سلام این هارد بد سکتور داره و سرعت پائینش به همین خاطر هست
باید قبل از خرید به فروشنده میگفتین این تست ها رو بگیره و براتون بفرسته و در صورت سلامت کامل خرید میکردین
یه تست هم با نرم افزار Hard Disk Sentinel ازش بگرین و عکسش را قرار بدین
سلام این هارد بد سکتور داره و سرعت پائینش به همین خاطر هست
باید قبل از خرید به فروشنده میگفتین این تست ها رو بگیره و براتون بفرسته و در صورت سلامت کامل خرید میکردین
یه تست هم با نرم افزار Hard Disk Sentinel ازش بگرین و عکسش را قرار بدین
با سلام
متشکرم از پاسخگوییتون
در روز خرید 100% بود هلثش و فقط یه دونه ارور اتصالات میداد که از هر کسی پرسیدم گفتن کابل رو عوض کنید درست میشه اما اون ارور پابرجا میمونه و پاک نمیشه از اسمارت فقط گفتند که شمارشو چک کنم که افزایش پیدا نکنه که درست بود و افزایش پیدا نمیکرد اما جدیدا فقط ویک سکتور میوفته و خیلی سرعتش پایینه اینطور که من شنیده بودم این هارد با وسترن دیجیتال بلک ها مقایسه میشد از لحاظ سرعت
چند روز پیش هارد هلثش 87 درصد بود که با HDAT2 اسکن کردمش و الان تا 96 درصد اومده
این تصاویر برای بعد از چک کردن نرم افزار هست
اینم اسکرین از نرم افزاری که خواستین
![]()
Last edited by siahishab; 10-11-2018 at 18:13.
دوستان من این لبتاب لنوو ideapad 520 رو امروز به صورت دست دوم خریدم.وقتی با برنامه Hars disk sentinel چکش کردم health رو 2% میرنه.با CMD چک دیسک هم کردم ولی هنوز اینطوریه.هاردش مشکل داره؟ممنون میشم راهنماییم کنید.
http://uupload.ir/files/d9j3_hard.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Immunology; 12-11-2018 at 22:18.
هارد دیسک مشکل داره . یا باید هارد دیسک رو تعویض کنید یا اینکه لپتاپ رو پس بدید .
ینی صددرصده؟هیچ راه نرم افزاری برای رفعش نیست؟لبتاب یک سال کارکرده عجیبه اینطوریه!ویندور اینا عوض کنم تاثیر نداره؟
خطای Current pending sector رو شاید با Zerofill کردن هارد دیسک یا استفاده از HDD regenerator هارد دیسک برطرف بشه ولی بقیه خطاها باقی ماند یا بیشتر خواهد شد . تعویض ویندوز هم هیچ تاثیری ندارد .
در صورتیکه لپتاپ گارانتی داره میتونید با گارانتی تماس بگیرید و مشکل هارد رو بگید تا راهنمایی کنند (تعویض یا تعمیر و ...) .
با سلام حخدمت دوستان عزیز
من یک لپتاپ G50 لنوو دارم که ویندوز روش نصب نمیشه
من با نرم افزار بوتیبل هارد Parted.Magic نصب کردم و از طریق نرم افزار کل هارد رو پارتیشن بندی جدید کردم و یک درایو صد گیگابایتی درست کردم بعدشم فرمت کردم و روی ntfs گزاشتم
در ضمن تست سلامت هارد هم گرفتم از طریق نرم افزار و گفت مشکلی نداره ولی وقتی میرم از طریق بوت ویندوز رو نصب کنم موقعی که میخوام فرمت کنم هارد رو خیلی طول میده و فرمت نمیکنه بعد هم وقتی میره برای نصب فایلها که کپی میشه میره برای درصد یه چند درصدی رو پر میکنه و بعدش ارور میده
ممنون میشم از اساتید راهنمایی بفرمایند
کسی نیست از مدیران و دوستان که جواب بدند ؟
با عرض سلام بنده از طریق برنامه minitool partition wizard یک پارتیشن را پاک و دوباره ساختم ولی بعد از اعمال تغیرات کل پارتیشن ها به یک نوار مشکی رنگ به نام bad disk تبدیل شد و همه پارتیشن ها رفتند ینی چی چرا این اتفاق افتاد تورو خدا اگه کسی میتونه کمک کنه اطلاعات بسیار برای من مهم بود در حال حاضز از طریق گزینه partition recovery wizard در همان برنامه در حال ریکاوری هستم ولی بسیار زمان گیر هست هر ساعت شاید یک در صد میره
در ضمن توضیح اینکه دلیلی که با این برنامه خواستم پارتیشن فرمت کنم به دلیل اینکه میخواستم روی این پارتیشن ویندوز نصب کنم ولی setup ویندوز هنگامی که درایو را میخواستم فرمت کنم بعد از مدت طولانی ارور میداد و این کار رو انجام نمیداد فک کردم مشکل از ستاپ ویندوز هست خواستم از طزیق این برنامه مشکلو حل کنم که حالمو گرفت کسی راه کاری داشته باشه ممنونم ازش
سلام
یه سوال
چطوری میشه تو ویندوز هارد دیسک دوم رو بدون رفتن به Disk managment خاموش روشن کرد ؟؟؟ offline/online
منظورم ساختن shortcut هست
من از زبان برنامه نویسی زیاد نمیدونم
Last edited by milad azad; 10-12-2018 at 11:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)