میگن AC: Revelations برای CFW 3.55 اومده. راست میگن؟
میگن AC: Revelations برای CFW 3.55 اومده. راست میگن؟
LATSAT NEWS ABUT PS3 JAIL BREAK
بله امروز هم برای کسانی که از این کنسول به صورت جیل بریک شده استفاده میکنن خبرای خوشی داریم.
بعد از لغو منع قانونی جیل بریک کردن این کنسول فعالیت هکر ها بیشتر شده و به نتیجه هایی هم رسیدن.
3-KAKAKROTOS:
امروز این هکر بزرگ در صفحه رسمی تویتر اش اعلام کرد که OFW 4قابلیتJAIL BREAKرا دارد و با این کاار مهری بر باگ های عضیم این فریم ویر زد.
این خبر کاملا از سوی ایشون تایید شده و باید دید در این زمینه چه کاری انجام میدن.
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2-LATSAT RELEASED GAME FOR TRUE BLUE
بله باز هم بازی های بیشتری برای این دانگل بهینه شده که من لیست این بازی هارو قرار میدم براتون:
محتوای مخفی: لیست بازی ها
امیدواریم هر چه زودتر عمل مهندسی معکوس روی این دانگل انجلم بگیره و یکCFWاز اون عرضه بشه.
Last edited by s.j-rez; 07-12-2011 at 08:55.
[ salam .akhrin updat ps3 mikham filesh kamel bashe
سلام دوستان
باز هم یه سوال در مورد مرحله 11 uncharted 3
اونجایی که وارد منطقه عربی میشی بعد از دست دشمنا فرار میکنی میری یه جایی که چندین ستون وجود داره .
با نزدیک شدن به هر ستون میتونیم با زدن دکمه مثلث دست رو داخلشون ببری.
اینجا نمیدونم چیکار باید بکنم اگه ممکنه راهنمایی کنید.
ممنون
salam bebin ooonja sally mire ye ja vai misse bad bayadberi pishesh rooye divarha ye alamate horooof gharar dare nate miad naghshasho negah mikone badesh ye divar hast keaz baghye porrang tare miri jeloye oon ...
naghsharo baz mikoni va roo be roo to negah mikoni ..
mohite rooberoo ro ba naghshe entebagh mide va oonvaght sally va oon zane dasteshoono mikonan too sotoon haye jelooii to ham bayad tebghe naghshe dastet ro tooye sevvomin sotoon bokoni ...
bad ba inkar ye divar baz mishe va mirin toosh
موفق باشی
Last edited by bheart_ir; 07-12-2011 at 13:45.
دوستان عزیز! امروز بازی Uncharted3 رو از کنج گرفتم (ریختم روی هارد اکسترنال). بعد روی هارد داخلی دستگاه کپی کردم. الان موقع اجرا error 80010006 میده. مشکل چیه؟
سلام به همگی
دیگه خسته شدم پس کی -- ps3 میاد ؟؟!!!!!!!!!
دیگه تحمل صبر رو ندارم من معتاد بازی کردن هستم چه کنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بنظرتون ps3 کی -- کامل میشه دانگل و از این قبیل رو بیخیال -- کامل
اگه تا 1 ماه دیگه نیاد میفروشمش نظرتون چیه در این مورد xbox داره سبقت میگیره از ps3
ممکن الان بشه یا فردا یا که اصلا
پس اگه تو کار بازی هستیِ فکر دیگه کن
من یه PS3 دارم بعضی وقتها با رفقا یه Fifa 2011 میزنیم...
یکی از دسته ها برا خودش شوت میزنه یا پاس میده
من رفتم ۶۰.۰۰۰ تومان یه دسته فابریک دیگه خریدم مشکل رفع شد
دوباره بعد از چند ماه یکی از دسته ها اونطوری شده ولی کمتر از حالت اول
تو بازی های دیگه هیچ مشکلی نداره...
تنظیمات کنترل ستینگ Fifa رو هم تاحالا دستکاری نکردیم همه چیز روی حالت Classice
نمیدونم چیکار کنم ! درضمن دسته ها هیچ کدوم نه ضربه نه .... هیچ اتفاقی براشون نیوفتاده...
ممنون میشم راهنمایی کنید و علتش رو بهم بگید و چه باید کرد ؟ دوباره باید دسته بخرم ؟![]()
سلام خدمت دوستان یکی بهم می گه من الان fw 3.6 شده update کنم یا بزارم باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)