آره مودم رو ریست کردم دوباره تو حالت بریج کانفیگ کردم ،کانکشنک ساختم ولی باز error داد...هم رو حالت کابلی هم رو حالت وایرلس!![]()
آره مودم رو ریست کردم دوباره تو حالت بریج کانفیگ کردم ،کانکشنک ساختم ولی باز error داد...هم رو حالت کابلی هم رو حالت وایرلس!![]()
یکی از دوستان همین فروم با مودمش که linksys بود مشکل داشت که من بهش پیشنهاد کردم که فریمور رو آپگرید کنه
ولی اون یه لینک بهم داد که آدرس فروم خود linksys بود و خیلی ها با این مدل مشکل داشتن و با آپگرید هم مشکلشون حل نشده بود
جالب هم اینجاست که من همین حرفها رو به یکی از دوستانم که قصد خرید همین مدل رو داشت زدم ولی اون
رفت و خریدش و دچار مشکل شد و ...
البته اینها دلیل نمیشه بگیم این مودم کلا مشکل داره شاید مودم شما هیچ وقت مشکل پیدا نکنه
بهرحال تصمیم با خودته
اون مدل tplink رو که من بهت گفتم و همچنین یکی از دوستان معرفی کردن رو هم در نظر داشته باش
میشه بگی دقیقا چه error ی میده ؟
آقا ممنون .
من برد زیای نمیخوام . یه خونه 200-250مترو پوشش بده بسته .
ولی چشمم رو این لینکسیسه . خیلی شیکه . تی پی لینکم خوبه .
ممنون باز . راستی الان تی پی لینکو قیمت کردم . 72 تومان ، لینکسیس 74 تومان .
Last edited by yell; 23-01-2011 at 12:04.
نظرت در مورد لینکسیس WRT120N چیه ؟
مشخصاتش :
Model: WRT120N
Standards: IEEE 802.3u and 802.11
LEDs: Power, Internet, Wireless, Wi-Fi Protected Setup™, Ethernet (1-4)
Ports: Internet, Ethernet (1-4), Power
Buttons: Reset, Wi-Fi Protected Setup™
Cabling Type: Cat 5
# of Antennas: 2 (internal)
Modulations: 802.11b: CCK/QPSK, BPSK
802.11g: OFDM/BPSK, QPSK, 16-QAM, 64-QAM
802.11n: OFDM/BPSK, QPSK, 16-QAM, 64-QAM
Transmitted Power in dBm: 802.11b: 16.5 ± 1.5dBm (typical)
802.11g: 13.5 ± 1.5dBm (typical)
802.11n: 13.5 ± 1.5dBm (typical)
Receive Sensitivity in dBm: -94dBm (typical) @ 1Mbps
-90dBm (typical) @ 11Mbps
-75dBm (typical) @ 54Mbps
Antenna Gain in dBi: 2.0 (max)
UPnP able/cert: Able
Wireless Security: Wi-Fi Protected Access™ 2 (WPA2), WEP, Wireless MAC Filtering
Security Key Bits: Up to 128-Bit Encryption
OS Requirements: Windows XP, Vista, or Vista 64-bit edition with latest updates (for Network Magic and Setup Wizard), Mac OS X 10.4 or higher (for Setup Wizard)
Key Features
Internet-sharing Router and 4-port Switch, with a built in speed and range enhanced Wireless Access Point
Double the speed of G when used with Wi-Fi Certified Draft 802.11n devices. Also works great with older G products
Includes four Fast Ethernet ports for your wired computers and devices
Wi-Fi Protected Setup helps make wireless configuration secure and push button easy
Wireless signals are protected by industrial-strength WPA2 encryption, and your network is protected from most known Internet attacks by a powerful SPI firewall
Easy to install on a Windows PC or Mac with Cisco Setup Wizard
Included Network Magic software helps manage and optimize your network
Includes 30-Day Free Trial of Trend Micro Internet Security software to help protect against viruses, spyware, and identity theft
All ports support Auto-Crossover (MDI/MDI-X) -- no need for crossover cables
Complies with IEEE 802.11g and 802.11b standards, and compatible with some IEEE 802.11n draft 2.0 features
قیمت : 65 تومان
با سلام
ببخشید من میخواستم حالتی رو توی مودم انتخاب کنم که مثل الان که ppoe هست و همیشه وصله نباشه میخوام خودم توی ویندوز یوزر پسوردمو وارد کنمو کانکت بزنم
از طرفیم میخوام وایرلسو به اشتراک بزارم بدون اینکه کامپیوترم روشن باشه و فقط با روشن کردن مودم وایرلس داشته باشم
باید چه حالتی رو انتخاب کنم ؟
سلام
من یه مودم سیمفونی گرفتم روز اول کانفیگ شد و به اینترنت وصل شدم ولی روز بعد که خواستم به اینترنت وصل شم دیگه نتونشتم کانفیگش کنم حتی داخل تنظیماتش هم نرفت
لطفا کمک کنید
آیا قابل رفع هست یا باید یه مودم دیگه بگیرم
البته مودم من سیمفونی نیست ولی در حالت کلی قابل رفعه و کافیه شما یکبار مودم رو ریست بکنید و مجددا کانفیگ بکنید.
ریست کردن مودمها هم با هم فرق می کنه و باید به دفترچه مودمتون مراجعه کنید
اگه میخوای مودمت به صورت اتوماتیک به اینترنت وصل نشه باید مودم رو در حالت Bridge کانفیگ کنی اینطوری که کانکشن هم میسازی که هر وقت خواستی به اینترنت وصل شی یوزر و پسورد رو وارد میکنی و کانکت رو میزنی
برای حالت وایرلس هم کافیه که وایرلس رو در مودم فعال کنی اینطوری میتونی از وایرلس هم استفاده کنی
---------- Post added at 06:49 PM ---------- Previous post was at 06:45 PM ----------
شما به کارت شبکه ات به صورت دستی ip بده احتمالا مشکلت حل میشه
ممنون --من یه گزینه 1483 بریج دارم -همینه ؟
خوب بعد توی ویندوز سون دقیقا چه جوری کانکشن بسازم--شرمنده من بلد نسیتم
رفتم روی بریج اما روی کامپیوتره که روی نوار استارت کنار ساعته هست یه علامت خطر نارنجی اومده فکر کنم ماله نداشتنه کانکشنه هر کاریم میکنم کانکشن نمیتونم بسازم واسه همین مجبور شدم به ppoe برگردم تا همین پستو بزنم
اون وقت اگه رو بریج برم حتی اگه کامپیوتر خاموش باشه میتونم از وایرلس استفاده کنم ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)