تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1114 از 1135 اولاول ... 1146141014106411041110111111121113111411151116111711181124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,131 به 11,140 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام، دوستان کسی میدونه شماره ی 36487 (قدوسی شرقی) رو کدوم شرکت ساپورت میکنه؟ ممنونم.

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام، دوستان کسی میدونه شماره ی 36487 (قدوسی شرقی) رو کدوم شرکت ساپورت میکنه؟ ممنونم.
    آسیاتک ساپورت میشه،منتها پورت خالی موجود نیست باید یکساله ثبت نام کنید تا در اولویت قرار بگیرید
    برای ثبت نام تماس بگیرید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

آسیاتک ساپورت میشه،منتها پورت خالی موجود نیست باید یکساله ثبت نام کنید تا در اولویت قرار بگیرید
    برای ثبت نام تماس بگیرید
    سپاسگذارم از اینکه جواب دادید، ممنون.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تنها نکته مفید شاتل پشتیبانی اون بود. که دیگه از اون هم خبری نیست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان من چند ماهی اشتراک همیارنت گرفتم تعرفه 1 مگ اوایل شبانه تا 5 گیگ دانلود داشتم ولی الان شده 800 مگماهی 20 ت هم دارم میدم
    زنگ زدم یه خانومی هست بنام کامرانی یه چند روزی دووندمون بعد یکی دیگه از کارمندهاش راحت گفت مشترکینمون زیاد شده پهنای باندمون کاهش یافته
    موندم الان به سمت چه شرکتی برم .فقط کاربر محترم ahriman323 لطف کن پیشنهاد آسیاتک رو بهم نده که تا چند صفحه مرور کردم کسی از آسیا تک راضی ندیدم و سرعت شبانش رو هم تا اونجایی که اطلاع دارم محدود میکنن ونمیخوام از گودال بیفتم تو چاه.آسیاتک یه زمانی بهترین بود الان دیگه نه.
    بنظرم کار درستی هم نمکنید که بقیه دوستان میان تجربه ی خودشون رو در اختیار دیگران میگذارند وشما میایین اینجا تبلیغ آسیا تک رو میکنید
    الان 20 نت سرویس نامحدود آورده ولی با توجه به نوشته های دوستان دودل هستم برم سمت این شرکت
    صبانت قبلن عالی بود ولی از موقعی که شبانش رو حذف کردن ازش اومدم بیرون.مرکز مخابراتمم امیرکبیر هست .ممنون میشم تجربیاتتون رو در اختیارم قرار بذارید
    Last edited by ali1521; 07-01-2015 at 11:19.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام دوستان من چند ماهی اشتراک همیارنت گرفتم تعرفه 1 مگ اوایل شبانه تا 5 گیگ دانلود داشتم ولی الان شده 800 مگماهی 20 ت هم دارم میدم
    زنگ زدم یه خانومی هست بنام کامرانی یه چند روزی دووندمون بعد یکی دیگه از کارمندهاش راحت گفت مشترکینمون زیاد شده پهنای باندمون کاهش یافته
    موندم الان به سمت چه شرکتی برم .فقط کاربر محترم ahriman323 لطف کن پیشنهاد آسیاتک رو بهم نده که تا چند صفحه مرور کردم کسی از آسیا تک راضی ندیدم و سرعت شبانش رو هم تا اونجایی که اطلاع دارم محدود میکنن ونمیخوام از گودال بیفتم تو چاه.آسیاتک یه زمانی بهترین بود الان دیگه نه.
    بنظرم کار درستی هم نمکنید که بقیه دوستان میان تجربه ی خودشون رو در اختیار دیگران میگذارند وشما میایین اینجا تبلیغ آسیا تک رو میکنید
    الان 20 نت سرویس نامحدود آورده ولی با توجه به نوشته های دوستان دودل هستم برم سمت این شرکت
    صبانت قبلن عالی بود ولی از موقعی که شبانش رو حذف کردن ازش اومدم بیرون.مرکز مخابراتمم امیرکبیر هست .ممنون میشم تجربیاتتون رو در اختیارم قرار بذارید
    عزیز من بیسنت کجا سرویس نامحدود داره
    بگو ما هم ببینیم ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

گفتم شاید بخوای راهنماییمون بکنی

در آغاز فعالیت ime0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

من مشترك مخابرات هستم سرعت خوبه خدماتم عاليه ولي سرويس شبانه نداره، من مصرفم ماهي ٣٠ گيگ هست براي سرعت يك مگ با حجم ٢٥ گيگ دارم ٦٥٠٠٠ تومان ميدم كه اين ماه چون مصرفم بيش تر بود شد ٧٥٠٠٠. متاسفانه مخابرات شبانه رايگان يا نيم بها نداره. كدوم اي اس پي ها هستند كه سرويس شبانه ميدن كه هزينم كمتر بشه؟

Sent from my iPad using Tapatalk

در آغاز فعالیت ime0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض اینترنت استان فارس

من مشترك مخابراتم از خدمات و سرعتش راضيم ولي هزينه خيلي بالاست، من ماهي ٣٠ گيگ مصرف دارم يك طرح ٢٥ گيگ يك مگ برداشتم كه ميشه ٥٦٠٠٠تومان با ترافيك مازاد حدود ٧٥٠٠٠ دنبال يه isp هستم كه شبانه رايگان يا نيم بها بده

Sent from my iPad using Tapatalk
    Last edited by ime0n; 08-01-2015 at 16:04.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام
    می خواستم بدونم سرعت سرویس 2 مگ آسیاتک روزانه و شبانه رایگانش چقدر است؟ ما توی بعثت هستیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •