خواهش می کنم. نه اینها با هم هیچ تفاوتی ندارن. و الان اکثر بازیها free هست.
خواهش می کنم. نه اینها با هم هیچ تفاوتی ندارن. و الان اکثر بازیها free هست.
شما امون بده یه چند نفر به سایت سر بزنن بعد !!
بله LT در واقع یه جور قابلیت جعل امضای دیجیتالی داره که فایلهای قابل SEND به Server MS رو کاملا با اصل اون فایل تطابق میده
و درواقع میشه گفت MS دیگه به هیچ عنوان با روشی که در حال حاضر داره کنسول ها رو BAN میکنه دیگه قادر به این کار نیست .
یعنی دوباره باید به دنبال یک حفره ی امنیتی در کنسول خودش بگرده تا بتونه اطلاعات نا هماهنگ رو استخراج کنه.
که برای این کار ابتدا از UPDATE داشبورد استفاده میکنه.
یعنی هر داشبورد جدید برابر است با یک زنگ خطر برای LIVE باز ها !
زمانی قابل اعتماد هست که به قول نوید شما قبلش در LIVE نبوده باشی و اسمتون ثبت نشده باشه.
در کل این iXtreme به درد کسانی میخوره که یا کنسول جدید خریدن یا اینکه تا حالا تو LIVE نرفتن.
دوستان لطفا جواب بدین !!!!!!!!!!!please![]()
ممنون از پاسختون
پس یعنی اگه درایو کپی خور شده باشه ولی LT روش نصب باشه و تو لایو بچرخی و بازی نکنی بن نمیشیم دیگه؟![]()
دوست عزیز اینجا جاش نیست ولی خوب: 255 تومن (new pack)
خوب LT همون اپدیتی که باعث میشه دستگاه کپی خور بشه + امنیت در محیط LIVE
Last edited by shab_2008; 21-01-2010 at 00:11.
مرسی حالا کجا این LT رو میریزن قیمت دارین؟
سعید جان بالاخره تو این یکی دو سال اخیر هر کس که واجدالشرایط بن شدن بوده دستگاه کپی خور داشته و یه روزی برای اولین بار رفته بوده تو لایو (مگر اینکه non-stealth بوده باشه)
با اینحال یا باید صبر کنیم و ببینیم ملت جواب میگیرن یا نه که فکر میکنم یه مدت نسبتاً زیادی طول بکشه و اونقدر صبر و حوصله ندارم . یا اصلاً LT رو بریزیم و برای محکم کاری دشبرد رو آپدیت نکنیم . فوقش میزنه بن میکنه دستگاه رو . فقط باید خیالم راحت باشه که هارد رو میشه دوباره زنده کرد .
فروشگاه های معتبر همه این کار رو میکنن
نمونش فتحی تو لباف
نه حمید جان اینطوری هم نیست داداش
اگه یادت باشه زمانی که موج BAN ها شروع شد دقیقا وقتی بود که اولین UPDATE های پائیز داشبورد روانه ی LIVE شد .
یعنی دقیقا هرکی که واسه UPDATE داشبورد وارد LIVE شد یا BAN شد یا بعد از UPDATE برای بار دوم که وارد LIVE شد BAN شد.
در کل MS همیشه از ضعف ها و حفره های امنیتی کنسول خودش استفاده میکنه تا بتونه تخلفات رو شناسائی کنه.
برای همین هم هر چند وقت یکبار داشبوردی رو بیرون میده که بدون UPDATE کردن اون شما نمیتونی بازی های جدید رو انجام بدی.
پس اگه کسی UPDATE رو به صورت Offline انجام داده باشه و بعدش هم تو LIVE نرفته باشه مشکلی از نظر BAN نداره.
چون خودتم میدونی که هر شرکتی که یه Device رو عرضه میکنه براش یه ID و S/N میذاره تا تمام عملیات Supporting و Warranty
رو طبق اون عرضه کنه و حتی تخلفات رو هم به واسطه ی اون شناسائی میکنه.
ولی خب الان کسانی که ID و S/N اونها تو MS به خاطر رعایت نکردن قانون کپی رایت ضبط نشده با ریختن این iXtreme دیگه خیالشون
باید راحت باشه.
به نظر من منتظر موندن زیاد جایز نیست و هرچه زودتر این Update رو انجام دادن به نفع تره چه برای LIVE بازها و چه برای ما بی LIVE ها
================================
بچه ها نظرتون راجب به Xbox من چیه!؟
ببینید چقدر برق میزنه
![]()
Last edited by SamGun; 21-01-2010 at 13:14.
دوستان یه سوال داشتم:
کلا توی این کنسولها توی سنگین ترین بازیها در صورتی که مشکل سخت افزاری ونرم افزاری خاصی وجود نداشته باشه مینیم فریمی(البته زیر 30)ممکنه یدند چقدره؟؟
یعنی می خوام بدونم سازنده های بازی تا چه حد افت فریم رو برای کنسولها مجاز میدونند؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)