تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1114 از 1291 اولاول ... 114614101410641104111011111112111311141115111611171118112411641214 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,131 به 11,140 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

دست گلت درد نکنه! خب پسر خوب چرا اوتدور نگرفتی؟!
    میدونستی باید رطوبتش تو یه حد خاص باشه؟!

خطت رو تست کن. اگه کاهش سرعت نداری ردیفش کن. به این چیزی که گرفتی میاد خطت نویز داشته باشه. مخصوصا با این اکسس پوینت!!!!

یه فکری هم به حال گرما بکن. هوای خیلی گرم و خیلی سرد خطرناکه برای دستگاه. همین طوری توی محیط خونه موقع دانلود دمای آنتن به 55-60 هم میرسه.

حالا ase_pase خودمون
    سیستمی که گذاشتی فرق میکنه. مال تو در اصل با یه اکسس پوینت بهت اینترنت میده. اما مال من با حساب کردن خود دستگاه 3 تا روتر سر راهشه!!!! درحالی که مال تو یکیه

بعد. اگر میتونستم کابل بزنم خو چه مرضی بود این همه بپیچونمش!!!
    ولی خوب گفتی. فردا همزمان باید با کابل و وایرلس یه تست بگیرم.
    بعد تو مشکل نداشتی چون مودمت هواویه. یکی از برترین شرکت های ساخت تجهیزات شبکه(من یکی که توی زمینه شبکه خیلی قبولش دارم)

مال من معلوم نیست اصلا ساخت کدوم کارخونه هست! میترسم تو ارتفاعات تبت و با تف سرهمش کرده باشن

مک آدرس که گفتم. ببین. من فیلتر نمیذارم. خب؟ وصل میشم به وای فای خودش. مستقیم. تست میکنم سالم. میبرم توی اتاق خودم. رتحت با -40 دسیبل میگیرم. پینگ میگیرم. میبینم میانگین 1.5
    حالا روشن میکنم مک ادرسو. میبینم توی اتاق خودم با -70 وصل شده. جون میکنه تا سایت باز کنه. پینگ هم میگیرم. تی کاش میرفت رو 10... 100- 150- 200 میلی ثانیه!!!!!! برای شبکه محلی آفلاین!!!!! عیرقابل قبوله!!

واسه همین. احتمالا یه اکسس پوینت از این فنقلی تی پی لینک ها یا دی لینک ها میگیرم. Shenzhen tenda نیست. وگرنه اونم یکی داره. آنتن اینترنال داره اما نوع آنتنش از این معمولیا قوی تره
    سلام
    داداش من مودم بیرونی نگرفتم به خاطر اینکه وایرلس نداشت ، دلمم نمیخواست برم دنبال کارهای فرعی ، یعنی حوصلشو نداشتم.
    مودم من هوآوی نیست ! همون 130 هست ، با چیزی که ساختم دما رو تست زدم بعد از چند ساعت دانلود روی 31 و 30 میمونه !
    چیزی که ساختم حرف نداره ، امروز یه بست میسازم واسش میبندمش به میله آنتن .
    در مورد این مودم 130 که من همه جا شنیدم میگن بد هست اینو بگم که من خودم مودم BM632W هم داشتم به مدت 6 ماه .
    باید بگم این مودم 130 از نظرم هیچی کمتر از هو آوی نداره ، از نظر قدرت وای فای تست زدم هر دو برابر هم عمل کردند ، از نظر قدرت گیرندگی هم مدل 130 به نظرم خیلی بهتر از 632 هست ، من الان در پوشش زرد هستم اما با این مودم 130 با RSSI که 87 بوده راحت وبگردی کردم اون هم با اینترنت 128 ، اما مدل 632 رو داشتم با نت دو مگ مبین نت ولی آنتنم زیر 55 درصد که میشد توی وبگردی هم با تاخیر عمل میکرد .
    این مدل 130 رو دیدم خیلی ها 2 ساله دارن باهاش کار میکنن و خراب نشده ، تنها مشکل این مودم گرم شدن هست که با یه فن 8 سانتی رفع میشه ، از نظر قدرت وای فای و قدرت گیرندگی خوبه و حساسیت بالایی نسبت به تغییر جهت مودم داره بر خلاف 632 .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من باز یکی دو روزه نتم مثل دفعه ی قبل قطع می شه !! (همون که چراغا روشنم ولی مثلث زرده می یاد!!)
    تو دو روز گذشته، دو یا سه بار این جوری شد!

داره خودمونی میشه jiminia2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

از دوستان و اساتید فن یک سوال داشتم
    اگه فرکانس همنه دکلها رو پاک کنم و فقط اون فرکانسی رو که مناسبه بزارم بمونه اگه مودم رو منتقل کردم جای دیگه که فرکانس دکلهاش فرق میکنه مودم کانکت میشه؟یعنی به صورت اتوماتیک اسکن میکنه دکلها رو یا چون دستی وارد کردم باید کار خاصی کنم؟
    ممنون میشم جواب بدید.
    اما در مورد خط و مشی من ماه گذشته بعد از 3 بار اخطار واسم اومد که شما به اشتراک بالاتر منتقل شدید
    کلی حالم گرفت
    24 ساعت بعد گفتم بزار ببینم الآن رو چه سرعتیم(چون دفعه قبل از 1 مگ رفتم رو 128) اما وقتی تست کردم دیدم که اصلا سرعتم تغییر نکرده و من کل ماه رو (10 روز آخر)با همون سرعت 1 مگ دانلود کردم!!!
    بدون اینکه کار خاصی کنم
    حالا این دوره هم دارم بکوب دانلود میکنم ببینم چی میشه
    انشالا نتیجش رو میگم.

4. 2 کاربر از jiminia2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مگه همه مودم های ايرانسل رو هواوی تامين نميکنه ؟

من خنگ شدم و نميدونم چرا نميفهمم
    تو الان با 130 وصلي به اينترنت از 130 به اون nano با وايرلس وصلي و از نانو با کابل وصلي به روتر و با روتر اينترنت داری؟
    حالا من اينجا رو هم نميفهمم و هم ميفهمم و کلا قاطي کردم :
    تو الان پوشش خونه رو چطوري تامين ميکني ؟ يک قسمت با روتر و يک قسمت با مودم ؟
    يعني مثلا واسه تو اتاق خودت اينترنت ميره تو مودم و از اونجا با وايرلس ميره به نانو و از نانو با کابل ميره تو روتر و از روتر با بيسيم مياد رو کامپيوتر؟
    بعدش اونطرف خونه مستقيم با وای فاي خود مودم ؟
    اگه اينطوري باشه:
    خب کيفيت اينترنتي که به خود مودم ميرسه که به ف.يلتر مک آدرس کار نداره.به دکل ايرانسل و مودمت کار داره.
    حالا شبکه خونگي:
    حالا هيتلر رو روشن ميکني يعني روي مودم ديگه؟ که اگه مک نانو و روتر و بقيه دستگاه هاي توي مسير رو بدي که نبايد مشکل باشه. مگه اينکه مسير دريافتت فرق کرده باشه بعد از روشن کردن که يعني قبلش با مودم مستقيم بودی و حالا بايد اول بره نانو و بعد بره روتر و بعد بياد روي دستگاه که اگه اينطوري باشه خب واسه اين هست که احتمالا مک سيستمت(يا دستگاه هاي ديگه) رو به مودم ندادي که از واي فاي خود مودم بلاک ميشه و اينطوري مسير طولاني ميشه. حالا وقتي که ميگي جون ميکنه ، سرعت دانلود درست هست ؟ (اگه سرعت دانلودت درست باشه يعني با مستقيم مودم يکي باشه يعني پينگ داخليت بد رفته بالا). فکر کنم تست کني سرعتت درست باشه.
    واسه پينگ و کلا شبکه بيسيم توي خود خونه : خب وقتي مسير اينطوري باشه اصلا عجيب نيست بره بالا چه با مک و چه بدون مک. ولي مثلا وقتي که يک چيزي بين کامپيوتر و موبايل مثلا ميخوای استريم کني ، خب اگه موبايل توي رنج روتر باشه (که کامپيوتر هم به اون وصل هست) نبايد مشکلي باشه چون الان فقط از روتر استفاده ميشه و به بقيه (نانو ومودم) کار نداره. حالا اگه جايي باشي که ارتباط موبايل و سيستم با واي فاي مودم تامين ميشه (يعني اون طرف خونه) خب واسه اينکه مسير طولاني ميشه چه بدون مک و چه با هيتلر مک پينگ و زمان پاسخگويي و... افت ميکنه چون مسير طولاني ميشه.
    مسير استريم تو حالت اول : موبايل <==>روتر<==>کامپيوتر
    مسير استريم اون طرف خونه : موبايل <==> مودم <==> نانو <==>روتر <==> کامپيوتر
    با کابل و وايرلس تست بگير (جدا-جدا هم بگير) ولي فکر کنم بازم يکم افت کيفيت خواهي داشت چون باز از مودمت (FMM-130) با وايرلس وصل شدی و اگه از اوم با کابل ميشد افت نداشتی.
    جسارتا مگه خونه چند متر هست يا چطور سازه اي توش هست که اينطوري گير کردي ؟
    اگه درست فهميده باشم که چطور شبکه ميکني و استفاده ميکني ، بري مودم+نانو + روتر رو بفروشي و يک مودم فضاي خارجي + روتر قوي بگيري احتمالا بتوني هم آنتن دهي وايمکس بهتر داشته باشي و هم شبکه بيسيم خونگي (محلي) با کيفيت تري داشته باشي.

پ.ن : الان باور کن خودم نميدونم که آخر چي نوشتم !

همشون رو نه. تامین نمیکنن. خارجی هاش. و usb ها و یکی دوتای دیگه رو تامین میکنه هواوی. ffm معلوم از کجا اومده!

بیا بابا کشتی منو
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با توضیحات
    با این کاری که کردم 1- مودم در حالت روتر هست(اکسس پوینت بگیم بهتره) 2- نانو بریج هست(یعنی فقط میگیره و میده تو کابل. پخش امواج نداره) 3- روتر هم اینترنتو میگیره و با کابل و وای فای پخش میکنه!
    ببین. نگرفتی! من با روشن کردن فیلتر مک آدرس مودم کیفیت اینترنتم با وای فای تغییر میکنه. در حالی با کابل یه مقدار ثابته! افتاد؟ یعنی من با کابل بالا برم پایین بیام 260 تا سرعت دارم با پینگ زیر 1. اما با وای فای این خبرا نیست!
    مشکل من بلاک کردن نیست. اگر قرار بر بلاک کردن بود که راحت مک نانو رو نمیدادم. اونم اصلا وصل نمیکرد!!!!! نه اینکه وصل کنه اما با سیگنال ضعیف. فیلتر مک آدرس که بذاری هر دستگاهی که مک آدرسش مطابق با داده های مودم نباشه قادر به وصل شدن به اینترنت نیست. درست؟! پس یعنی اصلا به دستگاه وصل نمیشه. درحالی که مال من با سیگنال ضعیف تر وصل میشه. میتونم به منوی کانفیگ مودم برم. اینترنت هم دسترسی دارم. اما نه با کیفیت قبل.
    این مشکل رو موقع hidden کردن SSID هم دارم. موقع هیدن کردن هم کیفیت اتصال افت میکنه. در حالی که با روتر خودمwr941 چنین مشکلی ندارم.

مشکل پینگ ندارم. همین الان گرفتم میانگین 2 بهم داد.

آقا بذار راحتت کنم. هروقت 4 تا فنگ میندازم رو مودمه قاطی میکنه!
    الانم که دارم حس میکنم وای فای داره مسوزه. خیلی هم عالی!

والا به خدمتت عرض کنم که 120 متره. بعد دیواراش در حد کاغذ. یعنی بقلیه میره دسب به آب فک میکنی نشسته وسط اتاقت!!!! کلید پیریز میزنن صداش میاد. چند روز پیش عقده ای شده بودم. یه ولوم اساسی دادم به سیستمم(600 وات rms) همسایه پایینیمون اومده زنگ زده میگه جون عزیزت صداشو کم کن. لوسترای ما داره میلرزه
    هیچی دیگه. کمش کردم. منم از همه جا بی خبر. عاخه تا قبل از این کسی زیر پا ما نبود.
    خلاصه. گفتم که دیواراش کاغذیه. اما پای چنین چیزایی که میاد وسط انگار خونه هه رو ضد امواج رادیو اکتیو ساختن! اصن یه وضع فاجعه ایه!

بعید میدونم. چون اصن اینجاها مودم خارجی رو نمیفروشن!!!!! نمیدونم مجوز فلان کوفت و زهرمار از مخابرات میخواد!

سلام
    داداش من مودم بیرونی نگرفتم به خاطر اینکه وایرلس نداشت ، دلمم نمیخواست برم دنبال کارهای فرعی ، یعنی حوصلشو نداشتم.
    مودم من هوآوی نیست ! همون 130 هست ، با چیزی که ساختم دما رو تست زدم بعد از چند ساعت دانلود روی 31 و 30 میمونه !
    در مورد این مودم 130 که من همه جا شنیدم میگن بد هست اینو بگم که من خودم مودم BM632W هم داشتم به مدت 6 ماه .
    باید بگم این مودم 130 از نظرم هیچی کمتر از هو آوی نداره ، از نظر قدرت وای فای تست زدم هر دو برابر هم عمل کردند ، از نظر قدرت گیرندگی هم مدل 130 به نظرم خیلی بهتر از 632 هست ، من الان در پوشش زرد هستم اما با این مودم 130 با RSSI که 87 بوده راحت وبگردی کردم اون هم با اینترنت 128 ، اما مدل 632 رو داشتم با نت دو مگ مبین نت ولی آنتنم زیر 55 درصد که میشد توی وبگردی هم با تاخیر عمل میکرد .
    این مدل 130 رو دیدم خیلی ها 2 ساله دارن باهاش کار میکنن و خراب نشده ، تنها مشکل این مودم گرم شدن هست که با یه فن 8 سانتی رفع میشه ، از نظر قدرت وای فای و قدرت گیرندگی خوبه و حساسیت بالایی نسبت به تغییر جهت مودم داره بر خلاف 632 .
    والا منم باهاش مشکلی نداشتم. فقط یکم خیلی زیادی سوسوله. یه چی سرش پیاده کنی زود قاطی میکنه
    الان 30-31 میمونه. فکر آفتاب 40-50 درجه تیر و مردادو کردی عایا؟ من سر همون نگرانم. آفتاب تیر و مرداد و سرمای افتضاح دی و بهمن(البته من نمیدونم محل سکونتتون کجاست. کلی گفتم )

6. این کاربر از zerzerous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

همشون رو نه. تامین نمیکنن. خارجی هاش. و usb ها و یکی دوتای دیگه رو تامین میکنه هواوی. ffm معلوم از کجا اومده!

بیا بابا کشتی منو
    با توضیحات
    با این کاری که کردم 1- مودم در حالت روتر هست(اکسس پوینت بگیم بهتره) 2- نانو بریج هست(یعنی فقط میگیره و میده تو کابل. پخش امواج نداره) 3- روتر هم اینترنتو میگیره و با کابل و وای فای پخش میکنه!
    ببین. نگرفتی! من با روشن کردن فیلتر مک آدرس مودم کیفیت اینترنتم با وای فای تغییر میکنه. در حالی با کابل یه مقدار ثابته! افتاد؟ یعنی من با کابل بالا برم پایین بیام 260 تا سرعت دارم با پینگ زیر 1. اما با وای فای این خبرا نیست!
    مشکل من بلاک کردن نیست. اگر قرار بر بلاک کردن بود که راحت مک نانو رو نمیدادم. اونم اصلا وصل نمیکرد!!!!! نه اینکه وصل کنه اما با سیگنال ضعیف. فیلتر مک آدرس که بذاری هر دستگاهی که مک آدرسش مطابق با داده های مودم نباشه قادر به وصل شدن به اینترنت نیست. درست؟! پس یعنی اصلا به دستگاه وصل نمیشه. درحالی که مال من با سیگنال ضعیف تر وصل میشه. میتونم به منوی کانفیگ مودم برم. اینترنت هم دسترسی دارم. اما نه با کیفیت قبل.
    این مشکل رو موقع hidden کردن SSID هم دارم. موقع هیدن کردن هم کیفیت اتصال افت میکنه. در حالی که با روتر خودمwr941 چنین مشکلی ندارم.

والا به خدمتت عرض کنم که 120 متره. بعد دیواراش در حد کاغذ. یعنی بقلیه میره دسب به آب فک میکنی نشسته وسط اتاقت!!!! کلید پیریز میزنن صداش میاد. چند روز پیش عقده ای شده بودم. یه ولوم اساسی دادم به سیستمم(600 وات rms) همسایه پایینیمون اومده زنگ زده میگه جون عزیزت صداشو کم کن. لوسترای ما داره میلرزه
    هیچی دیگه. کمش کردم. منم از همه جا بی خبر. عاخه تا قبل از این کسی زیر پا ما نبود.
    خلاصه. گفتم که دیواراش کاغذیه. اما پای چنین چیزایی که میاد وسط انگار خونه هه رو ضد امواج رادیو اکتیو ساختن! اصن یه وضع فاجعه ایه!

بعید میدونم. چون اصن اینجاها مودم خارجی رو نمیفروشن!!!!! نمیدونم مجوز فلان کوفت و زهرمار از مخابرات میخواد!

والا منم باهاش مشکلی نداشتم. فقط یکم خیلی زیادی سوسوله. یه چی سرش پیاده کنی زود قاطی میکنه
    الان 30-31 میمونه. فکر آفتاب 40-50 درجه تیر و مردادو کردی عایا؟ من سر همون نگرانم. آفتاب تیر و مرداد و سرمای افتضاح دی و بهمن(البته من نمیدونم محل سکونتتون کجاست. کلی گفتم )
    بابا خب درس گرفتم ديگه
    فقط همونطور که گفتم نفهميدم چي نوشتم اصلا
    اينکه کابل کيفيتش بالاتر هست طبيعي هست اما ايني که ميگي با مک کيفيت واي فاي مياد پايين نيدونم ديگه چرا اينطوريه.
    ببين يک مودم outdoor ايرانسل بخر + يک اکسس پوينت دسته خر که هزينش انداره فروش همون 3 تا ميشه هم فضا رو عالي پوشش ميده هم کيفيت اينترنت عالي هست
    من با يک outdoor و يک اکسس پوينت معمولي TP-Link کل 127 متر خونه رو عالي پوشش دارم و همه جا هم به راحتي ويدئو هم استريم ميکنم 24 ساعته هم روشن هست :دي

از دوستان و اساتید فن یک سوال داشتم
    اگه فرکانس همنه دکلها رو پاک کنم و فقط اون فرکانسی رو که مناسبه بزارم بمونه اگه مودم رو منتقل کردم جای دیگه که فرکانس دکلهاش فرق میکنه مودم کانکت میشه؟یعنی به صورت اتوماتیک اسکن میکنه دکلها رو یا چون دستی وارد کردم باید کار خاصی کنم؟
    ممنون میشم جواب بدید.
    اما در مورد خط و مشی من ماه گذشته بعد از 3 بار اخطار واسم اومد که شما به اشتراک بالاتر منتقل شدید
    کلی حالم گرفت
    24 ساعت بعد گفتم بزار ببینم الآن رو چه سرعتیم(چون دفعه قبل از 1 مگ رفتم رو 128) اما وقتی تست کردم دیدم که اصلا سرعتم تغییر نکرده و من کل ماه رو (10 روز آخر)با همون سرعت 1 مگ دانلود کردم!!!
    بدون اینکه کار خاصی کنم
    حالا این دوره هم دارم بکوب دانلود میکنم ببینم چی میشه
    انشالا نتیجش رو میگم.
    روي هر فرکانس چندتا آنتن ميشه پيدا کرد که بسته به موقعيتشون خصوصا از نظر فاصله مودم به بهترين گزينه وصل ميشه.
    حالا مثلا توي منطقه x فرکانس 1 بهترين آنتن رو داره. منطقه y هم فرکانس 3 بهترين آنتنش براي شما هست.
    شما وقتي از منطقه x بري y به يک آنتن وصل ميشي که توي فرکانس 1 هست . حالا اگه خوب بود که چه بهتر. ولي اگه نبود بايد بقيه فرکانس ها رو دوباره امتحان کني تا آنتن مناسب رو پيدا کني

من باز یکی دو روزه نتم مثل دفعه ی قبل قطع می شه !! (همون که چراغا روشنم ولی مثلث زرده می یاد!!)
    تو دو روز گذشته، دو یا سه بار این جوری شد!

آنتن عوض کردی و آنتن جديد اينطوری هست يا اينکه همون آنتن قبلي باز قطع ميشه ؟
    Last edited by ase_pase; 21-05-2014 at 10:29.

8. 2 کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

بیا بابا کشتی منو
    با توضیحات

به گرمای تابستون که زیاد فکر کردم من اصفهانم
    به خاطر همین داخل جعبه سفید رنگ گذاشتم ، فن هم که داره عین کولر شده ، دو طرفه جعبه رو پوستر میزنم طوری که طرف سفید به بیرون باشه و نور رو برگشت بده ، میشه دورش رو هم ازون سفید ها که داخل جعبه لوازم الکترونیکی هست ( نمیدونم فوم میگن یا چیز دیگه ) گذاشت که اونا خیلی کم گرم میشن ، میشه خود جعبه رو هم زیر سایه گذاشت یا واسش سایه بان ساخت .
    خلاصه وقتی محدودیت باشه ازین کارها هم باید کرد

هنوز روی پشت بوم نبردم گذاشتم جای قبلی فعلا ، ولی از وقتی گذاشتمش داخل جعبه مشکل قطع شدن اینترنت در حالی که آنتن داره و مشکل مثلث زرد پیش نیومده ، انگار شده پارازیت گیر !

10. این کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

آنتن عوض کردی و آنتن جديد اينطوری هست يا اينکه همون آنتن قبلي باز قطع ميشه ؟

نه چیزی رو عوض نکردم !
    امروز البته خوبه، مشکلی نداره
    فقط خواستم اطلاع بدم که دوباره این مشکل پیش اومده برام!!

12. این کاربر از habstem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    داداش یه عکس بزار ببینیم چطوره چیزی که ساختی؟

اگه شد از داخلشم عکس بگیر ببینم واسه فن چیکار کردی؟

تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سرعت ١مگ خوبه ولي جالب نيست!!
    من هميشه ٤ تا انتن داشتم اما بعضي اوقات ٣ تا ميشه !
    سرعت دانلود از ٣٠ شروع ميكنه ميرسه به ١٠٠ بعد يهو ميشه ١٢٠ يا ١٢٨ كلان ١٢٨ رو نميده شايد برم ٥١٢ دوستان ٥١٢ چطوره اونم همين طوره؟

پروفشنال Extreme-Forces's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان من چجوری میتونم ترافیک مصرفی رو ببینم ؟
    مثل ارائه دهندگان ADSL صفحه ی خاصی داره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •