من كه ميگيرم ، الان واسه 512 نامحدود ماهي 95000 تومن پول ميدم به جاش 2 مگ ميگيرم ، فكر ميكنم خودشون جوري تبليغ ميكنن كه كسي از اين سرويسهاي نامحدود نخره!!
من كه ميگيرم ، الان واسه 512 نامحدود ماهي 95000 تومن پول ميدم به جاش 2 مگ ميگيرم ، فكر ميكنم خودشون جوري تبليغ ميكنن كه كسي از اين سرويسهاي نامحدود نخره!!
مثل اینکه بدجوری به پیسی خوردن مودم مجانیم میدن!
امشب ساعت يه ساعت به عقب كشيده ميشه ، ساعت پارس هم ميكشه عقب يا همون مثل قبله ؟؟ دانلود شبانه از چه ساعتيه ؟؟؟
یه بار ۱۲ به بعد مودمتو خاموش روشن کن ،بعد برو ساعت حسابتو چک کن،معلوم میشه
دوستان من امشب سرویسم تموم میشه
حالا موندم تمدید کنم یا صب کنم نامحدود بدن
کلا چجوریاس؟ارزش داره؟
آسیاتک هم همینو میگه. انگار بهشون ابلاغ شده چی بگن به کاربرا .![]()
مال من 2 روز پیش حجمش تموم شد ولی دیگه شارژ نکردم و تمدید موقت کردم شما هم همین کارو بکن چون هم اینکه به 1 مهر موعد عرضه تعرفه ها نزدیکیم هم اینکه یکی از دوستان میگه میشه خرید احتمالا دیگه راه افتاده باشه فقط نزده باشن تو پنل ها... من فردا میرم یه سر نمایندگی ببینم میشه خرید یا نه...
تکلیف نامحدودای pol چی میشه
یه نوع نامحدود داریم 88 تومن یه نوع نامحدود 395 تومن هر دو هم 2 مگ هستند، اختلاف قیمت بیش از 4 برابر
خیلی هم خوب تصور کنید یه خارجی غریبه که تازه به کشور عزیرمون سفر کردند بخواد از اینا سرویس بگیره گو گیجه میگیره![]()
هرکی بوده ذر الکی زده میگفتی شاسگول خان اونموقع که سرویس محدود میدادین چرا میگفتین سرعت شما روی 2 مگ بسته شده و تا 200 کیلوبایت بر ثانیه میره الان شد 30 کیلوبایت داداش هرکی پول داره و میتونی 2 مگ که سهله 10 مگ بگیره تا دهن این شرکت های کثافت رو سرویس کنه نوش جونش اون هرکی بوده اطلاعات سرویس 256 رو گفته نترس من خودم پرسیدم گفتن هرکی سرعت بالا بگیره برنده است و ما حق پایین یا بالا بردن سرعت ارائه شده و تعهدشده رو نداریم پس نگران نباش سرعتت از 180 پایینتر نمیاد![]()
Last edited by l30l30y; 21-09-2011 at 22:06.
اتفاقا این حرفشون منو به شک انداخته
به من هم گفت کیفیتشون کمه و توصیه نمیشه ...
تا حالا دیده بودین کسی بگه این سرویسو نخر ؟
به نظر من در این حالت به نفع ماست و به ضرر اونها
واسه همین توصیه میکنند نخریم
الان 6 روز هست خریدم 1.2 گیگ مصرف کردم
این 6 گیگ من بعید میدونم 1 ماه دووم بیاره
معلومه با سرویسهای محدود خیلی حال میکنند
تا اخر دوره چندین بار پول میگیرند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)