حجـم کسی برگشته یا نه هنـوز ؟!
- - -
اومدم تست سرعت بزارم اما متاسفانه یه 20 دقیقه ای هست که Speedtest داره همینطوری لـود میشه و خبری هم نیست :))
حجـم کسی برگشته یا نه هنـوز ؟!
- - -
اومدم تست سرعت بزارم اما متاسفانه یه 20 دقیقه ای هست که Speedtest داره همینطوری لـود میشه و خبری هم نیست :))
Last edited by Dark Shine; 26-03-2014 at 13:17.
منطقه امام خمینی (اطراف مطهری شمالی)
شما این مشکلو داشتین، یا جایی دیدین؟
مثال چی؟؟؟؟
Sent from my C6903 using Tapatalk
تهران طرح های نا محدود داره.
اونی که شما مد نظرته فیبر نوری هست ولی اینی که روی خط تون هست فیبر نوری مخابرات خراسان هست که زمین تا آسمون با اونی که شما مد نظرته متفاوته!
فیبر نوری مخابرات خراسان یک عدد شیرفلکه داره که دوستانی مخابراتی به میزان که صلاح بدونن اون رو باز میکنن و نتیجش این میشه که بیشتر از 2-3 مگ ساپورت نکنه!
جدا از شوخی این موضوع کاملا برای من ثابت شده هست که سرعت دانلود ما دقیقا وابسته به اینه که مسئول محترم چقدر اجازه و پهنای باند بهمون بده ولا غیر
چون تو دانشگاه هم دقیقا این موضوع صادقه
خود مخابرات نامحدود داشته دیگه نداره
شهرهای دیگه مثل تهران نامحدود دارن ما نداریم
اصلا خود اینها اینترنت رو نامحدود میخرن به ما محدود میفروشن
منظورش سندی چیزیه
شنبه قرار حضوری برم شکایت پسبگیرم.آخه فکر نکنم بجایی برسه
مازندران هم از اسفند 91 نامحدود ارائه میده تا الان...
سرعت های نامحدود تا یک روز قبل روز قدس 370 بودش !!!! ماهی 15 تومن میدادی همین سرعت داشتی !!! تک فایل سرور خارج 80تا 100 بودش 3-4 تا فایل میزاشتی همزمان سرعتت به 370 میرسید داخلی هم تک فایل بالای 300 بودش !!!
اما بعد روز قدس سرعتا ترکید !!! 256 نامحدود سرعتش 32
512: 50 کیلوبایت میده!!!!!!
1مگ نامحدود 80 تا 90 کیلوبایت میده !!!
بیچاره اونی که 2 مگ نامحدود بگیره 130 کیلوبایت میگیره سرعت به جای 256 کیلوبایت !!!
هییییییییییییی یادش بخیر !!با سرعت 370 تو 5 ماه 1ترابایت دانلود کردم !!! دیگه حالم از دانلود بهم میخوردش !نه به اون سرعت نه به این سرعت!!!!
به خدا اینا میتونن اما نمیزارن دیگه !!!!!!!!
ولی ای کاش بشه دهن این وزیر رو بست هر موقع درباره اینترنت حرف زد به قرآن تا 2 روز اینترنت میترکید![]()
سلام بچه یه مشکلی دارم دقیقا 1 ماه که دیگه چراغ ADSLروشن نمیشه از سره خط هم چک کردم هرجا هم میرم و زنگ میزنم میگن سالمه چیکار کنم؟؟در ضمن با چندتا مودم تست کردم
معمولا چراغ ADSL از طرف ISP هستش و اگر سر خط هم چک کردید نباید مشکلی از طرف شما باشه. بهشون بگید خط تون رو دوباره رانژه کنند یا پورت تون رو عوض کنند.
سلام
من اینترنتم همین چند دقیفه ی پیش قطع شد و گفت اعتبار زمانی به پایان رسیده.دو دقیقه بعد اس ام اس اومد که تمدید شد.
ولی ایندفعه سارژ حجمی+شارژ فبلی با هم شد.
یعنی مثل قدیم نبود که حجم ماه قبل صفر بشه و حجم هر ماه قرار بگیره.
این ماه+حجم ماه قبل.
مخابرات تو این زمینه پیش رفت کرده.یعنی مثل قدیکا نیست که گلدنتی ها ساعت 8 صبح پاشن دستی سارژ کنن.البته از اینا بعید نیست برای اضافه کاری شب موندن تا هم سارژ برای ما بریزن هم خودشون پولی بگیرن.
شب خوش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)