اخه من چقد بدبختم زنگ زدم های وب میگه مرکز مخابراتیتون پورت خالی نداره![]()
اخه من چقد بدبختم زنگ زدم های وب میگه مرکز مخابراتیتون پورت خالی نداره![]()
اشتباه از داداش من بود :-D
همون فارانت، حالا دزفول هم آورده، طرف خیلی تعریفش رو میده. گفت که تعرفه هاش فرق میکنه.
الان میرم نمایندگی آسیاتک. و فارانت.
علی داغ کردی :-D شخمات تموم نشه این وسط o_O
Sent from my ST15i using Tapatalk
پا ک شو د
Last edited by alimail3248; 11-06-2014 at 08:39.
اون علی مال ضحیست ولی تو اوآسیس فکر نکن چیزی نمیدونم من از تو ibs همتونو زیر نظر دارم![]()
از تاریخ حذف شبانه و نامحدود این تاپیک دارای مفاهیم مثبت هجدهی میباشد از شما میخواهم اگر به این سن نرسیده اید تا بهبود شرایط به این تاپیک سر نزنید![]()
3 سوال ! لطفا جواب بده
1- از ضحی سرویس داری ؟ من ضحی بودم پینگ با داخل 150 با خارج 300 . فقط صبح ها درست میشدچطور شما پینگت پایینه ؟
2-سرویس های 20 گیگ ضحی 100 درصد شبانه دارن ؟؟ ساعت چند تا چند ؟
3-با توجه به این که گفتی یکی از کارمندا دنبال برگردوندن سرویس های نامحدود بود ، نمیگم حالا ولی تا چند ماه آینده هم امیدی نیست سرویس ها برگردن؟؟
1-بله از ضحی پینگم هم زیاد تعریفی نداره!
2-اره شبانه دارن ولی پول دور ریختنه و اصلا نمیصرفن
3-اگه مخابرات رو به ورشکستگی بره و بیشترا تخلیه کنن به احتمال زیاد برگردن
امروز رفتم نمایندگی آسیاتک:
محمد، پورت خالی اصلا ندارن تو مخابرات فردوسی، گفت تو صف هستن خیلیا
سرویسهاش هم یه لیست گرفتم ازش همون لیستی هست که تو سایتشه، یعنی رفته از اون پرینت گرفته
و اما... فارانت
سرویسهاش گرونه. اما یکساله هاش فوق العاده ارزش خرید داره اگر نامحدود باشه، قراره عصری بریم دفترش ببینم چی به چیه.
سرویس هاش ضریب اشتراک 4 دارن حداکثر. کمش هم 512، یعنی اولین سرویسش نوشته 128up to512. بقیه هم اشتراک 2. یعنی 512up to1024 تا 2048up to4096
وایرلس هست، اگر یکساله بخرم، مودم رو رایگان میدن.
دوستمون که میگفت خوراک دانلود هست و پینگش عالیه.اگر اینجور باشه که مخابرات برود بمیرد
خیلی جالبه مودم رو بعد از یه سال زدم به اون خط، می بینم هنوز رانژه اس
تعرفه های فارانت دزفول:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من ارزش داره نسبت به وضعیت الان نت... شما شبی 4 گیگ رایگان میتونی دانلود کنی که میشه حدودا شبی 12000تومان و در ماه میشه 360 هزارتومان ترافیک رایگان که روی این 20گیگ هم سرویس خودتون ترافیک داره.. به نظر من با وضعیت افتضاح الان تنها چیزی که صرف میکنه همینه.. البته واسه ی اونا که مصرفشون ترافیکشون بالاست مثل من... حالا تصمیم با خودتونه دیر یا زود همین 20گیگ هم جمع میکنن تا جمع نشده بگیرید... شما 78تومان در اصل پول ترافیک میدین که میشه 20گیگ و از همه جا ارزون تره و شبانه هم داره... بازم میل خودتونه..
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
منظورت از مودم چیه؟ رادیو (انتن) رو مجانی میده؟ چه مدلی رو؟
قیمت هاش که همینجوری گرونه مگه اینکه سرعت هارو بالاتر ببنده. رفاتک الان 2 مگ رو میده 39 تومن شبی هم 12-13 گیگ دانلود میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)