من یک سال و نیم پیش آخرین باری بود که با صبانت تو اسکایپ رفتم و چت تصویری کردم.اونموقع که مشکلی نداشت اما الان رو دیگه نمیدونم.
من یک سال و نیم پیش آخرین باری بود که با صبانت تو اسکایپ رفتم و چت تصویری کردم.اونموقع که مشکلی نداشت اما الان رو دیگه نمیدونم.
2 مگ محدود
دانلود رایگان دیشب !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشگل کندی سرعت شبانه روی وبگردی هم تاثیر میذاره یا فقط روی دانلود ؟!
سرعت شبانه من رو روی سرعت 100 بستن اینترنتم 2 مگابایت صبانت ! اگه یک لینک بزاری همون 100 هست! 6 تا لینک هم بزاری بازم همون 100 هست! سرور داخلی 100........ سرور خارجی 100....... کلا سرعت رو بستن روی 100...
اخه چرا فکر می کنید وبگردی فرق داره با دانلود ! وبگردی هم یه نوع دانلود هست بله تاثیر داره
امشبم مثل شبای پیش سرور داخلی 700 تا سرعت داشت و سرور خارجی ساعت 2:30 200 تا سرعت داشت و ساعت 4:30 350 تا سرعت داشت.از آپلودبوی هم ساعت 4:30 دانلود کردم با سرعت 400 تا.
این وضعیت رو اعلام نکنید !
ای پی تونو پیدا میکنن ...
سرعتو کاهش میدن !
خدا میدونه چجوری شانسی از دستشون در رفته!
در یک کلام
خــــــوـش بحــــالتون
همین الان من سرور داخلی 80 kb دانلود میکنم ...
2مگ
Last edited by hoseinsps; 03-07-2014 at 04:26.
راست میگی داداش حق با شماست.به دور از شوخی امکانش هست.منم دیگه امار نمیدم تا زمانیکه باز سرعتم دوباره افتضاح بشه و باز بیام دستشون رو رو کنم.یک چیز دیگه هم که به ذهنم میرسه اینه که من فقط تو این ساعات یک تست سرعت مثلا 2 دقیقه ای از هر کدوم از این لینکها میگیرم و حجم زیادی رو دانلود نمیکنم چون یک آسیاتک دارم که از شبانه اون استفاده میکنم و از شبانه صبانت زیاد استفاده نمیکنم به همین خاطر فکر کنم هنوز محدود نشدم.
خوب این امکانات استفاده کن یهو دیدی ناغافل محدود شدی
الان شاتل هم سرعت شبانه اش اگه چند شب دانلود نکنی عالیه بعد یه مدت صفحه رو هم باز نمی کنه
اما صبانت معلوم نیست تا جایی که می تونی استفاده کن
بنده دلیلی ندیدم که پول اضافه به این شرکت بدم زمانی که شبانه 1 گیگ هم با سرویس 1 مگ ندارم !
و دیروز سرویس 128 شارژ کردم و امشب مشخص میشه مقدار دانلود شبانه با این سرویس از سرورهای ایران چقدر است و نتیجه رو هم همین جا میگم بعد
پولی که داشتم برای سه ماهه یک مگ اونم 12 گیگ حجم میدادم خیلی بیشتر از 3 ماهه 20 گیگ 128 برام آب خورد ! حرومشون باشه چون من اون سرویس رو فقط برای شبانه گرفته بودم اوایل خوب بود ولی یک ماه اخیر دزدی دوباره رو شد
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)