تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1116 از 2403 اولاول ... 11661610161066110611121113111411151116111711181119112011261166121616162116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,151 به 11,160 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

خلاصه اینکه من موندم چی کار کنم!!!!!!!

دوستان راهنمایی کنید ممنون میشممممممممممم

• همین 2 مگ شاتل رو نگه دارم و یک روز در میون دانلود کنم؟
    • برم 256 نامحدود شاتل بگیرم؟ خب چه فرقی میکنه؟ اونجا هم fup هست دیگه.الان فرقش چیه؟
    • برم اندیشه 256 محدود 20 گیگ بگیرم..
    کدوم بچه ها اگه شما جای من بودید و نیاز به دانلود داشتین چی کار میکیردین؟
    آخه این که جوابش معلومه.کاری نداره.
    شاتل روکلا بیخیال شو.قبلا که این قانون نبود خوب بود و اتفاقا من از ماه بعد با اینکه 15000 اولش میگیرن ولی میخواستم بیام شاتل.واسه همون 5 گیگ دانلودش.ولی الان دیگه به هیچ وجه نمیام.با نامحدودشم میری تو لیست سیاه.کلا با شاتل دانلودرها از این به بعد استرس دارند و آروم و قرار ندارند.
    بیا اندیشه.سرویس نامحدود 128 با 16000 تومن.که روزی میتونی حداقل 2 گیگ دانلود کنی.وبا 36000 تومن که روزی حداقل 4 گیگ.
    15000 اولیه رو نداره.
    ضمنا از بچه ها کسی میخواست کلا نامحدود اندیشه 128 و مخصوصا 256 بگیره
    میشه کاری انجام داد که تا حجم مشخصی تا چند گیگ با سرعت 117 کیلوبایت رایگان دانلود کرد و همچنین از 16000 تومن و 36000 تومنتون هم حداقل 1000 تومن تا چندهزار تومن کم میشه.یه ترفند استثنایی و فوق العاده ساده.فعلا ولی تو خماری بمونید
    راستی از دامون نت و البرز و پارس هیچ خبری نیست.شاید بی سروصدا دارن سرویس خوب میدن و ما خبر نداریم!!!از کجا معلوم

2. این کاربر از arashlolos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

4 مگ؟ جریانش چیه arashlolos جون؟ منم میخوام
    دنبالش هستم تا یه ترفندی پدا کنم که پهنای باندی که بین چند سیستم تقسیم شده رو همشو بکشم طرف یه سیستم.بلد بودی بگو.
    اونم یجا داشتم دانلود میکردم یه سیستم خاص بود که سرعتش 500 کیلوبایت بود.کاش عکس میگرفتم ازش.
    هر شب تا صبح بیداری یا اینکه دانلود منیجرت تاصبح بیداره
    دانلود منیجر و کامپیوترم که خواب ندارند ولی من چرا میخوابم.
    در ضمن گفته بودم ماهی 60 گیگ اشتباه بود.ماهی بیش از 70 گیگ درسته.

4. این کاربر از arashlolos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستانی که می خوان از شاتل اینترنت بگیرن حواسشون باشه

دوستان هیچ کی شاتل نگیره به تازگی سیستمی پیاده کردن که اگر یک یوزری چند شب متوالی دانلود کنه دیگه یوزرش بلاگ میشه و نمی تونه دانلود کنه و سرعتش رو با بقیه شر می کنن و میشه دیال آپ همگی به دوستاتون هم بگین که از شاتل نگیرن خیلی ایمنترنتش گوهه یعنی اینترنت میگیری از شاتل شما باید مثلا هفته ای 2 شب نهایتا 3 شب اونم با احتیاط دانلود کنی یعنی یوزر ها اجازه ندارن هر شب دانلود کنن چقدر مسخره !!!!
    با با خدا پدر مادر اندیشه رو بیامرزه من به شاتل زنگ زدم میگم همه می خوان جمع کنن به خاطر این میگه ما 5000 تا یوزر داریم همشون راضی تر شدن فقط 26 تا یوزر ناراضی داشتیم که اونم به خاطر دانلود هر شبشون سرعت بقیه رو میاوردن پایین گفتم بهش چقدر سروراتون ضعیفه که با دانلودفقط 26 نفر می خوابه !!!! که بقیه نمی تونن دانلود کنن !!!
    گفتم خودت خری !!!!!

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

آخه این که جوابش معلومه.کاری نداره.
    شاتل روکلا بیخیال شو.قبلا که این قانون نبود خوب بود و اتفاقا من از ماه بعد با اینکه 15000 اولش میگیرن ولی میخواستم بیام شاتل.واسه همون 5 گیگ دانلودش.ولی الان دیگه به هیچ وجه نمیام.با نامحدودشم میری تو لیست سیاه.کلا با شاتل دانلودرها از این به بعد استرس دارند و آروم و قرار ندارند.
    بیا اندیشه.سرویس نامحدود 128 با 16000 تومن.که روزی میتونی حداقل 2 گیگ دانلود کنی.وبا 36000 تومن که روزی حداقل 4 گیگ.
    15000 اولیه رو نداره.
    ضمنا از بچه ها کسی میخواست کلا نامحدود اندیشه 128 و مخصوصا 256 بگیره
    میشه کاری انجام داد که تا حجم مشخصی تا چند گیگ با سرعت 117 کیلوبایت رایگان دانلود کرد و همچنین از 16000 تومن و 36000 تومنتون هم حداقل 1000 تومن تا چندهزار تومن کم میشه.یه ترفند استثنایی و فوق العاده ساده.فعلا ولی تو خماری بمونید
    راستی از دامون نت و البرز و پارس هیچ خبری نیست.شاید بی سروصدا دارن سرویس خوب میدن و ما خبر نداریم!!!از کجا معلوم
    ممنون دوست عزیز... منم داشتم فک میکردم به این نتیجه رسیدم که 20 گیگ اندیشه رو بگیرم (سرویس 256) رو... هم سرعت تشویقی داره که توی روز با سرعت خوب میتونم دانلود کنم و عملا در ماه 15 گیگ روزانه بگیرم... و بقیه دانلود رو هم شبانه کنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه soosmar_asl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

بچه ها اگه این وضع شاتل ادامه پیدا کنه همه دانلودرها از شاتل میرن.ولی بچه ها و شرکت های بیخبر از دانلود و ... هستند خدمت شاتل!

من شک ندارم اونا خودشونم هدفشون همین بوده! به شکل باور نکردنی ای این قانون رو سرویسشون تاثیر گذاشته! حتی بین 1 تا 3 هم امکان نداره سرعت زیر 250 کیلو بایت بیاد. قبلا پینگ 1 تا 3 100 تا 200 تا زیاد میشد الآن 24 ساعته ثابته! اگه واقعا این عالی شدن کیفیت سرویس به دلیل اجرای این قانونه من به شخصه ترفدار این قانونم!
    اما از یه نظرم نا مردیه چون کاربرای پر دانلودشو به شکل غیر مستقیم داره اخراج میکنه!!! چون خیلی هاشون امکان مالیه این رو ندارن که سرویس های نا محدود شاتل رو خریداری کنن یه جورایی مجبور میشن برگردن اندیشه! به نظرتون هدف شاتل چی بوده؟ یکم درکش برام سخته چون اینجوری بازاری رو که خیلی سریع تو یه سال گرفته بود به راحتی از دست نمیده؟ کلا سیاستشون به نظرم مشکوک و عجیبه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان هیچ کی شاتل نگیره به تازگی سیستمی پیاده کردن که اگر یک یوزری چند شب متوالی دانلود کنه دیگه یوزرش بلاگ میشه و نمی تونه دانلود کنه و سرعتش رو با بقیه شر می کنن و میشه دیال آپ همگی به دوستاتون هم بگین که از شاتل نگیرن خیلی ایمنترنتش گوهه یعنی اینترنت میگیری از شاتل شما باید مثلا هفته ای 2 شب نهایتا 3 شب اونم با احتیاط دانلود کنی یعنی یوزر ها اجازه ندارن هر شب دانلود کنن چقدر مسخره !!!!
    با با خدا پدر مادر اندیشه رو بیامرزه من به شاتل زنگ زدم میگم همه می خوان جمع کنن به خاطر این میگه ما 5000 تا یوزر داریم همشون راضی تر شدن فقط 26 تا یوزر ناراضی داشتیم که اونم به خاطر دانلود هر شبشون سرعت بقیه رو میاوردن پایین گفتم بهش چقدر سروراتون ضعیفه که با دانلودفقط 26 نفر می خوابه !!!! که بقیه نمی تونن دانلود کنن !!!
    گفتم خودت خری !!!!!
    جدی اینجوری گفتن؟ یعنی اگر 26 تا 2 مگ داده باشن و طرف فول دانلود کنه می شه 52 مگ. هه هه.

---------- Post added at 03:23 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------

ممنون دوست عزیز... منم داشتم فک میکردم به این نتیجه رسیدم که 20 گیگ اندیشه رو بگیرم (سرویس 256) رو... هم سرعت تشویقی داره که توی روز با سرعت خوب میتونم دانلود کنم و عملا در ماه 15 گیگ روزانه بگیرم... و بقیه دانلود رو هم شبانه کنم.
    تازه 256 تو شب هم با 100 دانلود می کنه. این دیگه عالیه d:

9. این کاربر از Xsis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه darkman.p's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

از همشهریهای عزیز اشتراک اندیشه سبزی یک کمکی میخواهم
    تو تنظیمات ppoe مشکل دارم تو بریج راحت وصل میشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوست عزیز اگه مودمت لینک سیزه باید encapsulation رو بزاری LLc دیگه چیزه خاصی نداره

آخر فروم باز Mahiar0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست عزیز اگه مودمت لینک سیزه باید encapsulation رو بزاری LLc دیگه چیزه خاصی نداره
    توی این لینک ببینید
    اگر میتوانید اینجا راهنمایی کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مودمd link 2740u است

اگه نباشه جاش خالی می مونه foa.neh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اندیشه خط 4 نامحدود :

دوستانی که میخوان بیان اندیشه ،یا اینکه اندیشه تخفیفات رو از سرویش حذف کرده(میگه موقتی) بیایید مار و معرف کنید تا یه تخفیفی هم ما بگیریم !کافیه شما مشتریه ما رو موقع ثبت نامتون به منشی شرکت بگید همین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

گفتم خودت خری !!!!!
    جک گفتن خب.
    رشت با مراکز ریموتش 13 تا مرکز داره. یعنی بطور متوسط 2 کاربر تو هر مرکز شاکی شدن!!! یعنی اینقدر اوضاعشون خرابه که نمیتونستن یه کاری کنن تا این 2 تا کاربر بتونن با همون سرعت قبلیشون دانلود کنن !!!! حالا چون اینا قطع شدن اوضاع اون 4974 بهتر شده!!! عجب!!! ما گوشمون درازه داداش پشتیبانیشون راست گفته !!!

14. این کاربر از amir_Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •