دوست عزیز اینقدر از FUPکلمه تو این چند روز استفاده شده که شده یک اصطلاح فنی-بازرگانی شده. به عرض شما می رسونم که توی قوانین سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور چنین قانونی تصویب نشده که تازه بخواهد ابلاغ بشه . این یک قانون داخلیه که
فقط توسط شرکت شاتل برای محدود کردن حجم دانلود کاربراش استفاده میشه و ربطی به بقیه سرویس دهنده ها و قانون نداره. ممکنه یه روزی بقیه هم بخوان یه همچین کاری بکنن که اگه بکنن قطعا به نفعشونه و به ضرر ماها ولی در حال حاضر این قانون فقط توسط شاتل استفاده میشه و معنیش اینه که هر وقت حال کردیم سرعتتونو کم میکنیم و شما هم چون امضا کردین حق اعتراض ندارین و این هم که کی حال میکنیم دست خودمونه. الان شاید مثلا روی 50 گیگ اینکار رو بکنن ولی اگه فردا روی 20 گیگ اینکار رو کردن شما نمی تونین اعتراض کنین.
عزیزم اینو من از پشتیبانی فنی اندیشه شنیدم که میخواد ابلاغ بشه.. از خودم در نیاوردم که
اینو بخونید متوجه میشید که چی میگم ... اولش نوشته "به گزارش فارس، پس از ابلاغ دستورالعمل جدید سازمان تنظیم مقررات در خصوص ممنوعیت فروش اینترنت پرسرعت با هر نوع محدودیت حجمی و زمانی، شرکتهای ارائه دهنده اینترنت پرسرعت (PAP)ها نوع جدید از ADSL را ابداع کردند."
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره می گم که من هم زنگ زدم به من گفتا که این قانون رو اجرا نمی کنن. در مورد اون قانونی که گفتی می خواد همه ی سرویس ها نا محدود بشه من هم شنیدم اما گفتا اگر بخواد اعمال بشه کل کشور اعمال می شه نه اینکه یه شرکت بخواد اعمال کنه و یه شرکت نکنه.
خدا رو شکر پس اینجور که شما می گی الان اندیشه بمونم بهتره. آخه من الان سرعت دانلودم ساعت 2 شب تا 100 هم می رسه با 256 و این خیلی خوبه. شبی حدودا 2 تا فیلمی دی ال می زنم d:
ولی اینجوری که بچه ها از شاتل شاکی هستن فکر کنم همه مشتری هاش روونه بشن سمت اندیشه . به هر حال ممنونم بابت توضیحتون.
نه اشتباه میکنی زیاد فرق نمیکنه دوست عزیز... شما با سرعت 100 ، میتونی نهایت شبی 2 گیگ دانلود کنی... ما توی شاتل میتونستیم 4 یا 5 گیگ هم دانلود کنیم ، من خودم یه بار cod black ops که 7 گیگ بود رو یه شب دانلود کردم... که با این قانون مجبوریم مثه شما 1 تا 2 گیگ دانلود کنیم... عملا فرقی نمیکنه