تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1115 از 2014 اولاول ... 1156151015106511051111111211131114111511161117111811191125116512151615 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,141 به 11,150 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

حالا كه توره داماد شده...
    آقاى قطبى! براى ديكارمو خواستگارى كن!

ماجراى ازدواج ابراهيم توره در سنگال و اينكه هيچ كس را دعوت نكرده تا با ازدحام جمعيت مواجه نشود! از سوژه هاى جالب اين روزهاى فوتبال ايران است. برخى اعتقاد دارند شايد اگر ديكارمو هم زن بگيرد و به اين بهانه ۱۴ روز از پرسپوليس دور باشد مشكل گلزنى اين تيم حل مى شود اما به هر حال به قطبى توصيه مى كنيم حال كه اينقدر به ديكارمو علاقه دارد براى او به خواستگارى برود تا بلكه هم بخت مهاجم ۲۱ ساله برزيلى باز شود و هم بخت پرسپوليس! البته در ايران ۲۱ سال براى ازدواج (آن هم براى آقا پسرها) كمى زود است اما شايد در برزيل قانون ديگرى حكمفرما باشد و ديكارمو هم مثل توره مزدوج شود. بعد از ازدواج توره باشگاه پرسپوليس او را ۴۰هزار دلار جريمه كرد اما پيشنهاد مى شود براى اينكه ديكارمو تشويق به ازدواج شود ۴۰ هزار دلار هم دستى به او بدهند تا بلكه به برزيل برود و...

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

حتماً براى قطبى گل مى برم!
    شيث رضايى: لازم است يك چيزهايى را مقابل پرسپوليس ثابت كنم

از هفته چهاردهم ليگ برتر پرسپوليس به مصاف صباباترى مى رود. شيث رضايى مدافع سال گذشته پرسپوليس كه به خاطر اختلاف با قطبى اين تيم را ترك كرد. امسال با تيم صباباترى روزهاى خوبى را پشت سر مى گذارد. در آستانه اين ديدار گفت و گويى با شيث رضايى داشتيم كه خواندش خالى از لطف نيست:
    • بعد از ۵ سال مقابل پرسپوليس قرار مى گيرى، چه احساسى دارى؟
    - روزهاى خوبى را در پرسپوليس داشتم. با اين تيم قهرمان ليگ برتر شدم. دوستان زيادى هنوز هم در اين تيم دارم. مطمئناً بازى كردن مقابل پرسپوليس برايم راحت نخواهد بود اما انگيزه زيادى براى رويارويى با پرسپوليس دارم. شايد لازم باشد يك چيزهايى را ثابت كنم ؛ هم به خودم و هم به ديگران!
    • اين بازى را چه طور مى بينى؟
    - به هر حال فكر نمى كردم اين قدر زود مقابل پرسپوليس قرار بگيرم ، من يك بازيكن حرفه اى هستم و با تمام احترامى كه به هواداران و اعضاى اين تيم قائلم ،براى پيروزى تيمم در اين ميدان از هيچ كارى كوتاهى نخواهم كرد. سعى مى كنم بهترين عملكرد را داشته باشم.
    • بعد از ماجراهاى تو با قطبى، چشم همه به سمت شما است...!
    - قطبى يكى از مربيان ليگ برترى است. مسائلى در گذشته اتفاق افتاد كه به عقيده من عمر آدم ارزش اين را ندارد كه تمام مدت بخواهيم با نفرت و كينه يا يادآورى خاطرات گذشته خود را ناراحت كنيم.
    • با اين حساب، به رسم عادت و ادب براى او گل مى برى؟
    - او سال گذشته مربى من بوده و حتماً به خاطر احترام و اينكه او پيشكسوت من محسوب مى شود برايش گل خواهم برد.
    • از او ديگر دلگير نيستى؟
    - نه، به هيچ وجه! گاهى پيش مى آيد يك مربى از يك بازيكن به هر دليلى خوشش نيايد. او هم از اين قاعده مستثنى نبوده و نيست! گذشته ها گذشته!
    • شيث رضايى با گذشته تفاوت زيادى كرده است، صباباترى در اين تغيير چه اندازه نقش داشته؟
    - دوست ندارم در مورد گذشته صحبت كنم. هر چه زمان مى گذرد به تجربيات انسان افزوده مى شود. دوران شيطنت و جوانى به سر آمده، دوست دارم خارج از هر گونه حاشيه اى فقط بازى كنم، همين!
    • سال گذشته تقابل قطبى و كريمى حواشى در پى داشت، فكر مى كنى امسال هم اين اتفاق بيفتد؟
    - نمى دانم سرمربيان چه برخوردى با هم خواهند داشت. در اين مورد نظرى ندارم.
    • شرايط خودت چطور است؟
    - وضعيتم خيلى خوب است. سرماخوردگى شديدى را پشت سر گذاشتم اما در حال حاضر، مشكلى ندارم و آماده بازى هستم. اميدوارم با تشخيص كريمى در تركيب باشم.
    • پيش از اين ها بازيكنان صباباترى نسبت به محل تمرين و مسافت آن گله داشتند، با وضع موجود چه مى كنيد؟
    بله، مشكلاتى داشتيم كه ديگر با آن كنار آمديم. به هر حال زمان قرارداد بستن اين مسائل را پذيرفتيم. خدا را شكر مسئولان باشگاه بسيارى از اين مشكلات را مرتفع كردند. با حضور آقاى كريمى كه به نظر سرآمد مربيان هستند، هيچ مشكلى نداريم.
    • صباباترى در حال حاضر در رده دهم جدول قرار دارد، اين رتبه مورد قبول صباباترى است؟
    - ما روند خوبى را در پيش گرفته ايم. در بازى مقابل فولاد خوزستان موقعيت هاى بسيار خوبى داشتيم. چند بار توپ به تير دروازه اصابت كرد. ما بايد در اين بازى پيروز مى شديم. صباباترى دهم نمى ماند، منتظر بالا آمدن ما در جدول باشيد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوست دارم مقابل صبا بازى كنم
    كريمى: حق ما مقابل مقاومت سپاسى به هيچ وجه باخت نبود

على كريمى يك پرسپوليسى متعصب است، آنقدر كه طاقت باخت تيم محبوبش را ندارد. گفت و گوى ما با او را بخوانيد تا بهتر متوجه شويد:حق پرسپوليس در بازى مقابل مقاومت باخت نبود و به دليل عدم استفاده از موقعيت هايمان و استفاده حريف از تك موقعيتى كه داشت به برترى رسيد. كريمى با اشاره به مصدوميتش گفت: متأسفانه پس از يك مصدوميت بد از ناحيه ران كه قبلاً هم در بايرن مونيخ با آن دست به گريبان بودم. يك ديدار حساس را از دست دادم، البته اين مصدوميت براى بازيكنان فوتبال طبيعى است، دليل تعويضم در اواخر ديدار با سپاهان نيز همين بود، فكر كنم به موقع تعويض شدم تا مصدوميتم بدتر نشود. هافبك تكنيكى پرسپوليس با اشاره به بالا رفتن كيفيت ليگ برتر نسبت به سال هاى گذشته افزود: تغييرات زيادى در ليگ برتر اتفاق افتاده است، به خصوص شهرستانى ها كه پيشرفت قابل ملاحظه اى داشته اند. آنها در مقابل پرسپوليس با چند برابر قوا حاضر مى شوند و گويى در يك مسابقه فينال قصد به ميدان رفتن را دارند و همين باعث شده است تا نگاه ها به فوتبال ايران و كيفيت خوبش چند برابر شود. كريمى كه ديدار با صباباترى را يكى از مهمترين بازى هاى پرسپوليس مى داند، مى گويد: اصلاً دوست ندارم حتى يك دقيقه هم از شرايط ايده آل و تركيب اصلى دور باشم، بايد ببينم در روزهاى آينده درد پايم مرا آزار مى دهد يا خير، فعلاً كه مشكلى ندارم، اميدوارم بتوانم در اين ديدار به تيم محبوبم كمك كنم.و تيم هاى اماراتى كه هميشه خواهان كريمى اند؛ «چون با ميل خودم پيراهن قرمز را پوشيده ام» دوست ندارم تمركزم را از دست بدهم و به ديگر پيشنهادات فكر كنم، حرف زدن در اين خصوص فايده اى ندارد و در مورد پيشنهاد آنان بعد از ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا و پايان قراردادم صحبت خواهم كرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تغييرات پرسپوليس مقابل صبا:
    واعظى و باقرى ها در تركيب حضور ندارند

شنيده ها حاكى از آن است كه تيم پرسپوليس در هفته چهاردهم رقابت هاى ليگ برتر با ۲ تغيير مقابل صباباترى صف آرايى خواهد كرد. مهدى واعظى سنگربان پرسپوليس به احتمال زياد جاى خود را به عليرضا حقيقى خواهد داد و مجتبى شيرى هم جايگزين نبى الله باقرى ها كه مصدوم است مى شود. به احتمال فراوان ديكارموى برزيلى هم در تركيب ثابت قرمزپوشان مقابل صبا جايى نخواهد داشت.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بازگشت آتسو به ابومسلم؟
    «فرانك آتسو» مدافع توگويى پرسپوليس در آستانه جدايى از اين تيم قرار گرفت. افشين قطبى اصرار فراوانى به حضور الونگ الونگ هافبك كامرونى در تركيب تيمش دارد؛لذا پرسپوليسى ها كه در حال حاضر ۴ بازيكن خارجى به نام هاى توره، آتسو، پترويچ و ديكارمو دارند،بالاجبار بايد يكى از اين ۴ بازيكن را كنار بگذارند.قطبى به ماندگارى «ديكارمو» در پرسپوليس اصرار دارد و با توجه به نياز مبرم اين تيم به پترويچ و توره،فرانك آتسو تنها گزينه اى است كه اين مربى رأى به جدايى وى داده است.لازم به ذكر است كه مسئولان باشگاه ابومسلم درصدد هستند در صورت جدايى آتسو از پرسپوليس،وى را بار ديگر به مشهد ببرند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

وقتي رئيس حكم مي‌دهد...
    نمي‌توانند قطبي را بازخواست كنند

مسلما شكست پرسپوليس مقابل مقاومت در شيراز، آخرين ناكامي افشين قطبي همراه پرسپوليس نخواهد بود. مردي كه تا چند ماه قبل بيشترين ميزان و درصد از موفقيت پرسپوليس به نامش نوشته مي‌شد، حالا نشان مي‌دهد در قهرماني سال گذشته اين تيم، فقط نقش قهرمان فيلم را بازي كرده است. قهرمان فيلم‌هايي كه پس از پايان نمايش همه توجهات را به سوي خود مي‌كشاند، بي‌آن‌كه كسي توجه كند عوامل پشت صحنه، او را چگونه آماده كرده‌اند.

افشين قطبي نشان داد تيمي را قهرمان ليگ كرده است كه حبيب كاشاني ساخت و حميد استيلي آن را آرايش و پيرايش كرد، اما قهرماني و كاميابي در نهايت به نام او نوشته شد. امروز مي‌توان به ميزان توانايي‌هاي فني افشين قطبي و توان مديريتي وي پي برد و البته در اين ميان بخوبي فهميد تيمي كه سال پيش تا بازي پاياني نيم فصل اول هيچ شكستي را در كارنامه‌اش نمي‌ديد، چگونه در هفته دوازدهم چهارمين باخت را در كارنامه‌اش ثبت مي‌كند!

‌عملكرد قطبي آنقدر ضعيف بوده و شكل مربيگري‌اش در اين تيم چنان غيرحرفه‌اي كه نمي‌توان اميد زيادي به قهرماني اين تيم بست. مردي كه تمامي حواس خود را پس از بازي‌ها به ديدار نامزد كره‌اي‌اش در امارات و همكاري با فلان دلال براي استخدام مهره سوخته‌اي مانند دي‌كارمو اختصاص مي‌دهد، هيچ نشانه‌اي از يك مربي حرفه‌اي ندارد.

اما امروز و با يادآوري خاطره بازگشت افشين قطبي به پرسپوليس، با وساطت مهندس علي‌آبادي (اول شخص ورزش كشور) بايد پرسيد چه كسي و با چه قدرتي مي‌تواند نتايج ضعيف اين مربي را پيش روي او بگذارد و بازخواستش كند؟ وقتي رئيس سازمان به قطبي مي‌گويد من پشت تو هستم و قراردادت به كسي مربوط نيست، بايد از خودمان بپرسيم آيا هيات مديره نه چندان مقتدر اين تيم مي‌تواند در آستانه جام باشگاه‌هاي آسيا اين مربي را بابت ضعف هايش در خط دفاعي مورد پرس‌وجو قرار دهد؟ آيا كسي مي‌تواند به قطبي كه به شكلي توهين‌آميز‌ پس از هر بازي به امارات و ديدار «يوروم» مي‌رود، اولتيماتوم بدهد كه سر تمريناتش بماند؟ آيا مديري از اين مديران اين قدرت را خواهد داشت كه از افشين بپرسد، چرا نيم ميليارد تومان براي يك بازيكن بيكاره و ناتوان برزيلي خرج كرد؟ (و البته بيش از نيمي از اين پول به جيب دلالان و نزديكان خود او رفت).

سوالات را يك به يك كنار هم قرار دهيد. قطبي رفتاري سوال‌برانگيز را پيش گرفته است و نتايجي ضعيف را به رخ فوتبال ايران مي‌كشد، اما هيچ يك از اعضاي هيات مديره پرسپوليس جرات تغيير دادن او را نخواهند داشت. دليلش واضح است. قطبي با حكم مستقيم و درخواست شفاهي رئيس اول ورزش ايران بر مسند قدرت نشسته است. چه كسي جرات وتو كردن حكم مهندس علي‌آبادي را خواهد داشت؟

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

وقتي رئيس حكم مي‌دهد...
    نمي‌توانند قطبي را بازخواست كنند
    این اظهار نظر ها مسخرس
    نمی گن مصدوم داشتیم
    نمیگن بازیکن های مهم تیم که پارسال بودن الان نیستن
    نمی گن داوری مشکل داره
    اگه پرسپولیس پارسال موفق بود به هر حال سرمربی هست که اصل کارها رو انجام میده

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.بعد از چند روز سر ما هم خلوت شد

مسلما پارسال کادر پرسپولیس حرفه ای تر از امسال بود ولی امسال از نظر بازیکن قوی تر از پارسال هستیم ولی متاسفانه بعضی حاشیه هایی که در تیم وجود داره یا بعضی بدشانسی ها مانع میشه
    پارسال انصافا وضع داوری خیلی بهتر از امسال بود
    به قول خداداد عزیزی فوتبال توی ایران بخشی از اشتباهات داوری شده.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باقرى و برهانى در ليست تيم ملى

باقرى: تصميم نهايى را
    بعد از بازى صبا مى گيرم

كريم باقرى كاپيتان پرسپوليس پس از درخشش در هفته هاى اخير ليگ برتر كادر فنى تيم ملى را مجاب كرد تا از او براى ديدار با امارات دعوت كنند. پس از مذاكراتى كه على دايى با كريم باقرى انجام داد و خبرهايى كه درمورد بازگشت وى به تيم ملى وجود داشت نام كريم باقرى براى ديدار مقابل امارات در ليست ۴۷ نفره تيم ملى قرار گرفت. با اين حال هنوز حضور وى درتيم ملى قطعى نشده است. كريم باقرى در اين باره گفت: هنوز به طور قطع مشخص نشده كه به تيم ملى دعوت شده ام يا نه و قصد هم ندارم هنوز در اين باره صحبت كنم اما مطمئن باشيد بعد از بازى با صبا باترى قطعاً اعلام مى كنم كه به تيم ملى باز مى گردم يا خير.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

كريمى:

ديگر نمى خواهم از تركيب دورباشم

غيبت على كريمى در بازى با مقاومت كاملاً به چشم آمد و پرسپوليسى ها بدون شماره ۸ مصدوم، يك بازى مهم را باختند تا وضعيتشان بدتر شود. كريمى حالا درباره وضعيت آسيب ديدگى اش مى گويد: متأسفانه پس از يك مصدوميت بد از ناحيه ران پا كه قبلاً هم در بايرن مونيخ گريبانگيرم بود، يك ديدار حساس را از دست دادم البته اين مصدوميت ها براى بازيكنان فوتبال طبيعى است ولى به طور كلى اين مشكل در انتهاى بازى مقابل سپاهان برايم پيش آمد. فكر كنم به موقع تعويض شدم تا وضعيتم بدتر نشود.
    او با اشاره به شكست پرسپوليس در شيراز ادامه مى دهد: بازى با مقاومت را ديدم. مطمئنم مثل چند ديدار گذشته خارج از خانه به دليل عدم استفاده مناسب از فرصت هاى طلايى و استفاده حريف فقط از تك فرصت، نتيجه را واگذار كرديم اما به هيچ عنوان حق پرسپوليس باخت نبود.

كريمى بعد هم به تغيير كيفيت تيم هاى حاضر در ليگ اشاره مى كند: تغييرات زيادى در ليگ برتر داشته ايم به خصوص شهرستانى ها. آنها خود را براى بازى مقابل پرسپوليس با قواى چند برابر آماده مى كنند، انگار كه در يك فينال، قصد به ميدان رفتن دارند. همين مورد باعث شده تا چشم ها به فوتبال ايران و كيفيت خويش چند برابر شود.
    على كريمى در مورد حضورش در بازى مقابل صباباترى هم مى گويد: اصلاً دوست ندارم حتى يك دقيقه از شرايط و تركيب دور بمانم اما بايد ببينم در روزهاى آينده درد پايم مرا آزاد مى دهد يا خير. فعلاً مشكلى ندارم.
    او بار ديگر درباره پيشنهاد تيم هاى اماراتى ها توضيح مى دهد: با ميل باطنى ام لباس پرسپوليس را بر تن كرده ام و دوست ندارم تمركزم را از دست بدهم. حرف زدن درخصوص اين موضوع هم فايده اى ندارد و جواب اين سؤال را بعد از ليگ برتر، ليگ قهرمانان آسيا و پايان قراردادم خواهم داد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •