تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1115 از 3745 اولاول ... 11561510151065110511111112111311141115111611171118111911251165121516152115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,141 به 11,150 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

آسیاتک همون موقعی که ساعت رایگان رو کرده بود 1 تا9 برام پیام اومد که عیدی آسیاتک هست به مشترکاش
    هر شرکتی یه جوری عیدی دادن مثلا شاتل 1 گیگ یا 2 گیگ عیدی داد یا هر شرکتی یه جور اینکار رو کردن.
    آسیاتک به خاطر همین تغییر ساعت رایگانی که داده یه سودی هم خودش کرده خوب کسایی هم هستند که از این تغییر شبانه تازه خبر دار باشند و پیگیری هم نمیکنند این خودش میشه یه سود برای شرکت.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ممنون از مشارکتتون توی بحث بچه ها...جدا دمتون گرم
    من کلا مدتیه دانلود شبانم بالای 3 گیگ نرفته! امروز زنگ زدم یه چیز جالب شنیدم ))))))) هر دم از این باغ بری میرسد!
    زنگیدم گفتم درسته که شما شبانه رو روی 120 بستید؟ ازم پرسید شما 2 مگ محدود هستید یا نامحدود؟ منم گفتم نامحدود ببینم چی میگه! گفت ما 2 مگ نامحدود رو روی 1 مگابیت بستیم :|
    گفتم اخه مردم ازار فلان فلان شده! من 2 مگ نامحدود خریدم، خدا تومن پول دادم، بعد شما زل میزنی توی چشمم میگی روی 1 مگ (همون 120 کیلوبایتی که اولش پرونده بودم) بستی؟!!!!!!!!!!!!! خب این یعنی دزدی تو روز روشن!
    گفت شما در طول روز سرعتت چطوره؟ گفتم برمیگرده روی همون سرعتی که باید باشه (250)... گفت ما شب رو محدود کردیم و دلیل کاهش سرعت شما توی اون بازه هم همینه! خیلی از شرکتای طرف قرارداد با ما اعتراض داشتن که 8 تا 9 صوب سرعتشون پایینه، ما هم بخاطر همون دانلود شبانه رو یه ساعت کم کردیم!
    بعدم دیگه اراجیفشو ادامه داد و وصل کرد به شرکت زیرساخت ارتباطات و خواجه حافظ شیرازی
    منم در اولین مکثش، قطع کردم )
    حالا این سه ماهه تموم شه یه تستی از مخابرات میگیرم ببینم چی میشه! اگه طبق فرمایش شما 2مگ 1-7 رایگان بده که خیلی خوبه! از شر این دزدها هم خلاص میشیم!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

ممنون از مشارکتتون توی بحث بچه ها...جدا دمتون گرم
    من کلا مدتیه دانلود شبانم بالای 3 گیگ نرفته! امروز زنگ زدم یه چیز جالب شنیدم ))))))) هر دم از این باغ بری میرسد!
    زنگیدم گفتم درسته که شما شبانه رو روی 120 بستید؟ ازم پرسید شما 2 مگ محدود هستید یا نامحدود؟ منم گفتم نامحدود ببینم چی میگه! گفت ما 2 مگ نامحدود رو روی 1 مگابیت بستیم :|
    گفتم اخه مردم ازار فلان فلان شده! من 2 مگ نامحدود خریدم، خدا تومن پول دادم، بعد شما زل میزنی توی چشمم میگی روی 1 مگ (همون 120 کیلوبایتی که اولش پرونده بودم) بستی؟!!!!!!!!!!!!! خب این یعنی دزدی تو روز روشن!
    گفت شما در طول روز سرعتت چطوره؟ گفتم برمیگرده روی همون سرعتی که باید باشه (250)... گفت ما شب رو محدود کردیم و دلیل کاهش سرعت شما توی اون بازه هم همینه! خیلی از شرکتای طرف قرارداد با ما اعتراض داشتن که 8 تا 9 صوب سرعتشون پایینه، ما هم بخاطر همون دانلود شبانه رو یه ساعت کم کردیم!
    بعدم دیگه اراجیفشو ادامه داد و وصل کرد به شرکت زیرساخت ارتباطات و خواجه حافظ شیرازی
    منم در اولین مکثش، قطع کردم )
    حالا این سه ماهه تموم شه یه تستی از مخابرات میگیرم ببینم چی میشه! اگه طبق فرمایش شما 2مگ 1-7 رایگان بده که خیلی خوبه! از شر این دزدها هم خلاص میشیم!

دوست من کمی واقع بین باشید دو مگ نامحدود همه شرکت ها بالای 300 هزار تومان قیمت داره آسیاتک اومده میده 110 هزار تومان تا سرعت خاصی هم سرعت بالای داره بعدش می یاد پایین .

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhd1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

با افتخار اعلام میکنم جمع اوری کردم خداحافظ پینگ بالا

5. 2 کاربر از mhd1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مسخره شده باز این شرکت من پینگم با فرانکفورد 450 تا 500 هست یعنی عملا اینترنت وجود خارجی نداره از اورجین با سرعت 10 کیلوبایت میشه دانلود کرد من 8 گیگ رو میتونم 12 روزه دانلود کنم اخه این دیگه چه بد بختی ما گرفتارش شدیم

7. این کاربر از sima_6600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوستان یک چیزی که کاملا مشخص هست وقتی هزینه شرکت ها بالا رفته پهنای باند , حقوق کارمند و.... ولی مخابرات اجازه گرون کردن رو نمیده شرکت می یاد در تعرفه ها دستکاری می کنه اولش دانلود رایگان می بره بالای 10 گیگ بعدش ساعت رایگان یک ساعت کم می کن بعدش سرعت ها رو محدود می کنه !

این داستان مطمین باشید ادامه پیدا خواهد کرد بزودی هم تا می تونن سعی می کنن در ساعت دانلود رایگان سرعت ها محدود کنن .

ما هم باید کمی واقع بین باشیم وضعیت کشور ببنید هارد 60 هزار تومانی شده 350 هزار تومان ولی اینترنت گرون نشده اگه گرون نشده این مشکلات هم باید طبیعی باشه .

9. 2 کاربر از Mr saeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

به نظر میاد شبانه هم دقیقا از ساعت 1 تا 8 نیست
    این 20 روزی که اومدم اسیاتک خیلی حجم مصرف میکنه با اینکه روز ها اصلا دانلود نمیکنم . مثلا برای دیروز زده 550 مگ استفاده ار حجم روزانه . فکر میکنم قسمتی از حجم مصرفی مال دانلود رایگانه که اینها از حجمم کم میکنن .
    ما فکر میکردیم فقط صبانت دزده و حجممون رو میخوره

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان من یه بار گفتم الانم میگم:

خود پشتیبانی فنی بهم اینو گفت
    شرکت بعد از عید سروس های:
    ۲مگابیت: شبانه سرعتش رو یه مگ بسته میشه(که همینم هست، حالا ممکنه بعضی شبا بالا پایین بشه)
    ۱مگ : رو ۷۰۰ کیلوبیت
    ۵۱۲، ۲۵۶ ، ۱۲۸ همون سرعت اسمی خودشون

قطعا خودتون متوجه شدید شرایط به چه صورت هست!!
    اینو گفتم تا هرکس شک و شبهه ای داره براش برطرف شه و هی مدام نگه چرا وضعیت اینطوریه اونطوریه!!

12. 4 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

دوستان یک چیزی که کاملا مشخص هست وقتی هزینه شرکت ها بالا رفته پهنای باند , حقوق کارمند و.... ولی مخابرات اجازه گرون کردن رو نمیده شرکت می یاد در تعرفه ها دستکاری می کنه اولش دانلود رایگان می بره بالای 10 گیگ بعدش ساعت رایگان یک ساعت کم می کن بعدش سرعت ها رو محدود می کنه !

این داستان مطمین باشید ادامه پیدا خواهد کرد بزودی هم تا می تونن سعی می کنن در ساعت دانلود رایگان سرعت ها محدود کنن .

ما هم باید کمی واقع بین باشیم وضعیت کشور ببنید هارد 60 هزار تومانی شده 350 هزار تومان ولی اینترنت گرون نشده اگه گرون نشده این مشکلات هم باید طبیعی باشه .
    دقیقا درست گفتی چون زیرساخت دست مخابراته و فقط اسمش عوض شده.و مخابرات هم چون خودش پهنای باند داره و نمیزاره که قیمت ها روشرکتای خصوصی افزایش بدن (جذب مشتری)الان پینگ مخابرات که عالی شده.محدود مخابرات رو هم که بگیری سرعت عالی بدون اینکه ترافیکت زورد تموم بشه.بیشتر مشترکا دارن میرن سمت مخابرات.
    من خودم آسیاتک بودم 5 گیگ رو چشم به هم میزدی میپرید ولی مخابرات اینطوری نیست خیلی دیر تمام میشه.فقط مخابرات پشتیبانی نداره.گیگ های مخابرات 4000تومنه .من فکر کنم مخابرات یه 2 سال دیگه همینجور کار کنه بیشتر شرکتا ورشکسته میشن چون فکر کنم تو این زمانی که سرویس دهی میکنه شرکتا رو به این روز دراورد وای به حال چند سال دیگه.فکر کنم فقط شرکتای شاتل و آسیاتک میمونن که با سیلی صورتشون رو سرخ نگه میدارن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

دوستان من یه بار گفتم الانم میگم:

خود پشتیبانی فنی بهم اینو گفت
    شرکت بعد از عید سروس های:
    ۲مگابیت: شبانه سرعتش رو یه مگ بسته میشه(که همینم هست، حالا ممکنه بعضی شبا بالا پایین بشه)
    ۱مگ : رو ۷۰۰ کیلوبیت
    ۵۱۲، ۲۵۶ ، ۱۲۸ همون سرعت اسمی خودشون

قطعا خودتون متوجه شدید شرایط به چه صورت هست!!
    اینو گفتم تا هرکس شک و شبهه ای داره براش برطرف شه و هی مدام نگه چرا وضعیت اینطوریه اونطوریه!!
    منم تو عید آسیاتک داشتم به پشتیبانی زنگ زدم گفتم که سرعتم پایینه اونم برگشت بهم گفت که سرویستون چنده منم گفتم 512 گفت که شما باید سرعتتون 64 باشه منم گفتم این که فقط تو نامحدود نه محدود میگفت الان دیگه داره اینجوری میشه.
    بعد که تو خود سایت شکایت کردم بهم زنگ زدن که گفتن مشکلت چیه منم بهشون گفتم که همکارتون اینو گفت درسته یارو گفت با یه صدای (برق گرفتش) دیگه گفت نه کی اینو گفته(فکر کنم زیر فشار بودن که این خبر درز نکنه که از دهنشون پرید)چقدر پیله بود که به من گفت اسم یارو چی بود منم پیچوندمش سریع برام سرعت رو درستش کردن.
    پس بگو یه بوهایی میومد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •