به کجا رو نمیدونم ولی.کمی پرس و جو کنی، مثلا از پارس آنلاین راهنماییت میکنن.
اگر کلا تو منطقه مخابراتی شما اینجور بود، میگفتی یه دلیلی داره ولی اینکه خط تو رو اینجوری کنن، خلافه. اولین بار کسی درخواست PCM داده؟
Sent from my ST15i using Tapatalk
به کجا رو نمیدونم ولی.کمی پرس و جو کنی، مثلا از پارس آنلاین راهنماییت میکنن.
اگر کلا تو منطقه مخابراتی شما اینجور بود، میگفتی یه دلیلی داره ولی اینکه خط تو رو اینجوری کنن، خلافه. اولین بار کسی درخواست PCM داده؟
فرشاد، فردا صبح تعرفه های افرانت رو میگیرم. طرف میگفت اگر یکساله بگیری، آنتن وایرلس و مودم رو رایگان میدن.
پرسیدم میگن باید با مرکز مخابراتی صحبت کنی که pcm ش نکنه چون میگه وقتی از مخابرات تخلیه کردی و ما درخواست دادیم وقتی خواستن پورتو وصل کنن میبینن که از مخابرات تخلیه کردی و فورا pcmش میکنن
افرانت همونه که به دانشگاه ازاد نت میده!نمیدونم فکر کنم سایتشو طراحی کرده
اهواز هم ارائه میده؟
اهواز فکر کنم میده. شرکت اصلیش تو کار ماهواره هست و دیتاسنتر و... حالا ازش پرسیدم که چجوریه؟ گفت آنتن داره( نه مثل مبین نت) و مودم هم جدا. فردا جزییات بیشترشو ازش میپرسم.
اگه منظورت وایرلس هست تا جایی که می دونم تو اهواز داره با چندتا واسطه اینترنت میده. قیمت هاش رو بزار ببینیم چطوره؟
یه شرکت دیگه هست به اسم فارانت اون خیلی خوبه سرویس 2 مگ اش تقریبا شبا تا 8 مگ میده البته اهواز رو خوب نمی تونه پوشش بده جای دیگه رو نمی دونم
سلام دوستان، ساعت 6 صبحه باید بیدار باشم چون الان سرعت ایرانسل خوبه!سروش جان ممنون بابت زحماتت، نمایندگی اسیاتک کجاست؟ شاید عوض شده؟اون زمان که گوشی من رو ساختن تپاتالک نبودهفرشاد عزیز یه پیام بده یه لینک بهت بدم خودت ببین می تونی بری دنبالش به اندازه 40 تومن ازش بکشی!البته اگه بتونم جوابت رو بدم با این سرعت! مورد بعدی در مورد پی سی ام هستش به نظرم داری زیادی بهشون گیر میدی!خط پی سی ام رو هیچ جا روش اینترنت نمی دن الان مخابرات که بهت سرویس میده خودش نعمتیه! برو خدا رو شکر کن! علی حال کردم با فوشات! بازم بده هوا خیلی گرمه خنک بشیم
![]()
Last edited by mohammad.t; 10-06-2014 at 14:52.
پا ک شو د
Last edited by alimail3248; 11-06-2014 at 08:39.
علی رو میگی ؟ اره علی دربندی ادم خوبیه![]()
بفرمایید :داداش ایمیل ضحی رو میشه لطف کنی بدی ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)