حریف؟ خخخخخخخخخ
![]()
حریف؟ خخخخخخخخخ
![]()
دوست عزیز، من الان حساب کردم، دیدم با اینترنت 512 عادی خودم، دارم تقریبا روزی 1.5 گیگ دانلود میکنم...تست سرعت ساعت 6 صبح![]()
میشه بگید این سرویس شما چی هستش و هزینهی نامحدودش چقدر تموم میشه؟ اینترنت های شبیه به این که سرعت دانلودش حالا 8 مگ نباشه، مثلا 1-2 مگ باشه هم داره این شرکته؟ به کسی میده؟ چقدر هزینهاش میشه...؟؟؟
شما الان با این سرعت، چطوری تحمل میکنی که انلاین ویدیو و اینا تماشا نکنی؟ من با 512 رادیو انلاین گوش میکنم! اگر سرعت شما مال من بود، قطعا پلیلیستم رو از یوتوب میذاشتم:|
512 نامحدود مخابرات:|
اتفاقا" چرا،کار اصلی من تو نت دیدن ویدئو آنلاین هستش،ماهی 16-17 گیگ ترافیک برام کافیه،من اهل دانلود شبانه نیستم،این سرویس و نامحدودش به کسی نمی دن،اگه بدن ماهی 1 میلیون به بالاست
محتوای مخفی: ....
سرور خارجی!
خوب ترافکی ماهانهی شما چقدره؟ هر گیگ 4 تومن بخواید بخرید، 16 گیگش میشه خدا تومن(هرچی سعی کردم ضربش کنم سوادم قد نداد! و ویندوز 8 هم اعصاب ادم رو خورد میکنه تا یه ماشین حساب بده به ادم:|)...اتفاقا" چرا،کار اصلی من تو نت دیدن ویدئو آنلاین هستش،ماهی 16-17 گیگ ترافیک برام کافیه،من اهل دانلود شبانه نیستم،این سرویس و نامحدودش به کسی نمی دن،اگه بدن ماهی 1 میلیون به بالاست![]()
این چه سرویسی هستش؟ یه راهنمایی لینکی چیزی بدین شاید تونستم کنار خط اصلیم این رو هم داشته باشم واسه وبگردی
میشه از اروپا هم بذارین ؟ ترجیحا فرانکفورت
![]()
Last edited by isbn; 07-10-2013 at 12:56.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته بستگی به مرکز مخابراتیتون داره که تا چند مگو ساپورت می کنه
اروپا , فرانکفورت
عالیه
این نت استفاده شخصیه ؟ یا مال نهاد خاص سا دیتا سنتر شرکت هست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)