بازی های دیگه رو نصب کردم اما این این جوری میشه و اگه احتیاج به نرم افزار خاص داره بگو تا دانلود کنم![]()
بازی های دیگه رو نصب کردم اما این این جوری میشه و اگه احتیاج به نرم افزار خاص داره بگو تا دانلود کنم![]()
شما نبودی میگفتی اینجا جای درخواست کرک نیست(شوخی کردم)
اگه همون نسخه ای هست که من فکر میکنم ببین این کارت رو راه میندازه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اساتید چرا بازی Resident Evil 5 روی سیستم من با اینکه مشخصاتش بالاتر از سیستم مورد نیاز بازیه خیلی کند اجرا می شه، اصلا نمیشه بازی کرد؟؟
مشخصات سیستم من اینه:
+AMD Athlon 64 x2 Dual Core Processor 6000
Nvidia GeForce 8600 GT
DirectX 9.0
رزولیشن بازی 600*800
درایور کارت گرافیکم مال 2009/7 هستش، باید آپدیت شه؟؟
Last edited by blackspider; 16-01-2010 at 07:58.
من هم همین مشکلو دارم ولی اونجور هم کند نمیاره یه کمی کند میاره رزولیشن بازی رو بالا ترین حد ممکنه سیستم من هم اینه:
گرافیک 9400GT DDR 2
رم 2 گیگ
سی پی یو روم نمیشه بگم اخه خیلی پایینه
بعضی بازی ها را لگ میندازه یعنی گیر میکنه وسریع جای خودش برمیگرده در بازی دویل می کرای هم شخصیت بازی دیر هنگام حرکت میلرزه و خیلی کند حرکت میکنه اما دشمنان و محیط بازی خیلی طبیعی هستند .
جواب بدید ممنون میشم.
عزيز بازي ساز واسه خودش يه چيزي ميگه شما با گرافيك 8600 gt تقريبا نميتونه فريم قابل قبولي بگيري حتا اگه تنظظيمات رو low باشه cpu هم كه قربونش برم تريفي نداره
بازي گرافيكه سنگيني داره كه بايد حداقل واسه اجرا متوسط گرافيكتون 9400 gt حداقل 2 gig رم ....
من تو اویل 5 فریم 15 و تو دویل 4 فریم 45 میگیرم![]()
من call of duty modern war 2 رو کامل نصب کردم. بازیو بالا میاد ولی اول بازی که میخواد لود کنه سیستم یهو restart میشه. (کارت گرافیکو رم و ... بالاست) مشکل از کجاست؟/
شما بايد directx رو كه تو خود دي وي دي بازي هستش نصب كني![]()
مشخصات كامل سيستمو بگو![]()
با اجازه مهدی جون
شما قانونا باید بتونی توی رزولوشن 768*1024 فکر کنم توی medium باید یه چیزی حدود 25 باید بگیری ولی خوب اگه توی high میخوای بازی کنی توی همین 600*800 فکر کنم بتونی به زور فریم قابل قبولی بگیری...
شما گرافیکت ضعیفه بگذار روی low احتمالا باید جواب بده....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)