درود
از این ممکنه تو ایران پیدا شه؟
اگه نه ، یه چیزی که نت هلو داشته باشه سراغ دارید؟ برای یکی از دوستام میخوام
درود
از این ممکنه تو ایران پیدا شه؟
اگه نه ، یه چیزی که نت هلو داشته باشه سراغ دارید؟ برای یکی از دوستام میخوام
دقيقا و كاملا از لحاظ نت هاي تشكيل دهنده يكسان هستند و تنها تفاوت در بسته بندي لوكسي هست كه نسخه ليميتد داره (البته ممكنه كه كمي غلظت مواد تشكيل دهنده رو تغيير داده باشند اما در مجموع تشابه بسيار زياد در رايحه دارند اينم به نقل از سايت fragrantica.com
:
Armani Code Golden Edition is a limited edition in a new luxury package that contains the original unchanged scent
.
برخورد نداشتم و سايتهاي فروش هم جايي نديدم اين برند باشه نت هلو رو در عطر زنانه ي هوگو باس (نويت اينتنس)
و آلور هوم از شنل
عطرهای استندی ژکساف رو امتحان کن. کیفیت خوبی داره. فکر کنم رنگ آبی مردونه خنک باشه.
برای عطرهایی با رایحه هلو درعطرهای زنانه نمونه های خوبی هست اما در عطرهای مردانه فکرمیکنم همین آلورهوم که اتقیا خانم گفتن هلویی تر از بیشتر نمونه های موجود دربازاره. البته کنزو لئو پارهم انتخاب بدی دراین زمینه نیست...
Last edited by shervin1996; 21-04-2015 at 20:34.
سلام به همه ی دوستان عزیز عطردوست
بنظرم هرکسی بیاد و بگه که عطرمدنظرش برای خرید کدوم عطره و بقیه دوستان هم اگر در اون محدوده ی قیمتی و بویایی عطر هم ترازی سراغ دارن برای انتخاب بهتر نظر بدن
برای شروع
من به فکر خرید این عطر هستم البته هنوز در حد ایده ی خام هستمیشه گزینه های دیگه ای هم در نظر داشت
ولی
این عطر بسیار خنک و دلنشینه (قبلا تست داشتم ازش)
ماندگاریش جالبه
رایحه ای که داره رو میپسندم
خوش قیمت هم هست
![]()
Dream of Pink از برند Lacoste
نت شناسی:
نت اولیه: چای، توت قرمز
نت میانی: گل رز و نیلوفر
نت پایه: چوب صندل و مشک
90 میل 180 هزار تومن، دسته بویایی میوه ای-گلی
![]()
یه عطر (از این شیشه های فسقلی)با ماندگاری بالا و ترجیحا خنک، برای فضای خونه و کار میخوام با این اسپری های که تو بازاره اصلا حال نمیکنم، بعضی هایش که سردرد میگیرم، ممنون میشم دوستان اگه رایحه و عطر خاصی رو سراغ دارند؛ معرفی کنن
دوستان برای اینکه بتونند پیشنهاد خوبی داشته باشند می بایست برخی از اطّلاعات ذیل رو در اختیار داشته باشند:
حدود قیمت؟
جنسیّت استفاده کننده؟
سن استفاده کننده؟
استفاده ی مجلسی یا اسپرت؟
عطرهای مورد علاقه ی سابق؟
حجم عطر مورد نظر شما؟
Last edited by sharif.1.attar; 24-04-2015 at 15:57.
با عرض معذرت به دلیل اینکه نحوه مصرف خود را کامل توضیح ندادم،
عطری که من میخوام بیشتر برای استفاده به عنوان خوشبو کننده هوا (به جای این اسپری ها) میخوام.!!
میدونم که شاید یه کم نوبر باشه، ولی می خوام امتحان کنم ببینم جواب میده یا نه!
بنابراین عطری میخوام که ماندگاری بالا، پخش بو قابل قبول، و بوی سنگین و تند نداشته باشه و عامه پسند باشه
Last edited by 7seas; 24-04-2015 at 22:31. دليل: توضیح بیشتر
توصیه میشه اینکار رو انجام ندید! به دلیل غلظت بالای پرفیوم و حتی تویلت برای فضا اصلا مناسب نیست استفاده از این موارد به جای خوشبو کننده باعث میشه بازخورد خوبی نداشته باشید
پیشنهاد من به شما
اسپری خوشبو کننده ی هوا با مارک یوموش هست
ساخت ترکیه در سه رایحه
قیمت 12 تا 16 تومن
چند صفحه پیش یکی از دوستان لطف کرد سایت checkfresh.com رو برای چک کردن تاریخ ساخت عطرها معرفی کرد.
ولی بعضی برندهارو نمیشه چک کرد. مثل parfum de marly. سایت جامع تری تو این زمینه وجود داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)