تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1115 از 2403 اولاول ... 11561510151065110511111112111311141115111611171118111911251165121516152115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,141 به 11,150 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

عزیزم اینو من از پشتیبانی فنی اندیشه شنیدم که میخواد ابلاغ بشه.. از خودم در نیاوردم که
    اینو بخونید متوجه میشید که چی میگم ... اولش نوشته "به گزارش فارس، پس از ابلاغ دستورالعمل جدید سازمان تنظیم مقررات در خصوص ممنوعیت فروش اینترنت پرسرعت با هر نوع محدودیت حجمی و زمانی، شرکت‌های ارائه دهنده اینترنت پرسرعت (PAP)ها نوع جدید از ADSL را ابداع کردند."
    عزیزم خودت که میگی ابداع شرکت های ارائه دهنده سرویس هست نه قانون.

2. این کاربر از amir_Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

نه دادا منظور من از این قسمتش هست پس از ابلاغ دستورالعمل جدید سازمان تنظیم مقررات در خصوص ممنوعیت فروش اینترنت پرسرعت با هر نوع محدودیت حجمی و زمانی

حالا دیگه راست و دروغش با پشتیبانی فنی اندیشه دیگه... من بی تقصیرم والا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست عزیز شما چطور چنین حرفی می زنین؟
    قانون
    Fair Usage Policy که شما از اون صحبت می کنین و متاسفانه چند وقتی هست در بین مردم به Fub معروف شده که از این بابت متاسف هستم یک قانون کلی و جهانی هست و این آپشن به صورت لوکال در ایران ران نشده، من از طرفداران شرکت شاتل نیستم، اما اینطور هم نیست که شما میای عنوان می کنی که شاتل چون دلش خواست این کار رو بکنه یا اندیشه چون دلش الان نخواست این کار رو نکرده و پس فردا بکنه. این قانون عمومیت داره و می تونه رو سرویس های نا محدود اعمال بشه. حالا اندیشه مشکل سرعت نداره و اعمال نمی کنه اما شاتل با این سرویس های 2 مگی که داد برای به دست گرفتن بازار به مشکل خورده و الان هم روز به روز داره مشکلش بیشتر می شه و این طور که من می بینم روز به روز به تعداد کسانی که دیروز از شاتل راضی بودن و امروز به دلیل همین قانون ناراضی هستن اضافه شده و اگر فکری نکنه از عرصه ی خارج می شه.
    دقیقا اینطوریه!!! شاتل چون میخواد ترافیک شبانشو کنترل کنه اینکار رو میکنه تا هرکی که میخواهد زیاد دانلود کنه سرعتش کم شه تا سرعت بقیه کم نشه. این یک سیاست داخلیه و به هیچ وجه قانون نیست .
    نظرتون راجع به سرعت 2 مگ بنظرم درسته. وقتی زیرساختها برای ارائه این سرویس تو ایران مهیا نیست و یک شرکت برای جذب مشتری یه همچین کاری میکنه و بعد از جذب چند تا مشتری چون نمیتونه زیر ساختهای مورد نیاز رو تامین میکنه مجبوره دست به یه همچین کارایی بزنه که البته خیلی هم FAIR نیست.

5. این کاربر از amir_Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

بچه ها اگه این وضع شاتل ادامه پیدا کنه همه دانلودرها از شاتل میرن.ولی بچه ها و شرکت های بیخبر از دانلود و ... هستند خدمت شاتل!
    من با 20000 تومن ماهی نزدیک به 60 گیگ دانلود دارم از اندیشه.کی میتونه حساب کنه چجوری با 20 تومن 60 گیگ میشه؟!!!!!!!!!!!!!

7. این کاربر از arashlolos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه soosmar_asl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

عزیزم اینو من از پشتیبانی فنی اندیشه شنیدم که میخواد ابلاغ بشه.. از خودم در نیاوردم که
    اینو بخونید متوجه میشید که چی میگم ... اولش نوشته "به گزارش فارس، پس از ابلاغ دستورالعمل جدید سازمان تنظیم مقررات در خصوص ممنوعیت فروش اینترنت پرسرعت با هر نوع محدودیت حجمی و زمانی، شرکت‌های ارائه دهنده اینترنت پرسرعت (PAP)ها نوع جدید از ADSL را ابداع کردند."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نه اشتباه میکنی زیاد فرق نمیکنه دوست عزیز... شما با سرعت 100 ، میتونی نهایت شبی 2 گیگ دانلود کنی... ما توی شاتل میتونستیم 4 یا 5 گیگ هم دانلود کنیم ، من خودم یه بار cod black ops که 7 گیگ بود رو یه شب دانلود کردم... که با این قانون مجبوریم مثه شما 1 تا 2 گیگ دانلود کنیم... عملا فرقی نمیکنه
    دقیقا همین جوره که میگی. در ضمن نرم افزار FUP شاتل( بر اساس راهنمایی پشتیبانیش) اینجوری نیست که به حجم خاصی حساس باشه بلکه به استمرار حساسه .

داره خودمونی میشه darkman.p's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بچه ها اگه این وضع شاتل ادامه پیدا کنه همه دانلودرها از شاتل میرن.ولی بچه ها و شرکت های بیخبر از دانلود و ... هستند خدمت شاتل!
    من با 20000 تومن ماهی نزدیک به 60 گیگ دانلود دارم از اندیشه.کی میتونه حساب کنه چجوری با 20 تومن 60 گیگ میشه؟!!!!!!!!!!!!!
    هر شب تا صبح بیداری یا اینکه دانلود منیجرت تاصبح بیداره

داره خودمونی میشه darkman.p's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

به نظر من اگه اندیشه می خواست این قانونو پیاده کنه تا حالا میکرد من 5 ساله یوزرشونم تا حالا اسم این قانونم نشنیده بودم ازشونم پرسیدم به من گفتن نه ما چنین کاری نمی کنیم چون مشکل پهنای باند نداریم

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

خلاصه اینکه من موندم چی کار کنم!!!!!!!

دوستان راهنمایی کنید ممنون میشممممممممممم

• همین 2 مگ شاتل رو نگه دارم و یک روز در میون دانلود کنم؟
    • برم 256 نامحدود شاتل بگیرم؟ خب چه فرقی میکنه؟ اونجا هم fup هست دیگه.الان فرقش چیه؟
    • برم اندیشه 256 محدود 20 گیگ بگیرم..

کدوم بچه ها اگه شما جای من بودید و نیاز به دانلود داشتین چی کار میکیردین؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

به نظر من اگه اندیشه می خواست این قانونو پیاده کنه تا حالا میکرد من 5 ساله یوزرشونم تا حالا اسم این قانونم نشنیده بودم ازشونم پرسیدم به من گفتن نه ما چنین کاری نمی کنیم چون مشکل پهنای باند نداریم
    أره به منم همين رو گفتن.

---------- Post added at 12:35 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------

خلاصه اینکه من موندم چی کار کنم!!!!!!!

دوستان راهنمایی کنید ممنون میشممممممممممم

• همین 2 مگ شاتل رو نگه دارم و یک روز در میون دانلود کنم؟
    • برم 256 نامحدود شاتل بگیرم؟ خب چه فرقی میکنه؟ اونجا هم fup هست دیگه.الان فرقش چیه؟
    • برم اندیشه 256 محدود 20 گیگ بگیرم..

کدوم بچه ها اگه شما جای من بودید و نیاز به دانلود داشتین چی کار میکیردین؟
    چی بگم والا. برو جایی که همه جوره برات بصرفه دیگه.

13. این کاربر از Xsis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mahiar0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض d link 2740 u

از همشهریهای عزیز اشتراک اندیشه سبزی یک کمکی میخواهم
    تو تنظیمات ppoe مشکل دارم تو بریج راحت وصل میشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •