مشکل وبگردی بیشتر شبهاست که تعداد یوزرها بالا میره اما به طور کلی فکر کنم به ساختار و پیکر بندی شبکه برگرده
1530 تری جی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل وبگردی بیشتر شبهاست که تعداد یوزرها بالا میره اما به طور کلی فکر کنم به ساختار و پیکر بندی شبکه برگرده
1530 تری جی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ak313; 17-03-2015 at 15:34.
جریان چیه هنوز معادل فارسی برای page وضع نشده یا دوستان با معنی این کلمات آشنایی ندارن؟
نه دوست عزیز سرعتش برای باز کردن صفحات هم مشکلی نداره و خوبه
کلا تو قضیه فرکانس ، هرچی سیگنال بهتر باشه بیشتر سرعت میده چه 3G چه 4G ولی بخاطر اینکه 4G از یکسری الگوریتم های بهینه شده ای نسبت به 3G استفاده میکنه سرعتش بازم با سیگنال کم خوبه.
ایشون در مورد نسل 3 نگفتن ! 4G ایرانسل که 1800 مگاهرتزه بهتر از 3G 2100 مگاهرتزی آنتن میده.. من خودم منطقه ای که تو تهران هستم نزدیک ترین دکلی که به ما 4G روش فعاله 5 کیلومتر هوایی باهام فصله داره و کنار پنجره -109 دسیبل سیگنال دارم ازش! 3 کیلومتر اونطرفتر از خونه که فاصله تقریبا 8 کیلومتر میشه با اون دکل روی پشت بوم برج 21 طبقه -90 از همون Cell ID سیگنال میگیرم! دقیقا هم میدونم دکلش کجاس ( حدسی نمیگم ). علت اینکه 4G ایرانسل پوشش دکل هاش بهتره نسبت به 3G فقط بخاطر تمیزتر بودن باند 1800 هستش.
دوستا تو اصفهان نسل چهار كسي رويت نموده ؟
Sent from my iPad using Tapatalk
در اصفهان نسل سه هم به سختی رویت میشه...
من فکر کردم شما نسل 3 رو میگی !!
خوب فرکانس 1800 خوب دامنه اش بیشتر از دامنه فرکانس 2100 هستش و طبق همون هم برد بیشتری داره !!
البته من زیاد نسل 4 رو تست نکردم و تنها جایی که تست کردم خونه دوستم بود که از دکل هم نهایت فاصله اش میشد 1 کیلومتر!!! و تو خونه هم آنتن -90 داشت !! ولی سرعت فوق العاده بالا بود !!
تو اصفهان همون نسل 3 هم به زور و ترس راه انداختن یهو امام جمعه اصفهان تو اون نطق هاش میگه اینترنت موبایل بی حجابی میاره فردا برادران دکلها یا به آتش میکشن یا در اسید ذوبش میکنن
...........
همراه اخر در اصفهان خوب پوشش داده
تقریبا همه جای شهر و حتی جاده های بیرون نسل سوم هستن
ولی ایرانسل خیلی ضعیف عمل کرده و کلا عقب مونده
یه نگاه به لیست شهرهای تحت پوشش 4جی ایرانسل کنید شهرهای جدید که اضافه شده یک دهم اصفهان هم وسعت و جمعیت ندارند همراه آخر هم چون وابسته به مخابرات هست 3 جی را انداخته با سرعت پر نوسان و بسته های گران
قضیه عدم راه اندازی 3جی کامل و 4 جی در اصفهان همون بود که قبلا گفتم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)