اورین...
حالا با کجا قرار دا بستی؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
اورین...
حالا با کجا قرار دا بستی؟
بعد جالبه که قبل از ساعت 1، همه چی خوبه! من رسما با 700 میتونم دانلود کنم! بعد یهویی اینترنت رسما قطع میشه یه 15 دقیقه ای!
بعدم میاد رو 40-50
زنگ میزنی میگن اون موقع یوزرا زیاد مشن! خوب مثلا یوزر از 15 روز عید بیشتر میشه؟ من کل عید با خفنترین سرعت شبا دانلود میکردم! اصلا بهشتی شده بود! باورم نمیشد از خونه توی 8 ساعت تایم فری، بتونم 16 گیگ دانلود کنم
سرورمم امامت لعنتیه که همیشه خدا میگن پهنای باندش کمه
سر همین تغییر بدون اطلاع زمان دانلود مجانی، من 4 گیگ ضرر کردم! بهشون زنگ زدم میگم شما ایمیل منو که دارید، حالا سرویس اسمستون نمیوتنس به 240 هزار کاربر (بقول خودشون) اسمس بده، ایمیل میزدید! من بعد از 2-3 سال از کجا بفهمم یهو از 20 اردیبهشت حال میکنید زمان مجانی رو یه ساعت کم کنید؟!!! واحد شکایات برگشته بهم میگه شما طبق تبصره 5 قرارداد، نسبت به زمان فری هیچ ادعایی نمیتونید داشته باشید و شرکت هروقت بخواد میتونه این تایم رو جمع کنه!
منم بهشون گفتم همونطور که با خودم بالای 20 نفر رو اوردم اسیاتک، 50 نفر رو به زعم خودم از ادامه همکاری با شما منصرف میکنم!
توی یه فضای رقابتی اینطوری حرف زدن حکم خودکشی رو داره براشون!
آقا شما برو هر موقع پینگ آسیاتک به سمت 0 میل کرد من پول شمارو میدم![]()
همین شماها بودید و این دانلود هاتون که باعث شدید سرعتو بیارند پایینچه خبره 16 17 گیگ
من در بهترین حالت 5 گیگ دانلود داشتم اونم نه هر شب حالا هم سرعتو اوردن پایین شده 2.5 گیگ یا کمتر![]()
نه برادر! من تازه یه سه ماهه جدید باهاشون بستم که تا اواسط تابستون باهام هست! این که تموم شه، میرم سمت شاتل و پارس انلاین! (هنوز تحقیق نکردم راستش).... تنها چیزی که میدونم اینه که با این همه تحقیر و توهین و کلاهبرداری دیگه اسیاتک جای موندن نیست!
شما وقتی مینویسی سرویس 2 مگابیت، بعد توی پرانتز اعلام میکنی اشتراکش 1:1 هست، عینی چی؟ یعنی من شب باید 256 کیلوبایت سرعت داشته باشم! ولی وقتی شب میشه، میگن شب یوزر زیاده و ما هیچ تعهدی نسبت به شب نداریم! خب مگه من سرم درد میکنه ماهی 40 تومن بریزم تو حلقوم کسی که تعهدی نسبت به چیزی که ارائه میده، نداره؟
جالبه که قبل از آپدیت از 512 به 2 مگابیت، با 10تا از پشتیبانان فنیشون صحبت کردم که یعنی این آپدیت، واقع سرعت منو از 64 به 256 (حالا 256 نشد، 230) میرسونه یا نه؟! همه با قطع و یقین میگفتن، آقآآآآآآ ما میدونستیم که نوشتیم! شما هم پولو بده، بقیش حله! برو حالشو ببر!!
هه! داداش شاتل شبا سرعت رو میاره رو 50! همشون سر و ته یه کرباسن من تقریباً از همهی ISP ها سرویس داشتم.
ولی این ISP های ما هرچقدر سرعتشون کمه ولی پینگشون خوب بالاست!
بابا داریم بین یه مشت دزد و سارق زندگی میکنیم . من امروز برای چهارمین شب متوالی تست کردم . دقیقا تا 12 و 59 دقیقه با سرعت 550 کیلو بایت دانلود می کردم . برای دانلود سیصد مگ نوشته بود 13 دقیقه .
سر ساعت 1 . بدون یک ثانیه تاخیر سرعتم افت کرد تا 80 کیلو . اینا یک سارقین دومی ندارن ...
از بالا بگیر تا پایین کل اینا سارقن
ببخشید انقدر به این بحث دامن میزنم ولی برام خیلی عجیبه آخه
باور کنید آسیاتیک توی این مدت اصلا اینطور برخورد نمیکرده! این برخوردا برام خیلی جدیده! یعنی مثلا الان آسیاتک اونقدر معروف شده که ریزش مشتریای قدیمیش براش ارزشی نداره؟!
با این تفکر، شما دو-سه ماه اخیر رو چطور تفسیر میکنید که خیلی راحت اجازه میداد ادم تا بیخش دانلود کنه؟
هرچند الان که فک میکنم این نکته یادم میاد که اخیرا داشتن سیستم crm را اپدیت میکردن... شاید به این مربوط باشه! یه بار یکیشون بهم گفت ما دیگه بر خلاف قبل، سرعت کاربرا رو توی روز هم نسبت به سرویسشون میبندیم! ولی قبلا برای همه در طول روز آزاد بود. من کلا 10 روزه هر روز صوب به اینا زنگ میزنم و هر دفعه یه نظری میشنوم! دوست دارم با هم بشینیم تجربیاتمونو بذاریم روی هم بفهمیم مشکل از کجاس! هر کسی از اینا چه جوابی شنیده! لامصبا یه جواب درست درمون که نمیدن
- جا داره به یکی دیگه از خاطراتم اشاره کنم) اقا ما یه بار زنگ زدیم، بعد از کلی تهدید و اینا که نگی چه خبره من بعد از 6 سال میرم که برم! بعد یارو حرف جالبی زد! گفت من اجازه توضیح detail به کاربرا رو ندارم، ولی حالا چون شما خیلی قدیمی هستی و اینا، فلان لینک ما با شرکت زیرساخت ارتباطات قطع شده! به ما هم نمیگن کی درست میشه! شرکتای دیگه مثل شاتل و پارس انلاین هم از این قضیه شاکی هستن
- همشون بلا استثنا از نقش جریانات اخیر و پیش رو (!!!) در کاهش سرعت اینترنت اظهار بی اطلاعی میکنن!
- یه زمزمه هایی هم از تعرفه جدید مخابرات گفتن یکی دوتاشون! نمیدونم مخابرات طبق ماده 152 (؟) یا همچین چیزی، یانا رو جدیدا محدودتر کرده یا چی! [خودم میدونم دارم اطلاعات دقیقی میدم)))))]
عزیز به طور خفن باهات موافقم من از 27 اردیبهشت اومدم 2 مگ 10 گیگی . کاملا مشخصه که دست خودشونه و هیچ ربطی به تعداد کاربر نداره . الان 3 4 شبه که از ساعت 1 سرعت روی 1 مگ یعنی 120 بسته میشه . ولی یکی دو شب روی 2 مگ بود و سرعت 350 !! حالا خیلی از بچه ها معتقدن isp های دیگه از این بدترن . ولی من قبلا که از همون مخابرات افتضاح داشتم همچین دزدی های مسخره ای رو نمیکردن . من تو مشهدم حیف که دیگه نامحدود مخابرات نمیدن والا با کله میرفتم . هر چند که تصمیم خودمو گرفتم چون همون مخابرات مشهد یه سرویس 2 مگ 8 گیگی میده که 1 تا 7 رایگانه . از کسانی که این سرویس رو داشتند تحقیق کردم دانلود شبانه از 256 کمتر نمیشه تازه پینگش هم که خیلی از آسیاتک بهتره! من نمیدونم چرا بچه ها از آسیاتک تعریف میکنن! درسته بعضی مواقع سرعتش عالی میشه ولی همین که ثبات نداره اعصاب آدم رو بهم میریزه تازه بدتر اون که آدم میفهمه تمام این کارا عمدیه! افزایش قیمت ، کاهش ساعت شب، کاهش سرعت، و .... واسه همین گفتم خفن باهات موافقم . تازه هزینه رانژه و اینکه واسه من 18 روز طول کشید تا سرویس وصل شد!! خدا عالمه طلاق گرفتنش چقدر طول میکشه
![]()
این 2 مگ ما هم سر عتش رسید به 100 کیلو دیشب هم که از 4 به بعد دیگه کانکنت نشد
اوایل با 400 کیلو دانلود میکردیم شبی 12 گیگ . اومدن یک ساعت شبانه رو کم کردن بعد سرعت شبانه رو یک چهارم . جالبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)