سلام . قیمت طرح طلایی با شبانه و نقره ای با شبانه چقدر است ؟ دوستانی که میدانند میدانند لطفا راهنمایی کنند.![]()
سلام . قیمت طرح طلایی با شبانه و نقره ای با شبانه چقدر است ؟ دوستانی که میدانند میدانند لطفا راهنمایی کنند.![]()
سلام.بعد از این همه مدت تازه فهمیدم یکی طرحش مثل منه.
خوب.منم گفتم.اونا میگن که تو سیستم 7 تمه .یکیش.م میگفت پنل خرابه.یکیشون میگفت شما تا ساعت 24 6 وقت داری.
من امروز به بازرسی مخابرات پیام میدم و هم سایت شکایت از ISP ها.بعدشم میرم رگولاتوری(خیابان فلسطین.)
این دفعه من مشکلی ندارم.دفعه قبل(5 ماه پیش)چون دانلود داشتم نمی تونستم برم بگم اینطوری اما این دفعه میرم.ولی نه با عجله.
انشاالله از یکی جوابی میاد برای من.
هر اتفاقی افتاد حتما در جریانی قرار میگیری.
یه فیلم از سایت آپلودباز رو دانلود گذاشتم تو تایم روزانه وقتی ادامش میدم سرعتش به 4 مگابایت میرسه...خخخخخ
البته فقط اولش اینجوریه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم DC زیادی دارید.
من تو هر 30 ثانیه داره DC میشه
دیشب چرغ ADSL مودم قطع و وصل میشد الان ولی درست شده.
بچه ها این 2020 چی میگه؟
زنگ زدم میگم میخوام طرح طلایی پاییزه بگیرم.
میگه شما فیبر نوری هستی و برای فیبر نوری سرعت طلایی با نقره ای فرقی نمی کنه!!! میگه فیبر نوری بیشتر از نقره ای جواب نمیده، فقط پولتو می سوزونی!!!
چی می گن اینا!!! بشون میگم من مهندس کامپیوترم، فیبر نوری یکی از پیشرفته ترین خطوط انتقاله، تا 45 مگ بر ثانیه رو به راحتی میتونه انتقال بده!!! یارو میگه دیگه اینجوری شده.
کسی نیست از طرح پاییزه طلایی استفاده کنه؟
Last edited by Ali14 persia; 25-03-2014 at 19:27.
منم فیبرم امانقره ای و طلایی داشتم.سرعت طلایی بیشتر بوده.
شما کدام منطقه ایی؟ بعضی مناطق اینجورین.
سلام.
تاحالا کسی شکایتی از مخابرات پیش بازرسی کل داشتی؟؟
من اون زمانی که نا محدود ورداشتن یک شکایت تو سایت بازرسی کل نوشتم.حالا بهم زنگ زدن و میگن یا یک مثال و طرح برای ما بزن ویا بیا شکایتتو پس بگیر.
قرار برم خیام تا شکایت پس بگیرم.
شما چی میگید؟؟چی بگم؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)