تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1114 از 2403 اولاول ... 11461410141064110411101111111211131114111511161117111811241164121416142114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,131 به 11,140 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

ممنون دوستان... پس بگین بدبخت شدم رفت دیگه... هر شب دانلود چند گیگ داشتم... اینقد که هاردم پر شده الان

این نامحدود هاش سرعتشون چطوره؟
    مطمعنا 2 مگ نامحدود که حرفشو نزنید که 400 تومانه ، تا 40 تومان میتونم بدم ...نظرتون چیه؟؟؟
    این fair use policy کی از رو سرویسم جمع میشه؟ الان چهار روزه بازداشتمااااااااااااااا

2. این کاربر از ho0rezam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

آقااااااااااااااااااااااا اا الان داشتم با پشتیبانی آنلاین سایت شاتل صحبت میکردم... ازش پرسیدم مگه سرویس های محدود هم fup دارن؟؟؟؟؟ پشتیبانی گفت نه

گفتم خب با این اوصاف ، بنده که سرویس 2 مگ محدود شاتل رو دارم پس چرا سرعت شبانم به زیر 10 کیلو کشیده شده؟؟؟ پشتیبانی هم گفت در زمانی که داری دانلود میکنی باهامون تماس بگیر تا بهت بگیم مشکل از کجاست ، حالا موندم تا ساعت 1 یا 1:30 ببینم چی میشه

تنها چیزی که فعلا مشخصه و البته تو سایت شاتل برای سرویس های محدود به هیچ وجه ذکر نشده سیاست FUP هست...که با گفته پشتیبانی آنلاین سایت مشخص میشه همچین چیزی صحت داره ... البته منطقی هم نیست... منی که نمیتونم توی روز دانلود کنم چون حجمم تموم میشه و تنها زمان دانلودم شباست اونم فقط 7 ساعت دیگه FUP چه معنیی میده؟؟؟ ... نا محدود موضوعش فرق میکنه طرف 24 ساعته میذاره دانلود و عملا باید FUP روش اعمال بشه...

به نظر میاد کاسه ای زیر نیم کاسه باااااااااشه دوستان

اگه نباشه جاش خالی می مونه soosmar_asl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

آقااااااااااااااااااااااا اا الان داشتم با پشتیبانی آنلاین سایت شاتل صحبت میکردم... ازش پرسیدم مگه سرویس های محدود هم fup دارن؟؟؟؟؟ پشتیبانی گفت نه

گفتم خب با این اوصاف ، بنده که سرویس 2 مگ محدود شاتل رو دارم پس چرا سرعت شبانم به زیر 10 کیلو کشیده شده؟؟؟ پشتیبانی هم گفت در زمانی که داری دانلود میکنی باهامون تماس بگیر تا بهت بگیم مشکل از کجاست ، حالا موندم تا ساعت 1 یا 1:30 ببینم چی میشه

تنها چیزی که فعلا مشخصه و البته تو سایت شاتل برای سرویس های محدود به هیچ وجه ذکر نشده سیاست FUP هست...که با گفته پشتیبانی آنلاین سایت مشخص میشه همچین چیزی صحت داره ... البته منطقی هم نیست... منی که نمیتونم توی روز دانلود کنم چون حجمم تموم میشه و تنها زمان دانلودم شباست اونم فقط 7 ساعت دیگه FUP چه معنیی میده؟؟؟ ... نا محدود موضوعش فرق میکنه طرف 24 ساعته میذاره دانلود و عملا باید FUP روش اعمال بشه...

به نظر میاد کاسه ای زیر نیم کاسه باااااااااشه دوستان

حاجی پشتیبان انلاین و ول کن شما .احتمالا حال نداشت جواب بده پیچوندتت . میگم ما رفتیم اونجا تو پشتیبانیش پرسیدیم!!! بعد تو میگی پشتیبان آنلاین؟؟؟ 100% FUP شدی مثل دوستام و شک هم نکن. در مورد اینکه کی از این حالت در میاد نمیدونم چون دوستام منتظر نموندن و هر دو شون ART5 گرفتن. در ضمن َART 3 سرعت دانلود 60 است و قیمتش 43000 تومن.
    Last edited by soosmar_asl; 17-10-2011 at 05:39.

5. 2 کاربر از soosmar_asl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بچه ها من الان داشتم 10 صفحه ی قبل رو می خوندم اینطور که متوجه شدم قانون Fair Usage Policy رو شرکت شاتل داره پیاده می کنه. واسه همین نگران شدم و زنگ زدم اندیشه که ببینیم اگر قراره اونا هم همین کار رو بکنن من جمع کنم. اما گفتا ما چنین قانونی نداریم و هر چه قدر بخواین می تونین دانلود کنین. یکی از آقایون شاتل اینجا نیست بگه چه بلایی سر شاتل اومده که می خواهد Fair Usage Policy رو پیاده کنه؟ البته اینطور که می گن پیاده شده و کلی هم شاکی شدن.
    راستی الان من از ساعت 1 شب به بعد با سرویس 256 که دارم دارم تا سرعت 100 دانلود می کنم. فکر کنم الان دیگه اندیشه شب ها هم سرعت رو محدود نمی کنه. کسی در این مورد اطلاعات داره بیاد نظر بده. مرسی

7. این کاربر از Xsis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

ممنون دوست عزیزم soosmar_asl جان... الان از شاتل برگشتم منو فرستادن طبقه 3 (در مشکیه ) سرویسم رو نگاه کرد دید آره fup شدم... گفت دانلودت زیاد بوده... مثه اینکه آخر هر ماه سرویسها ریست میشن و عملا 5 روز باید صبر کنم... میگه یک یا دو روز در میون دانلود کن ، اونوقت میتونی شبی 2 گیگ دانلود کنی... اگه هر شب میخوای دانلود کنی بزار در طول شب فقط 2 یا 3 ساعت دانلود کنه و حداکثر 1 گیگ بگیر... اینجوری 100 در 100 مشکل fup واست رخ نمیده.

نمیدونم والا ، حالا 5 روز صبر میکنیم ببینیم چی میشه... البته گفت 2 مگ محدود ، محدوده ی قانونی دانلودش در ماه 30 گیگ هست ... اما 256 نا محدود بیشتر از اینه و سقفش 50 هست... خلاصه اینکه اونجا کلی سوال پیچش کردم.

9. 2 کاربر از ho0rezam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

بچه ها من الان داشتم 10 صفحه ی قبل رو می خوندم اینطور که متوجه شدم قانون Fair Usage Policy رو شرکت شاتل داره پیاده می کنه. واسه همین نگران شدم و زنگ زدم اندیشه که ببینیم اگر قراره اونا هم همین کار رو بکنن من جمع کنم. اما گفتا ما چنین قانونی نداریم و هر چه قدر بخواین می تونین دانلود کنین. یکی از آقایون شاتل اینجا نیست بگه چه بلایی سر شاتل اومده که می خواهد Fair Usage Policy رو پیاده کنه؟ البته اینطور که می گن پیاده شده و کلی هم شاکی شدن.
    راستی الان من از ساعت 1 شب به بعد با سرویس 256 که دارم دارم تا سرعت 100 دانلود می کنم. فکر کنم الان دیگه اندیشه شب ها هم سرعت رو محدود نمی کنه. کسی در این مورد اطلاعات داره بیاد نظر بده. مرسی
    دوست عزیز... یکی از پشتبانی های فنیه اندیشه توو دانشگاه ما درس میخونه امروز داشتم باهاش صحبت میکردم گفت فعلا ما fup نداریم اما مثه اینکه تصویب شده که این قانون یک به 10 یا fup رو همه ی isp ها اعمال کنن که در آینده اندیشه هم از این قاعده مستثنی نیستش... البته دلیل اینکه اندیشه هنوز اعمال نکرده این قانون رو ، این طور که ایشون گفتن: مثه اینکه هنوز واسشون ابلاغ نشده.

و البته یه چیز دیگه هم گفت که واسم جالب بود ، مثه اینکه دستور اومده که دیگه شرکت ها سرویس محدود ندن و همه نامحدود بشه و fup هم اجرا بشه ، و عملا سرعت ها هم استاندارد بشن... که با این وجود 126 سرعتش میشه 16 تا و 100 تای تشویقی دیگه خبری نیست. و حرف آخرشم این بود که: احتمالا در صورت ابلاغ این قانون بهشون ، واسه سرویس 128 یا 256 ، fup رو اعمال نمیکنن چون به قولش بخواد 24 ساعته هم دانلود کنه میشه ماهی 30 گیگ مشکلی پیش نمیاد واسش

11. 3 کاربر از ho0rezam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست عزیز... یکی از پشتبانی های فنیه اندیشه توو دانشگاه ما درس میخونه امروز داشتم باهاش صحبت میکردم گفت فعلا ما fup نداریم اما مثه اینکه تصویب شده که این قانون یک به 10 یا fup رو همه ی isp ها اعمال کنن که در آینده اندیشه هم از این قاعده مستثنی نیستش... البته دلیل اینکه اندیشه هنوز اعمال نکرده این قانون رو ، این طور که ایشون گفتن: مثه اینکه هنوز واسشون ابلاغ نشده.

و البته یه چیز دیگه هم گفت که واسم جالب بود ، مثه اینکه دستور اومده که دیگه شرکت ها سرویس محدود ندن و همه نامحدود بشه و fup هم اجرا بشه ، و عملا سرعت ها هم استاندارد بشن... که با این وجود 126 سرعتش میشه 16 تا و 100 تای تشویقی دیگه خبری نیست. و حرف آخرشم این بود که: احتمالا در صورت ابلاغ این قانون بهشون ، واسه سرویس 128 یا 256 ، fup رو اعمال نمیکنن چون به قولش بخواد 24 ساعته هم دانلود کنه میشه ماهی 30 گیگ مشکلی پیش نمیاد واسش
    دوست عزیز اینقدر از FUPکلمه تو این چند روز استفاده شده که شده یک اصطلاح فنی-بازرگانی شده. به عرض شما می رسونم که توی قوانین سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور چنین قانونی تصویب نشده که تازه بخواهد ابلاغ بشه . این یک قانون داخلیه که فقط توسط شرکت شاتل برای محدود کردن حجم دانلود کاربراش استفاده میشه و ربطی به بقیه سرویس دهنده ها و قانون نداره. ممکنه یه روزی بقیه هم بخوان یه همچین کاری بکنن که اگه بکنن قطعا به نفعشونه و به ضرر ماها ولی در حال حاضر این قانون فقط توسط شاتل استفاده میشه و معنیش اینه که هر وقت حال کردیم سرعتتونو کم میکنیم و شما هم چون امضا کردین حق اعتراض ندارین و این هم که کی حال میکنیم دست خودمونه. الان شاید مثلا روی 50 گیگ اینکار رو بکنن ولی اگه فردا روی 20 گیگ اینکار رو کردن شما نمی تونین اعتراض کنین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

آره می گم که من هم زنگ زدم به من گفتا که این قانون رو اجرا نمی کنن. در مورد اون قانونی که گفتی می خواد همه ی سرویس ها نا محدود بشه من هم شنیدم اما گفتا اگر بخواد اعمال بشه کل کشور اعمال می شه نه اینکه یه شرکت بخواد اعمال کنه و یه شرکت نکنه.
    خدا رو شکر پس اینجور که شما می گی الان اندیشه بمونم بهتره. آخه من الان سرعت دانلودم ساعت 2 شب تا 100 هم می رسه با 256 و این خیلی خوبه. شبی حدودا 2 تا فیلمی دی ال می زنم d:
    ولی اینجوری که بچه ها از شاتل شاکی هستن فکر کنم همه مشتری هاش روونه بشن سمت اندیشه . به هر حال ممنونم بابت توضیحتون.

14. این کاربر از Xsis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دوست عزیز اینقدر از FUPکلمه تو این چند روز استفاده شده که شده یک اصطلاح فنی-بازرگانی شده. به عرض شما می رسونم که توی قوانین سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور چنین قانونی تصویب نشده که تازه بخواهد ابلاغ بشه . این یک قانون داخلیه که فقط توسط شرکت شاتل برای محدود کردن حجم دانلود کاربراش استفاده میشه و ربطی به بقیه سرویس دهنده ها و قانون نداره. ممکنه یه روزی بقیه هم بخوان یه همچین کاری بکنن که اگه بکنن قطعا به نفعشونه و به ضرر ماها ولی در حال حاضر این قانون فقط توسط شاتل استفاده میشه و معنیش اینه که هر وقت حال کردیم سرعتتونو کم میکنیم و شما هم چون امضا کردین حق اعتراض ندارین و این هم که کی حال میکنیم دست خودمونه. الان شاید مثلا روی 50 گیگ اینکار رو بکنن ولی اگه فردا روی 20 گیگ اینکار رو کردن شما نمی تونین اعتراض کنین.
    عزیزم اینو من از پشتیبانی فنی اندیشه شنیدم که میخواد ابلاغ بشه.. از خودم در نیاوردم که
    اینو بخونید متوجه میشید که چی میگم ... اولش نوشته "به گزارش فارس، پس از ابلاغ دستورالعمل جدید سازمان تنظیم مقررات در خصوص ممنوعیت فروش اینترنت پرسرعت با هر نوع محدودیت حجمی و زمانی، شرکت‌های ارائه دهنده اینترنت پرسرعت (PAP)ها نوع جدید از ADSL را ابداع کردند."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آره می گم که من هم زنگ زدم به من گفتا که این قانون رو اجرا نمی کنن. در مورد اون قانونی که گفتی می خواد همه ی سرویس ها نا محدود بشه من هم شنیدم اما گفتا اگر بخواد اعمال بشه کل کشور اعمال می شه نه اینکه یه شرکت بخواد اعمال کنه و یه شرکت نکنه.
    خدا رو شکر پس اینجور که شما می گی الان اندیشه بمونم بهتره. آخه من الان سرعت دانلودم ساعت 2 شب تا 100 هم می رسه با 256 و این خیلی خوبه. شبی حدودا 2 تا فیلمی دی ال می زنم d:
    ولی اینجوری که بچه ها از شاتل شاکی هستن فکر کنم همه مشتری هاش روونه بشن سمت اندیشه . به هر حال ممنونم بابت توضیحتون.
    نه اشتباه میکنی زیاد فرق نمیکنه دوست عزیز... شما با سرعت 100 ، میتونی نهایت شبی 2 گیگ دانلود کنی... ما توی شاتل میتونستیم 4 یا 5 گیگ هم دانلود کنیم ، من خودم یه بار cod black ops که 7 گیگ بود رو یه شب دانلود کردم... که با این قانون مجبوریم مثه شما 1 تا 2 گیگ دانلود کنیم... عملا فرقی نمیکنه
    Last edited by ho0rezam; 17-10-2011 at 19:27.

16. این کاربر از ho0rezam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوست عزیز شما چطور چنین حرفی می زنین؟
    قانون
    Fair Usage Policy که شما از اون صحبت می کنین و متاسفانه چند وقتی هست در بین مردم به Fub معروف شده که از این بابت متاسف هستم یک قانون کلی و جهانی هست و این آپشن به صورت لوکال در ایران ران نشده، من از طرفداران شرکت شاتل نیستم، اما اینطور هم نیست که شما میای عنوان می کنی که شاتل چون دلش خواست این کار رو بکنه یا اندیشه چون دلش الان نخواست این کار رو نکرده و پس فردا بکنه. این قانون عمومیت داره و می تونه رو سرویس های نا محدود اعمال بشه. حالا اندیشه مشکل سرعت نداره و اعمال نمی کنه اما شاتل با این سرویس های 2 مگی که داد برای به دست گرفتن بازار به مشکل خورده و الان هم روز به روز داره مشکلش بیشتر می شه و این طور که من می بینم روز به روز به تعداد کسانی که دیروز از شاتل راضی بودن و امروز به دلیل همین قانون ناراضی هستن اضافه شده و اگر فکری نکنه از عرصه ی خارج می شه.

18. این کاربر از Xsis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •