیلیا بلد نیستن از جمله خودم
    وضعیتم که امشب معلوم نیست چی شده باز :,(
    چرا يکهو عصباني شدي ؟
    باور کن همين 10 صفحه چندين بار گفته شد و اتفاقا قرار بود صفحه اول درست شه ولي چون هنوز اين سيستم خط مشي معلوم نشده درست نشده.
    واسه آنتن شما بايد بری همون صفحه وايمکس و ببيني فرکانس آنتن مزاحم چي هست و بعدش فرکانسش رو حذف کني.
    يادت باشه که قبلا فقط يادداشت کني چون همون ممکنه به کارت بياد و در ضمن هر فرکانس چند آنتن داره که توي هر منطقه به يکيش وصل ميشي و ممکنه فرکانس بيخود يک مکان توي يک منطقه ديگه ايده آل باشه.
    CINR رو نگفتي....
    من الان سايت مبين و نت و چند سايت ديگه بودم که نوشتن بايد بالاتر باشه و هرچي بالاتر بهتر (منم الان با مقدار 26 دارم فيکس 260 دانلود ميکنم مثل هميشه )

===

ببين الان يکمي وضعيت قاطيه چون يکجاهايي سرعت خوبه و يکجاهايي بد. (ديشب واسه من بوده امشب واسه MR.Aras )
    ممکن واسه اين قضيهCINR هم باشه ها که سرعتت خوب نيست.
    Last edited by ase_pase; 24-05-2014 at 00:34.

10. 2 کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام دوستان . واسه پیدا کردن نزدیک ترین BTS ، یه اپلیکشن هست به نام OpenSignalMaps
    به کاربر امکان جستجوی BTS های نزدیک به خودشو رو میده.
    من یه بار امتحان کردم خیلی وقت پیش
    اما شما هم امتحان کنید ببینید جواب میده!

12. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

سلام دوستان . واسه پیدا کردن نزدیک ترین BTS ، یه اپلیکشن هست به نام OpenSignalMaps
    به کاربر امکان جستجوی BTS های نزدیک به خودشو رو میده
    جون من ؟ آدرسش رو هم ميده ؟ (من خودم رو کشتم آدرس 2 تا BS رو با کلي جون کردن از پشتيباني به صورت حدود فهميدم)
    خوب واسه خود ايرانسل هست ؟
    اگه نباشه پس يعني بايد روي مودم نصب شه که بتونه سيگنال بگيره ديگه ؟ يکمي بيشتر راجع نصب و نحوه کارکرد توضيح ميدين ؟
    کار کردين باهاش ؟

14. 2 کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

cinr برا نويزه
    تا حالا شنيدين نيز خوب باشه!!!!
    بريد تو سايت هاي خارج
    امروز كــه بع دليل ....كلان نت خراب بود.
    فردا ايشالاه درست شد اگه خواستن دوست داشتن ميلشون كشيد درست كردن انشالاه فردا ميام ميگم چه جوريه ولي بعيد نيدونم بد باشه من انتنم ٣ روي ٧٠ اينا بود اوردم نزديك پنجره درست شه ديدم شد ٦١ اينا بعد با ٤ انتن هميشه از صبح نت نبودم اومدم ديدم داره ٩٠ ٦٠ يا ١٠٠ ميده ديگه نگو اشكال از من نيست بلكه از روزه امروزه....؛)))
    حتي ديروز ١٥٠ تا هم ميداد نزديك پنجره كردم
    دعا ميكنم اگه گشنه مونديم
    اگه هيچي نداريم
    لا اقل نت كشور روي روي سكوي اول ببنيم ؛)
    فقط اميدوارم عر روزي نت ايرانسل خراب شد روز ١٢ خرداد همزمان با ios 8 نيافته كه مجبورم بليط برم بگيرم ؛))))
    Last edited by apple021; 24-05-2014 at 01:01.

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

نه این کارش اینه که BTS های اطراف شما رو شناسایی میکنه ! محلش رو نشون میده .
    حالا من یادم نمیاد اون موقع چطوری بود ولی این مربوط به BTS های GPRS و 3G بود. اما فکر نمیکنم BTS های وایمکس با اینها فرق بکنه خیلی ! مطمعناً در یک منطقه هستند!
    حالا یک امتحان بکنید.. باین آنلاین باشین از طریق Satelite چک میکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •