تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1114 از 1746 اولاول ... 1146141014106411041110111111121113111411151116111711181124116412141614 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,131 به 11,140 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

اگه نباشه جاش خالی می مونه s-arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

چمپیون جدید

(Ao shin( the storm dragon

این خیلی وقته معرفی شده اما فعلا بیا نیست :d ، یکی از کارکنان riot هم گفته به دلیل سختی های این champion احتمال ریلیزش توی امسال کمه و می ره برای سال بعد
    در کل riot سابقه داشته که champ ای توی pbe بده یا sneak peak اش بکنه اما ریلیزش نکنه (نمونش Omen)، این هم فکر کنم به سرنوشت همینا دچار بشه :d
    Last edited by s-arash; 08-04-2014 at 16:35.

2. 2 کاربر از s-arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

مروز با کمیته رفع چیلترینگ تماس گرفتم و بعد از تماس های مکرر! تلفن رو برداشتند.گفتم که از 6ام فروردین که سیستم چیلترینگ جدید رو راه انداختین و پروتکل(نه پورت!) UDP رو اختلال توش ایجاد کردین خیلی از نرم افزارهای VOIP(مثله ts) و بازی های آنلاین به مشکل برخوردن به صورتی که توی یه بازه زمانی راندومی Dc میشن و IP سروری که بهش کانکت هستیم بلاک میشه.گفت چه بازیی چند تا نمونه براش آوردم و شروع کرد که نه این از سمت اوناست و اونا باعث قطعیتون میشن و ... حرفشو قطع کردم و گفتم جناب من خودم اینکارم هیچگونه Tunnel ای با پروتکل UDP به خارج از ایران نمیشه زد و از این بابت اطمینان دارم که از سمت چیلترینگ شماست.گفت که بسیار خوب شما به این ایمیلی که بهت میدم ایمیل بزن و مشکل رو بگو تا ما بتونیم بصورت کتبی پیگیری کنیم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    متن ایمیل شده توسط من:
    سلام
    از مورخ 1393/1/6 سیستم *****ینگ جدیدی راه اندازی شد که پروتکل UDP را نشانه گرفت.تمامی ارتباطات ایران به خارج از کشور و بالعکس که از پروتکل UDP استفاده می کنند بر حسب یک زمان راندوم (بین 10 تا 20 دقیقه) قطع شده و IP سرور خارج از کشور نیز بر حسب یک زمان راندوم (15-30دقیقه) بلاک می شود بدینصورت که شما طی این زمان هیچ گونه ارتباطی با سرور مورد نظر نمی توانید داشته باشید.نرم افزار های VOIP و بازی های آنلاین رایانه ای همگی از پروتکل UDP استفاده می کنند و این سیستم *****ینگ جدید باعث اختلال شدید در کارکرد این ها شده است. خواهشمند است که رسیدگی کنید.
    با سپاس

4. 3 کاربر از Alireza8580 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه daniel''s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

برای Ao shin ریوت گفت بعد از این که sneak pick اش رو دادن کاربرا و بازیکنا نظراتی دادن در مورد lore و ability هاش که ریوت برای کار بیشتر روش releas اش رو به تعویق انداخته و طبق گفته ی یه ریوتر مثل اینکه اوایل سال 2015 بیرون میاد .
    omen هم که کنسل شده بود. بعضی میگن به جاش kha رو دادن.
    -----------------------------------------------------
    اقا یکی از دوستان تو یه فروم دیگه گفته بود که نمیدونم تماس گرفته چی بوده .گفتن بهش که تا 17هم درست میشه ولی الان 2 روزه که گذشته و هیچ خبری نیست.کسی دیگه ای تا این لحظه تماس گرفته ببینیم الان چی میگن ؟ من خودم میخوام تیکت بزنم مستقیم درد دلم رو بگم که اقا من مبخوام بازی کنم()هی بعد از یه مدتی قطع میشه دیگه هی وصل نمیشه تا اینکه روتر رو خاموش روشن کنم time out و پینگ نتمم خیلی کمه ولی مشکل داره قبلا اینطور نبود الان من باید یه پول دیگه هم بدم برای فیلتر شکن تا این درست شه و...ببینم چی میگن.اینا اگه دست زور بالا سرشون نباشه هیچ کاری نمیکنن مثل اینکه (یا اگرم کاری دارن انجام میدن حداقل ما رو خبر دار کنن تا اینقدر حرس نخوریم بیوجدانا( این کلمه رو مشدد بخونین تا جمله گیرا تر شه) )
    Last edited by daniel'; 08-04-2014 at 17:21.

6. 3 کاربر از daniel' بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه navakhodro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اقا یکی از دوستان تو یه فروم دیگه گفته بود که نمیدونم تماس گرفته چی بوده .گفتن بهش که تا 17هم درست میشه ولی الان 2 روزه که گذشته و هیچ خبری نیست.کسی دیگه ای تا این لحظه تماس گرفته ببینیم الان چی میگن ؟ من خودم میخوام تیکت بزنم مستقیم درد دلم رو بگم که اقا من مبخوام بازی کنم()هی بعد از یه مدتی قطع میشه دیگه هی وصل نمیشه تا اینکه روتر رو خاموش روشن کنم time out و پینگ نتمم خیلی کمه ولی مشکل داره قبلا اینطور نبود الان من باید یه پول دیگه هم بدم برای فیلتر شکن تا این درست شه و...ببینم چی میگن.اینا اگه دست زور بالا سرشون نباشه هیچ کاری نمیکنن مثل اینکه (یا اگرم کاری دارن انجام میدن حداقل ما رو خبر دار کنن تا اینقدر حرس نخوریم بیوجدانا( این کلمه رو مشدد بخونین تا جمله گیرا تر شه) )
    آقا به احتمال 90% مشكل از ريوت نيست چون كليه بازي هاي كشوراي ديگه به جز چند كشور از جمله ايران داره انجام ميشه
    خيلي از بچه ها تيكت زدن به ريوت گفتن ولي تا الان جوابي حتي براي تسكين دردمونم ندادن.
    مشكل از زيرساخته منتهي اين بار ISP ها هم اين اختلالو علني نميكنن ، حالا چرا " كسي نميداند "

8. این کاربر از navakhodro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    حکومت خود مختار پشت کامپیوتر

10. این کاربر از Soli_AK47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای JIGSA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران - ایران

پيش فرض

دوستان من دیشب بعد از چند روز تونستم دیابلو بازی کنم اونم با یه روش تصادفی به اسم تغییر آی پی
    من از یه نرم افزار تغییر آی پی برای رفتن به Windows Store ویندوز 8 استفاده میکردم. دیشب اشتباهی روی اون کلیک کردم و بدون اینکه متوجه اجرای این برنامه شده باشم دیابلو رو اجرا کردم.
    بازی به نرمی و بدون لگ و . . . اجرا شد. اول فکر کردم مشکل از طرف مخابرات حل شده. وقتی بازی تموم شد و از بازی اومدم بیرون دیدم این برنامه اجرا شده.
    برنامه رو بستم دیابلو بازم مشکل داشت. تا اجرا میکردم مشکل حل میشد. حتی کلاینت اوریجین هم که هر 15 دقیقه یه بار DC میشد با اینکار درست شد.
    شما هم امتحان کنید شاید درست بشه. روی پینگ هم کوچکترین تاثیری نداشت.

12. 4 کاربر از JIGSA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه HOax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    On Death Parade

پيش فرض

دوستان من دیشب بعد از چند روز تونستم دیابلو بازی کنم اونم با یه روش تصادفی به اسم تغییر آی پی
    من از یه نرم افزار تغییر آی پی برای رفتن به Windows Store ویندوز 8 استفاده میکردم. دیشب اشتباهی روی اون کلیک کردم و بدون اینکه متوجه اجرای این برنامه شده باشم دیابلو رو اجرا کردم.
    بازی به نرمی و بدون لگ و . . . اجرا شد. اول فکر کردم مشکل از طرف مخابرات حل شده. وقتی بازی تموم شد و از بازی اومدم بیرون دیدم این برنامه اجرا شده.
    برنامه رو بستم دیابلو بازم مشکل داشت. تا اجرا میکردم مشکل حل میشد. حتی کلاینت اوریجین هم که هر 15 دقیقه یه بار DC میشد با اینکار درست شد.
    شما هم امتحان کنید شاید درست بشه. روی پینگ هم کوچکترین تاثیری نداشت.

اسم برنامه ای که استفاده میکنی برای تغییر آی پی ، دقیقاً چیه ؟

حـــــرفـه ای JIGSA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران - ایران

پيش فرض

اسمش Real Hide IP هست. من آی پی مجازی رو روی آمریکا گذاشتم.

15. 2 کاربر از JIGSA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mamadmir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

این برنامه مال browser هاست . فکر نکنم روی گیم جواب بده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

اصلا جواب نميده تست ip كردم ديدم درباره ip واقعي برگشت كارايي نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •