البته HS10
شما برو بازار ،جمهوری از پل حافظ تا خیابون ولی عصر اون جا رو زیرورو کن ، گارانتی هم مهم نیست
البته HS10
شما برو بازار ،جمهوری از پل حافظ تا خیابون ولی عصر اون جا رو زیرورو کن ، گارانتی هم مهم نیست
چی ؟؟؟؟؟؟راستی الان دیدم برای عکس گرفتن از دنباله های نوری باید محدوده دیافراگم حداقل تا 8 باشه
F2.7 تا F5.8 این محدوده برای باز ترین حالته دیافراگمه توی واید و تله![]()
بالاخره یه فروشنده منصف پیدا کردم
غروبی یه مغازه ای که فکرش رو نمیکردم گفت 600 میفروشه با 2 سال گارانتی و بیمه سرقت
کلا اگه تا هفته بعد همین قیمت رو بگه میخرمش
از دوست خوبم ELSIN عزیز میخوام یه اطلاعات کامل و نهایی از این 3 تا لنز بده بهم که یکیشو انتخاب کنم برای شروع کار
عکاسی از چهره :
1 - Canon Kit EF 18-135 IS
2 - Canon Kit EF 18-55
3 - Canon Kit EF 55-250 IS
مرسی احسان جان
600D رو که خودم دارم
اینو واسه نامزدم میخوام
بابا من 600D گرفتم همه تو همین تاپیک گفتن d5100 میگرفتی بهتر بود
حالا چطور الان 600D?
Last edited by kamy_R; 13-11-2011 at 23:26.
انگار بد نگفته با توجه به این که دوربین تازه اومده
گارانتی و بیمه نگرفتی هم مشکلی نیست بعدا خودت میتونی بیمش کنی
برای عکاسی چهره گفته میشه یه لنز 80mm عالیه
اما از نظر هزینه 135-18 با دو لنز 250-55 و 55-18 یکی میشه اما محدوده بیشتری میده که ارزش داره
اگر به قول دوستمون میتونستید یه 85-15 بخرید عالی بود حدود 800 میشه
من با توجه به اون دوستمون که هر دو این دوربین ها رو داشتند و تحقیق های بیشتر به این نتیجه رسیدم ، البته هنوزم موارد قبل هست مثلا نویز بهتر 5100 یا فیلم بهتر 600 و یا پشتیبانی از لنز ها کم 5100 (که بسیار مهمه) اما ارزش کلی و در مجموع ، خرید 600 منطقی تره
راسی D90 هم هست ااااا ، البته بازم الان 600 منطقی تره![]()
d90 رو هم فکر کردم راجع بهش اما من خودم یه کرمی دارم که رو چیزای خیلی کوچیک و دور کراپ میکنم و خوب مسلما هرچی عکس بزرگتر باشه منم راحتتر کرمم رو پیاده میکنم!
در نتیجه ترجیه میدم مگاپیکسلش بالاتر باشه. میدونم که کاملا غیر حرفه ایه! اما خوب مهمه برام دیگه![]()
آره من بين D5100, 600D با اطمينان 600D رو انتخاب ميكنم البته منكر نويز كمتر D5100 نيستم ولي كم بودن نويز فقط در بعضي شرايط كه ايزوي بالاي 1600 لازمه به كار مياد ولي تنظيمات دستي در مود فيلم برداري و رنگهاي زنده تر كنون رو بيشتر دوست دارم.... در ضمن هندلينگ 600D در مفابل D5100 خيلي بهتره...
با اين حال من قصد دارم براي 600D خودم يه باطري گريپ بگيرم كه خوشدست تر شه و با لنزهاي سنگين و فلاش اكسترنال بشه بدون ترس از رها شدن در دست گرفتش! كلا دوربيني كه لنز ميخوره نبايد بد دست و كوچيك باشه يا لااقل لنزش هم مثل خودش كوچيك و سبك باشه...
البته نيكون در رده هاي بالاتر دوربينهاي با ارزشي مثل D7000, D700 , D3s, D3x داره
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)