تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1114 از 4105 اولاول ... 11461410141064110411101111111211131114111511161117111811241164121416142114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,131 به 11,140 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه ZeroNetizen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوستان عزیز تهرانی،
    من برای شورای پزشکی میخوام از شهرستان به اداره بهداشت لویزان برم
    این رو میدونم که اول از ترمینال جنوب با مترو تا نزدیکترین ایستگاه باید برم و بقیه مسیر رو با تاکسی و ...
    اگر با مسیر آشنایی دارید لطفا بگید کدوم ایستگاه از مترو پیاده بشم و بقیه راه رو چطور برم
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نمیخوام حالتو بدتر کنم .. اما داداش اینجا ایرانه کشوری که حتی آه مظلومان هم تاثیری نداره !
    آه چیه رفیق .. پارتی داری زندگی کن .. مثل من پارتی نداری ؟ پس باید بریم بمیریم ...
    تف به این زندگی
    پارتي رو خوب اومدي .اصلا يه وضعيه . يعني اگه پارتي نداشته باشي ، حالا هرجا، هِي قوز بالا قوز ميشه !!!.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

ن
    با يه حساب سر انگشتي حقوق سربازا بايد الان حداقل حدود 300 400 تومان باشه ، الان حقوق سربازا چنده بچه ها؟؟
    برای لیسانس 62500 تومان
    برای فوق دیپلم 53500 تومان

4. 3 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

اول گفتن همه انصرافي ها و اخراجي ها اجازه شروع مجدد به تحصيل رو دارن من هم رفتم انصراف دادم و فوق ديپلم گرفتم حالا مي گن چون مدرك گرفتي اجازه ادامه تحصيل نداري!!
    واقعا؟

آخه گفته بودن میشه انصراف داد و تو یه مقطع بالاتر شرکت کرد

من کارشناسی پیوسته میخونم میخوام انصراف بدم و برم یه دانشگاه دیگه.اگه اینطور باشه که یه دروغ بزرگ گفتن

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

یه علت اینکه کمبود سرباز اینهمه به چشم میاد و امورات نظام داره میخوابه اینه که ارتش و سپاه و ناجا اینقدر متکی بر نیروی وظیفه هستن که کوچکترین کمبودی ، بعضا کارها رو فلج میکنه.همین هم شده که همه معافیت ها رو برداشتن و دارن مدتش رو هم بیشتر میکنن.
    شما توی پادگان ها ببینید 95 درصد کارهای اداری، فیزیکی (باربری و رانندگی فرغون)، خدماتی (نظافت ، رانندگی ماشین، تعمیرات، پخت و پز ، حمالی و عملگی )،حفاظتی(نگهبانی و...) برعهده سرباز وظیفه هست و کادر عملا فقط وظیفه خطیر و سنگین گرفتن حقوق و مزایا و خونه سازمانی و بخور بخور و شرکت در جشن ها و گرفتن پاداش و هدیه گرفتن به مناسبت روز ارتش و سپاه و ناجا (اینجور موقع ها اینا میشن نظامی و سرباز میشه حمال) و خوردن چای و و صبحانه و ناهار مفتی و سهم سرباز بدبخت کار دیگه ای ندارن.یعنی بندگان خدا دیگه نمیکشن زیر این همه بار مسئولیت. چندین ساله که وضعیت به این صورت هست و اصلا هیچ اراده ای بر اینکه اتکا به نیروی وظیفه رو کاهش بدن دیده نمیشه. یعنی برنامه های نبوده و نیست. خوب همیشه سرباز مفتی و اجباری بوده ، اینا هم بیگاری کشیدن ازشون و دیگه فکر نمیکردن که مثل امروز اینطوری به پیسی بخورن. پس فکر کردید برای چی دارن تبلیغ افزایش جمعیت میکنن؟ دلشون به حال پیشرفت ممکلت که نسوخته . سرباز مفتی وگوشت دم گلوله میخوان.

صبح بلند میشی میبنی مسئول اومده توی تلویزیون میگه طول خدمت سربازی زیاد شد، تا شب نشده همه جا بخشنامه اش میرسه و از همون روز هم اجرا میشه. یه بار بعد از چند سال سنوات ها رو بخشیدن تا 4 ماه بعد از اومدن خبرش هنوز بخشنامه اش نیومده بود و خیلی از سربازهای سنوات داری که که از شنیدن خبرش خوشحال شده بودن و روزهای آخر خدمتشون بود سنوات کشیدن و رفتن . یا الان 2 ساله میگن حقوق زیاد میشه ، کو ؟ همه معافیت ها رو برداشتن و مدت خدمت رو هم زیاد کردن ، هنوز یه قرون به حقوق ها اضافه نشده.

ما که خدمتون رو کردیم و رفتیم .... خدا بداد سایر سرباز ها برسه با این ...........
    Last edited by S126; 07-11-2012 at 20:12.

7. 13 کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

برای لیسانس 62500 تومان
    برای فوق دیپلم 53500 تومان
    ناجا
    ستوان دوم 48 تومن
    ستوان سوم 45 تومن
    استوار یک و دو حدودا 43 تومن
    گروهبان 41 تومن
    سرباز صفر 37 تومن

send from my open source device

9. 3 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

یه علت اینکه کمبود سرباز اینهمه به چشم میاد و امورات نظام داره میخوابه اینه که ارتش و سپاه و ناجا اینقدر متکی بر نیروی وظیفه هستن که کوچکترین کمبودی ، بعضا کارها رو فلج میکنه.همین هم شده که همه معافیت ها رو برداشتن و دارن مدتش رو هم بیشتر میکنن.
    شما توی پادگان ها ببینید 95 درصد کارهای اداری، فیزیکی (باربری و رانندگی فرغون)، خدماتی (نظافت ، رانندگی ماشین، تعمیرات، پخت و پز ، حمالی و عملگی )،حفاظتی(نگهبانی و...) برعهده سرباز وظیفه هست و کادر عملا فقط وظیفه خطیر و سنگین گرفتن حقوق و مزایا و خونه سازمانی و بخور بخور و شرکت در جشن ها و گرفتن پاداش و هدیه گرفتن به مناسبت روز ارتش و سپاه و ناجا (اینجور موقع ها اینا میشن نظامی و سرباز میشه حمال) و خوردن چای و و صبحانه و ناهار مفتی و سهم سرباز بدبخت کار دیگه ای ندارن.یعنی بندگان خدا دیگه نمیکشن زیر این همه بار مسئولیت. چندین ساله که وضعیت به این صورت هست و اصلا هیچ اراده ای بر اینکه اتکا به نیروی وظیفه رو کاهش بدن دیده نمیشه. یعنی برنامه های نبوده و نیست. خوب همیشه سرباز مفتی و اجباری بوده ، اینا هم بیگاری کشیدن ازشون و دیگه فکر نمیکردن که مثل امروز اینطوری به پیسی بخورن. پس فکر کردید برای چی دارن تبلیغ افزایش جمعیت میکنن؟ دلشون به حال پیشرفت ممکلت که نسوخته . سرباز مفتی وگوشت دم گلوله میخوان.

صبح بلند میشی میبنی مسئول اومده توی تلویزیون میگه طول خدمت سربازی زیاد شد، تا شب نشده همه جا بخشنامه اش میرسه و از همون روز هم اجرا میشه. یه بار بعد از چند سال سنوات ها رو بخشیدن تا 4 ماه بعد از اومدن خبرش هنوز بخشنامه اش نیومده بود و خیلی از سربازهای سنوات داری که که از شنیدن خبرش خوشحال شده بودن و روزهای آخر خدمتشون بود سنوات کشیدن و رفتن . یا الان 2 ساله میگن حقوق زیاد میشه ، کو ؟ همه معافیت ها رو برداشتن و مدت خدمت رو هم زیاد کردن ، هنوز یه قرون به حقوق ها اضافه نشده.

ما که خدمتون رو کردیم و رفتیم .... خدا بداد سایر سرباز ها برسه با این ...........
    داداش بخدا حرف دل ما رو زدی. تو سن 24 سالگی که قاعدتا باید بهترین دوران زندگیم باشه باید پاشم برم خدمت تا 2 سال! وقتی به مدتش فکر میکنم افسرده میشم. نمیدونم باید خوشحال کنم خودمو یا ناراحت باشم.

11. 3 کاربر از Sha7ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hatef70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سلام
    اقا من امروز بركه تاريخ اعزامم اومد ولي كسي خونه نبوده ، حالا بايد كجا برم ، المثني رو هم دارم حالا اصلشو بايد از كجا بكيرم؟:(

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    اقا من امروز بركه تاريخ اعزامم اومد ولي كسي خونه نبوده ، حالا بايد كجا برم ، المثني رو هم دارم حالا اصلشو بايد از كجا بكيرم؟:(
    اداره پست منطقه تون

send from my open source device

14. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

برای اینکه اسفند اعزام بشم بهترین زمان برای ارسال دفترچه چه موقعیه؟
    چون دی هوا سرده و ممکنه آدم یه جای سردسیر هم بیوفته و به فنا بریم ! از اون طرف هم ترجیح میدم اعزامم نیوفته برای سال دیگه و الکی چند ماه معطل بمونم
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 33 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 33 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •