با بودجه 20 تومن از کجا اینترنت بگیرم که شبانش رایگان باشه؟
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
با بودجه 20 تومن از کجا اینترنت بگیرم که شبانش رایگان باشه؟
Last edited by ehsan_j70; 14-01-2015 at 19:58.
خب بعد از تقریبا 2سال از مخابرات امروز به آسیاتک پیوستم.تا اینجا که بد نبوده فقط خیلی تایم اوت داره!درکل به نظر خوب میرسه
امشب شبانش رو تست میکنم اطلاع میدم چجوره
تست کردم دیشب اول که اصن تا یه مدتی قطع بود کلا!بعد که وصل شد سرعت دانلود بالای 90 نمیرفت!!در صورتی که اونجا موقع خرید به من گفته بود شبانش محدود نمیشه.پینگ بالا و تایم اوت فراوان هم دارم
نمیدونم دیگه باید چی بگم!همون موقع گفتم من دانلود شبانه دارم اون آقا به من گفت که این تعرفه رو بردار شبانش هم محدود نمیشه!فردا میرم اونجا سراغش
چه تعرفه گرفتی ؟
1 مگ 10 گیگ!خودمم تعجب کردم اول مگه میشه که محدود نکنه شبانه رو!بعد گفتم این مسئول فروشه حتما بیشتر میدونه.
که دیدم نه!الکی یه چیزی پرونده!!
آسیا تک وشاتل تا اونجایی که اطلاع دارم هر دوتاشون شبانشون رو محدود میکنن
من میخواستم از مخابرات بگیرم توی سایتش نوشتن نامحدود داره,الان زنگ زدم میگه نه نامحدود دارن نه شبانش رایگانه
20نت سرعت 2 مگ روزانه سرعت دانلودتون چقدر بود؟ یا حالا هر سرویسی که داشتید سرعتش با دانلود منیجیر چقدر بود؟
تشکر![]()
آسیا تک وشاتل تا اونجایی که اطلاع دارم هر دوتاشون شبانشون رو محدود میکنن
من میخواستم از مخابرات بگیرم توی سایتش نوشتن نامحدود داره,الان زنگ زدم میگه نه نامحدود دارن نه شبانش رایگانه
شما چه سرویسی استفاده میکردید و سرعت روزانه و شبانش با دانلود منیجر چقدر بود؟
![]()
نامحدود که خیلی وقته برداشته شده از مخابرات.
شبانه هم چندماهی میشه.سرویس 2مگ چه شبانه چه روزانه هردو روی 230 هست.هرچند که دیگه شبانه نداره
سرعت روزانه زیاد جالب نبوده ولی سرعت شبانه خوب میداده بهت.الان چه شرکتی خوب داره سرویس میده؟
در مورد شرکت آراکس وخدماتش اطلاعاتی دارید؟![]()
دقت کردید جدیدا چقدر محدودیت های ترافیک UDP!! (سرویس های بیست نت) زیادتر شده؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)