عزیزم خودت که میگی ابداع شرکت های ارائه دهنده سرویس هست نه قانون.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
عزیزم خودت که میگی ابداع شرکت های ارائه دهنده سرویس هست نه قانون.
نه دادا منظور من از این قسمتش هست پس از ابلاغ دستورالعمل جدید سازمان تنظیم مقررات در خصوص ممنوعیت فروش اینترنت پرسرعت با هر نوع محدودیت حجمی و زمانی
حالا دیگه راست و دروغش با پشتیبانی فنی اندیشه دیگه... من بی تقصیرم والا
دقیقا اینطوریه!!! شاتل چون میخواد ترافیک شبانشو کنترل کنه اینکار رو میکنه تا هرکی که میخواهد زیاد دانلود کنه سرعتش کم شه تا سرعت بقیه کم نشه. این یک سیاست داخلیه و به هیچ وجه قانون نیست .
نظرتون راجع به سرعت 2 مگ بنظرم درسته. وقتی زیرساختها برای ارائه این سرویس تو ایران مهیا نیست و یک شرکت برای جذب مشتری یه همچین کاری میکنه و بعد از جذب چند تا مشتری چون نمیتونه زیر ساختهای مورد نیاز رو تامین میکنه مجبوره دست به یه همچین کارایی بزنه که البته خیلی هم FAIR نیست.
بچه ها اگه این وضع شاتل ادامه پیدا کنه همه دانلودرها از شاتل میرن.ولی بچه ها و شرکت های بیخبر از دانلود و ... هستند خدمت شاتل!
من با 20000 تومن ماهی نزدیک به 60 گیگ دانلود دارم از اندیشه.کی میتونه حساب کنه چجوری با 20 تومن 60 گیگ میشه؟!!!!!!!!!!!!!
دقیقا همین جوره که میگی. در ضمن نرم افزار FUP شاتل( بر اساس راهنمایی پشتیبانیش) اینجوری نیست که به حجم خاصی حساس باشه بلکه به استمرار حساسه .
هر شب تا صبح بیداری یا اینکه دانلود منیجرت تاصبح بیداره![]()
به نظر من اگه اندیشه می خواست این قانونو پیاده کنه تا حالا میکرد من 5 ساله یوزرشونم تا حالا اسم این قانونم نشنیده بودم ازشونم پرسیدم به من گفتن نه ما چنین کاری نمی کنیم چون مشکل پهنای باند نداریم
خلاصه اینکه من موندم چی کار کنم!!!!!!!
دوستان راهنمایی کنید ممنون میشممممممممممم
- همین 2 مگ شاتل رو نگه دارم و یک روز در میون دانلود کنم؟
- برم 256 نامحدود شاتل بگیرم؟ خب چه فرقی میکنه؟ اونجا هم fup هست دیگه.الان فرقش چیه؟
- برم اندیشه 256 محدود 20 گیگ بگیرم..
کدوم بچه ها اگه شما جای من بودید و نیاز به دانلود داشتین چی کار میکیردین؟
أره به منم همين رو گفتن.
---------- Post added at 12:35 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------
چی بگم والا. برو جایی که همه جوره برات بصرفه دیگه.
از همشهریهای عزیز اشتراک اندیشه سبزی یک کمکی میخواهم
تو تنظیمات ppoe مشکل دارم تو بریج راحت وصل میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)