سلام. دوستان باتوجه به اینکه عطرهای برند تام فورد رو به سختی میشه تست کرد وامکانش فراهم نیست، اگر مشابهی از مدل های نرولی پورتوفینو، توباکو وانیل، عود وود و گری وتیور سراغ دارین معرفی کنید. اگر بیش ازیک مورد مشابه دارن هم ذکر کنید ممنون میشم.
سلام. دوستان باتوجه به اینکه عطرهای برند تام فورد رو به سختی میشه تست کرد وامکانش فراهم نیست، اگر مشابهی از مدل های نرولی پورتوفینو، توباکو وانیل، عود وود و گری وتیور سراغ دارین معرفی کنید. اگر بیش ازیک مورد مشابه دارن هم ذکر کنید ممنون میشم.
سلام به غیر از اولی سه مورد دیگه رو به صورت فیک (البته شباهت دارن ها) مرکز خرید آسمان ونک با قیمت 55تا 75 تومن دیدم
![]()
بین ماین و اویتوس کدومشون ماندگاری بهتری دارن؟
یکی از فروشنده های عطر و ادکلن گفته بود جاهایی که رطوبت زیاده، ادکلن ماندگاری زیادی نداره، درسته همچین چیزی؟
در نقاط مرطوب ماندگاری عطر زیاد و پخش عطر کم. در مناطق خشک ماندگاری عطر کم و پخش (یا اصطلاحاً ردِّ بو) زیاد است.
ماین؟؟ در برابر اونتوس داغونه به تمام معنا!
ماین یک کپی از نت بیس اونتوس هست!!
===================
شما در نظر بگیر مکان خشک عطر زودتر از روی پوستت تبخیر میشه پس ماندگاری کمه ولی خوب پخش میشه
مکان مرطوب برعکسه! دیر تبخیر میشه=خوب میمونه و پخش پراکندگیش هم کمتر از یک مکان خشک هست
سلام به همه دوستان عطردوست.
جناب شریف عطار میخواستم ببینم این عرقی جات که در عطاری ها میفروشن رایحش مثل ماده اصلیه یاتفاوت داره؟ مثلا اسطوخودوس؟
واقعیّت من عرق اسطوخودّوس استشمام نکردم. فقط اسانس روغنیشو دارم. ولی گل خشک شده ی اسطوخودوس رو که استشمام کردم رایحه اش شبیه به رایحه ی اسانس روغنیش بود.
منظورم اونتوس نبود، اویتوس ( Avaitus ) رو میگم ، این 80 تومنه اون 800 تومن![]()
Last edited by Atghia; 28-04-2015 at 19:57. دليل: لینک فروشگاه خلاف قوانین است!
سلام
یه اسپری مردانه خوشبو معرفی کنید دوستان
مرسی
Sent from my C5303
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)