تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1115 از 1746 اولاول ... 1156151015106511051111111211131114111511161117111811191125116512151615 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,141 به 11,150 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

بأزم ميگم مشكل خارج از ايرانه اگر اين طرف بود روي شيلترشكن تاثير ميگذاشت اما سرعت اونام درسته فقط صبر شايد ١ روزي درست بشه

حـــــرفـه ای JIGSA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران - ایران

پيش فرض

آقایون مگه دیابلو و استارکرافت و کلاینت بلیزارد و اوریجین و LOL با هم فرق میکنن؟
    روی اونا جواب داده پس روی این هم جواب میده.
    الان یکی از دوستان گفت که مشکل دیابلو اون هم با همین روش حل شده.

بأزم ميگم مشكل خارج از ايرانه اگر اين طرف بود روي شيلترشكن تاثير ميگذاشت اما سرعت اونام درسته فقط صبر شايد ١ روزي درست بشه
    اگر شما درست بگی پس خارجی ها هم باید مشکل داشته باشن که ندارن.
    Last edited by JIGSA; 08-04-2014 at 19:21.

3. این کاربر از JIGSA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mamadmir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

آقایون مگه دیابلو و استارکرافت و کلاینت بلیزارد و اوریجین و LOL با هم فرق میکنن؟
    روی اونا جواب داده پس روی این هم جواب میده.
    الان یکی از دوستان گفت که مشکل دیابلو اون هم با همین روش حل شده.
    من روی lol امتحان کردم جواب نداد خوشا به حاله شما که درست شده

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

این همه گیم مشکل دارن . بعد چجوری می شه می گی از خارج ایرانه . یکی از بچه ها هم که الان توی کامنتش گفت که زنگ زده و بهش گفتن مال شیلترینگه

6. 2 کاربر از mamadmir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

این همه گیم مشکل دارن . بعد چجوری می شه می گی از خارج ایرانه . یکی از بچه ها هم که الان توی کامنتش گفت که زنگ زده و بهش گفتن مال شیلترینگه
    من نميگم از سرور بازياست ميگم از اينترنت كه وارد ايران ميشه مشكل از اونجاست با يك تراست از cmd راحت مشكل پيشواز ميشه امتحان كنيد 4.2.2.4 يك تراست بگيرين معلوم ميشه

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

من نميگم از سرور بازياست ميگم از اينترنت كه وارد ايران ميشه مشكل از اونجاست با يك تراست از cmd راحت مشكل پيشواز ميشه امتحان كنيد 4.2.2.4 يك تراست بگيرين معلوم ميشه
    همین که می گی trace کنیم . اون وسطش با این سیستم شیلترینگشون داغون می کنن .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

همین که می گی trace کنیم . اون وسطش با این سیستم شیلترینگشون داغون می کنن .
    براي من فقط ١بار timeout ميزه اونم نه اينور چطورياست ههههههههه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

مروز با کمیته رفع چیلترینگ تماس گرفتم و بعد از تماس های مکرر! تلفن رو برداشتند.گفتم که از 6ام فروردین که سیستم چیلترینگ جدید رو راه انداختین و پروتکل(نه پورت!) UDP رو اختلال توش ایجاد کردین خیلی از نرم افزارهای VOIP(مثله ts) و بازی های آنلاین به مشکل برخوردن به صورتی که توی یه بازه زمانی راندومی Dc میشن و IP سروری که بهش کانکت هستیم بلاک میشه.گفت چه بازیی چند تا نمونه براش آوردم و شروع کرد که نه این از سمت اوناست و اونا باعث قطعیتون میشن و ... حرفشو قطع کردم و گفتم جناب من خودم اینکارم هیچگونه Tunnel ای با پروتکل UDP به خارج از ایران نمیشه زد و از این بابت اطمینان دارم که از سمت چیلترینگ شماست.گفت که بسیار خوب شما به این ایمیلی که بهت میدم ایمیل بزن و مشکل رو بگو تا ما بتونیم بصورت کتبی پیگیری کنیم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    متن ایمیل شده توسط من:
    سلام
    از مورخ 1393/1/6 سیستم *****ینگ جدیدی راه اندازی شد که پروتکل UDP را نشانه گرفت.تمامی ارتباطات ایران به خارج از کشور و بالعکس که از پروتکل UDP استفاده می کنند بر حسب یک زمان راندوم (بین 10 تا 20 دقیقه) قطع شده و IP سرور خارج از کشور نیز بر حسب یک زمان راندوم (15-30دقیقه) بلاک می شود بدینصورت که شما طی این زمان هیچ گونه ارتباطی با سرور مورد نظر نمی توانید داشته باشید.نرم افزار های VOIP و بازی های آنلاین رایانه ای همگی از پروتکل UDP استفاده می کنند و این سیستم *****ینگ جدید باعث اختلال شدید در کارکرد این ها شده است. خواهشمند است که رسیدگی کنید.
    با سپاس
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه i کم نوشتم

11. این کاربر از Alireza8580 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال GL & HF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

چمپ بعدی که قراره بیاد بابایه nasus و rene هست البته خودمم زیاد نمیدونم چیه از خارجیا شنیدم

13. 2 کاربر از GL & HF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه HOax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    On Death Parade

پيش فرض

دوستان من دیشب بعد از چند روز تونستم دیابلو بازی کنم اونم با یه روش تصادفی به اسم تغییر آی پی
    من از یه نرم افزار تغییر آی پی برای رفتن به Windows Store ویندوز 8 استفاده میکردم. دیشب اشتباهی روی اون کلیک کردم و بدون اینکه متوجه اجرای این برنامه شده باشم دیابلو رو اجرا کردم.
    بازی به نرمی و بدون لگ و . . . اجرا شد. اول فکر کردم مشکل از طرف مخابرات حل شده. وقتی بازی تموم شد و از بازی اومدم بیرون دیدم این برنامه اجرا شده.
    برنامه رو بستم دیابلو بازم مشکل داشت. تا اجرا میکردم مشکل حل میشد. حتی کلاینت اوریجین هم که هر 15 دقیقه یه بار DC میشد با اینکار درست شد.
    شما هم امتحان کنید شاید درست بشه. روی پینگ هم کوچکترین تاثیری نداشت.
    اسمش Real Hide IP هست. من آی پی مجازی رو روی آمریکا گذاشتم.
    منم امتحان کردم اون برنامه رو،
    ظاهراً جواب میده.

تا دقیقه 27 تونستم بازی کنم ... دیگه حال نداشتم ادامه بدم.
    معمولاً دقیقه 15 و اینا DC می شد.

پـ.نـ) ممنون.
    Last edited by HOax; 08-04-2014 at 22:08.

15. این کاربر از HOax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •