سلام
کاملا همین طوره
سلام
کاملا همین طوره
درود !
این تاپیک خیلی شلوغه من نتونستم همشو بخونم !
میشه مودم ای دی اس ال وایرلس با برد خوب و قیمت 70 - 80 معرفی کنید ؟
دی لینک یا تی پی لنک یا لینکسیس .
با سلام
خوب طبعا linksys پيشنهاد ميشه
موفق باشيد.
شما با کابل مودمت رو وصل کن ببین باز هم مشکل داری ؟
بله با کابل هم این مشکلو دارم
مودمهای linksys خوب هستن اما مشکلشون اینه که انتن هاشون داخلیه و نمیتونی تقویت شون کنی
با بودجه 80 تومنی هم فقط میشه wag 120n خرید که انتنش 2 dbi هست و بردش فقط برای فضای یه خونه خوبه
اما با این پول میشه یه مدل از مودمهای tplink رو گرفت که هم آنتن هاش جداشدنیه و هم نرخ انتقال اطلاعاتش 300 mb هست مثل TD-W8961ND
---------- Post added at 01:03 AM ---------- Previous post was at 01:00 AM ----------
یعنی کلا با حالت bridge مشکل داری ؟
مودم رو ریست کردی بعد دوباره امتحان کنی ؟
[QUOTE=mehshad;5790574]شما دقیقا مشکلت چیه ؟ با کابل lan مودمت رو وصل کردی یا با usb ؟
---------- Post added at 12:31 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------
اول از راهنماييت ممنون
من با Lan وصل كردم
بعد تمام تنظيمات PPPoE را و VCI و VPI را انجام دادم طبق دفترچه TP LINK از طريق مرورگر
اما وقتي ميخوام توي 7 يه سايتي رو باز كنم ، باز نمي كنه
نميدونم آيا باز هم بايد Broadband Connection درست كنم مثل XP يا نه ؟؟؟؟
اگه جواب مثبته لطفا راهنمايي كامل
دمت گرم
لینکسیس درسته که آنتنش داخلیه با این وجود بهترین مارک بازاره.
ولی اگر مودم با آنتن خارجی جداشدنی بخواهید من Zyxel وایرلس مدل P-660HW-T1 v3 رو پیشنهاد می دم که شخصا استفاده می کنم و تا الان که عالی بوده.حدودا 85000 تومان
درود !
ممنونم از همه دوستان .
تصمیم گرفتم linksys 120n بگیرم . اما اخبار متناقضی شنیدم . اینکه قطع و وصل میشه یا ...
مشکل باآپگرید حل میشه ؟
در کل پیشنهادتون چی هست ؟
سپاس !
من موقعه ای که میخواستم مودم بگیرم به دلیل اینکه میخواستم بردش بین طبقه 2 و 4 برسه یه جورایی پدر در اومد ولی tp link گرفتم الانم ازش راضیم خیلی عالیه بیشتر از اون چیزی که می خواستم باحاله بردش واقعا عالیه هم عمودی هم افقی مودلشم w8960n قیمتشم اونموقع 80000 تومن بود 4 پورت هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)