تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1114 از 2014 اولاول ... 1146141014106411041110111111121113111411151116111711181124116412141614 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,131 به 11,140 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

باقرى توجيه مى كند؟
    چون شما مى برديد و استقلال مى باخت «فتح الله زاده» اخراج شد

كريم باقرى مى گويد: چون استقلال مى برد كسى تحمل باخت ما را ندارد. جمله فوق را بايد چگونه تعبير كرد؟ آيا اين عبارت يك عبارت صرفاً خبرى است كه از واقعيتى «نهادينه شده» در بطن و متن فوتبال فارسى حكايت مى كند؟ و يا يك جور اعتراض توأم با توجيه در آن نهفته است؟ يا مفرى از طرف يك ستاره محبوب كه سعى مى كند دليلى براى رهايى تيمش از فشار روانى وحشتناكى كه متوجه پرسپوليس است بيابد؟ چون استقلال مى برد كسى تحمل باخت ما را ندارد اگر جمله اى خبرى باشد خبرش «كهنه» است زيرا نه در ايران كه در اقصى نقاط جهان چنين جوى پيرامون قطب هاى رقيب صادق است. به طور مثال طرفداران رئال هم وقتى ببينند كه بارسا نتايج بهترى گرفته به باختن هاى تيمشان بيشتر اعتراض مى كنند و نظير همين قضيه در مورد تيم هاى انگليسى منچستر، چلسى و آرسنال نيز اتفاق مى افتد. اين خبر «كهنه» دليل اخراج فتح الله زاده نيز هست زيرا در روزگار او كه استقلال به رتبه هفدهمى رسيد اگر پرسپوليس شانزدهم و يا هجدهم مى شد شايد زريبافان نمى توانست به اين سادگى ها دست به تركيب مديريت اين باشگاه بزند، بنابراين چون چيزى كه عوض داره گله نداره، لذا حال كه استقلال هم تقاص آنچه باقرى بدان اشاره كرده است را پس داده در نتيجه نمى توان از طرفدار جماعت توقع داشت تا حال كه پس از ۲ سال و اندى برترى پرسپوليس مقابل استقلال رقيب بالا آمده است مردم فقط به تيم خودشان توجه داشته باشند و رقيب سنتى را در اين محاسبات نگنجانند. اصلاً آن شور و هيجانى كه مختص فوتبال است در همين نكته ها نهفته و هيچ كس حق ندارد تا جهت رهايى از شرايط سختى كه برايش فراهم آمده دنبال تغيير ناگهانى عادت ها باشد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

قطبى: توره بايد به سياهچال پرسپوليس برود

افشين قطبى براى آنكه نشان دهد در باشگاه پرسپوليس همه چيز آرام پيش مى رود ديروز و در پايان تمرين در كمال آرامش مقابل خبرنگاران ايستاد ومثل هميشه پاسخگوى آنها شد. شرح كامل حرف هاى قطبى را در ادامه مى خوانيد:
    • آقاى قطبى، شرايط تيم شما قبل از مصاف با صباباترى چگونه است؟
    - من فكر مى كنم براى اين بازى مشكلى نداشته باشيم. همان طور كه ديديد بازيكنان آماده اند و به صورت منظم تمرين مى كنند همين امر سبب شده به پيروزى مقابل صباباترى اميدوار باشم.
    • اولين مسأله حاشيه اى كه اين روزها همه دوست دارند در مورد آن اطلاعات داشته باشند مسأله ديكارمو است. در مورد ديكارمو صحبت مى كنيد؟
    - من بارها گفتم كه ديكارمو جوان است و به ايران آمده تا خودش را نشان دهد. او در هر بازى با خود تلاش زيادى به زمين مى برد اما قبول كنيد ديكارمو از آن سوى دنيا به ايران آمده و زمان زيادى صرف مى شود تا حضورش پررنگ شود. اصلاً بياييد از اين زاويه به بازى ديكارمو نگاه كنيد، او در جريان بازى با سپاهان اصفهان ۲ موقعيت گل از دست داد اما در تمام حملات ما خود را صاحب موقعيت مى كرد. به نظرم خوب ظاهر شد. از طرفى در جريان بازى با مقاومت سپاسى مگر چند موقعيت گلزنى نصيب ديكارمو شد؟
    • فكر مى كنيد با توجه به اين همه هزينه اى كه امسال پرسپوليس كرده به همان اندازه هم خوب نتيجه گرفته است؟
    - اين قضيه به دلايل زيادى مرتبط است. در ليگ برتر ايران هرگاه تيمى قهرمان مى شود نيم فصل اول فصل بعد برايش بازى هاى پيش رو بسيار سخت خواهد بود. ما البته دچار بدشانسى هم شديم و موقعيت هاى صددرصدى مان گل نمى شد اما حريفانمان از يك موقعيت معمولى به ما گل مى زدند. در ضمن ما فصل گذشته يك مهاجم خوب و گلزن به نام محسن خليلى داشتيم كه معمولاً توپى را از دست نمى داد. از سوى ديگر قضاوت بد داوران عليه ما نيز سبب شد مشكلاتمان بيشتر شود و چندين و چند امتياز را به راحتى از دست بدهيم، البته در رسانه ها نيز بعضى ها تا توانسته اند از ما ايراد گرفتند و تمام تيم ما را مورد انتقاد قرار دادند. مشكلات مالى نيز از سوى ديگر به تيم پرسپوليس وارد شد و تمركزمان به هم ريخت.
    • هنوز هم به قهرمانى فكر مى كنيد؟
    - به نظر من با توجه به شرايط جدول براى قهرمانى در نيم فصل نيز زمان كافى در اختيار داريم. هميشه بعد از هر شكست مشكلاتى برايمان به وجود مى آيد كه عامل اين مشكلات از بيرون تيم وارد بازيكنان مى شود. بايد به پرسپوليس فرصت داد چون مى دانم چه تيمى در اختيار دارم اما متأسفانه افرادى هستند كه بعد از هر شكست با انجام كارهايى عجيب همه چيز را عليه ما تغيير مى دهند.
    • آقاى قطبى ادبياتى كه هم اكنون به كار مى بريد با آنچه از شما در فصل گذشته ديده و شنيده بوديم كاملاً متفاوت است. اين قضيه را قبول مى كنيد؟
    - به هيچ وجه! باور كنيد من عوض نشده ام اما رفتارهاى عليه من عوض شده است. هدف اول خيلى ها ضربه زدن به قطبى است. آنها فكر مى كنند من نبايد از بازيكنانم دفاع كنم اما من به دليل مسئوليتى كه دارم وظيفه ام دفاع از بازيكنان و اعضاى تيم است. من خودم را سرباز پرسپوليس مى دانم و حالا هم در حال كار هستم. فصل گذشته از فوتبال ايران شناخت نداشتم و همه چيز را با لبخند و خنده تمام مى كردم اما وقتى مى بينم عليه باشگاه موضع گيرى مى شود وظيفه خودم مى دانم از پرسپوليس دفاع كنم. مطمئن باشيد اگر مورينيو و گاس هيدينك به جاى من بودند رفتارى بدتر از من نشان مى دادند! فكر مى كنم برخى از افراد كه خود را دوست باشگاه مى دانند به علت رفتارهايى عجيب عليه باشگاه دشمن پرسپوليس هستند. آنها دوست دارند هر كارى عليه باشگاه انجام دهند و در آخر خودشان را در موفقيت هاى پرسپوليس سهيم بدانند!
    • به نظر شما ابراهيم توره مى تواند مقابل صباباترى به ميدان برود؟
    - فكر نمى كنم در اين زمينه شانسى داشته باشد زيرا او ۲ ۳، هفته است كه به همراه تيم تمرين نكرده و بايد مدتى را براى آماده سازى مجددش صرف نمايد، البته بايد بگويم با توجه به حساسيت هاى باشگاه او را بخشيديم و به زودى از توره استفاده خواهيم كرد.
    • يكى از سوژه هاى بازى پرسپوليس و صباباترى شيث رضايى است. آيا هنوز با وى مشكل داريد؟
    - من؟! اصلاً! هيچ مشكلى با شيث ندارم و اين موضوع را خودش نيز مى داند. من فقط حس مى كنم شيث از باقى بازيكنان از انگيزه بيشترى برخوردار است.
    • در مصاحبه اى اعلام كرده ايد فيروز كريمى بامزه ترين مربى ايران است. آيا هنوز سر حرفتان هستيد؟
    - بله. من ايشان را خيلى دوست دارم و هميشه برايشان آرزوى موفقيت مى كنم. فيروز كريمى به دليل كارنامه خوبى كه دارد جزو افتخارات فوتبال ايران بوده و مى تواند كارهاى بزرگى انجام دهد.
    • يعنى هيچ حساسيتى نسبت به ايشان با توجه به اتفاقات فصل گذشته نداريد؟
    - به هيچ وجه. ما هر ۲ نفر مربيان حرفه اى هستيم و كارمان را به خوبى بلديم. حساسيتى به حرف هاى ايشان ندارم اتفاقاً از شنيدن حرف هايشان لذت هم مى برم.
    • آيا امكان تغيير سيستم بازى شما در روز ديدار با صباباترى وجود دارد؟
    - بله ما به راحتى مى توانيم در ۳ سيستم بازى كنيم. ۱-۳-۲-،۴ ۳-۳-۴ و ۲-۴-۴ سيستم هايى هستند كه ما در جريان بازى هاى گذشته تغيير داديم و اگر لازم باشد باز هم اين كار را انجام مى دهيم. البته يك بار هم با سيستم ۱-۴-۱-۴ بازى كرديم كه بازيكنان نشان دادند از هوش بالايى براى عوض كردن شيوه بازى خود بهره مى برند.
    • آيا آقاى ويتا فيزيوتراپ دائمى پرسپوليس خواهد شد؟
    - آقاى ويتا يك پرفسور هلندى است كه در آلمان زندگى مى كند و براى ديدن من و آشنايى بيشتر با فوتبال ايران به تهران سفر كرده و در اين مدت كه در ايران مى ماند از او درخواست كردم به وضعيت بازيكنان پرسپوليس نظرى داشته باشد. ايشان در جام جهانى ۲۰۰۲ و ۲۰۰۶ با تيم ملى كره در جام جهانى حضور داشت و هم اكنون همكارى نزديكى با بايرن مونيخ دارد. او ميهمان من و دوست صميمى من است كه چند روز بعد به كشورش باز خواهد گشت.
    • صباباترى ۲ بازيكن خوب در تيم ملى دارد؛ يكى محمد نورى هافبك اين تيم و دومى غلامرضا رضايى مهاجم سرعتى آنها. با توجه به كندى حركت در خط دفاع پرسپوليس فكر نمى كنيد مقابل صبا به مشكل بر بخوريد؟
    - با اينكه مى دانم اين ۲ بازيكن چقدر موثر هستند اما معتقدم دفاع پرسپوليس اصلاً كند نيست.
    • پس دليل دريافت گل هاى آسان چيست؟
    - نقطه ضعف دفاع ما عدم تمركز است. ما در هر بازى حدود ۷۰ تا ۸۰ دقيقه صاحب توپ هستيم و شايد همين كنترل بيش از اندازه توپ باعث شود مدافعان تمركز خود را از دست بدهند. فراموش نكنيد ما در ۱۳ بازى گذشته از ۳ دروازه بان استفاده كرديم كه همين امر سبب مى شود تمركز مدافعان به هم بريزد و تفكر آنها تغيير كند. مهدى واعظى در فرم خودش نبود عليرضا حقيقى كم تجربه است و ميثاق معمارزاده هم مصدوم شد. بله ما كندى مدافعانمان را نيز پيش بينى كرديم و دوست داريم سازماندهى اين مشكل را رفع كنيم. خط دفاع پرسپوليس نيز مانند تمام تيم هاى باشگاهى و ملى كشورمان در تمام سطوح ايراد دارد و همواره فضاهاى زيادى به حريف مى دهد. ما دوست داريم اين مشكل را به صورت ريشه اى حل كنيم و به همين علت به دنبال زمان كافى براى اين كار هستيم.
    • جدايى ماركو از پرسپوليس قطعى شده است؟
    - اتفاقا ماركو دوست دارد در پرسپوليس بماند اما من ديگر نمى توانم كمكى به وى كنم. من از يك سو خودم ماركو را به ايران آوردم و بايد از وى دفاع كنم و از سوى ديگر باشگاه قرار دارد كه با توجه به قراردادم با باشگاه بيش از اين نمى توانم از ماركو بخواهم كه در پرسپوليس بماند. او به دليل برآورده نشدن انتظارات مالى اش پرسپوليس را ترك كرد و بازگشت وى با اين شرايط بسيار بعيد به نظر مى رسد.
    • شما از جدايى ايشان مطلع بوديد؟
    - بله، ماركو به من گفته بود امكان دارد پرسپوليس را ترك كنم. او در شرايطى به پرسپوليس آمده بود كه مى توانست به تيم المپيك كره جنوبى بپيوندد و حتى به دليل پشت پا زدن به كره اى ها مجبور شد با آنها به كنتاكت و درگيرى بپردازد. كاملاً مطلع بودم كه ماركو مى خواهد تيم را ترك كند. حتى ماركو چندين بار به باشگاه نامه نوشته بود و به آنها تذكر داده بود كه با اين شرايط پرسپوليس از پرسپوليس جدا مى شود.
    • اگر مى گوييد باشگاه مشكل مالى دارد شايد اين مشكل مالى به شما هم ربط پيدا كند. آيا با اين شرايط شما هم قهر خواهيد كرد؟
    - ببينيد من يك ايرانى هستم و با عشق و قلبم براى پرسپوليس خدمت مى كنم اما ماركو به ايران آمده تا در ازاى كارى كه مى كند پول بگيرد. بگذاريد يك نكته اى را بگويم كه شايد كسى نداند؛ من سال گذشته هم هميشه با تاخير پول مى گرفتم اما به كسى حرفى نمى زدم.
    • اين تفكر خوب نيست كه ماركو بلافاصله بعد از ورودش به ايران از باشگاه طلب پول كند. شما هم با ما هم عقيده ايد؟
    - او اصلاً به دنبال پول اضافه نيست بلكه دوست دارد طبق قرارداد حرفه اى كه امضا كرده پولش را سرموعد بگيرد. در ضمن چه كسى گفته بلافاصله بعد از ورودش به ايران پول مى خواست؟ او قرارداد دارد و بايد دقيقاً در روزى كه در قراردادش درج شده، پول بگيرد. ماركو مشكلات زيادى دارد. مادرش با او تماس مى گيرد و گريه مى كند از طرفى فشارهاى مربوط به بى نظمى در فوتبال ايران اين مربى برزيلى را آزار مى دهد. او ۴ ماه است كه به ايران آمده اما دريافتى خوبى از باشگاه نداشته و به همين دليل هم پرسپوليس را ترك كرده است.
    • ماركو هم مثل ابراهيم توره از پرسپوليس قهر كرد اما هيچ وقت فشارى كه روى توره بود را ماركو تحمل نكرد.
    - اولاً توره پول گرفته اما ماركو نگرفته و ثانياً توره به من گفت مى روم براى ديدن مادرم و۳ ۴، روزه برمى گردم اما ۲ ، ۳ هفته بازگشتش طول كشيد. او به من نگفت كه براى ازدواج به كشورش باز مى گردد يعنى به من دروغ گفت اما ماركو اصلاً چنين جرياناتى براى ما نساخت.
    • گفته بوديد توره در بازگشت بايد به Dog House برود. آيا اين اتفاق رخ خواهد داد؟
    - اين حرف يك شوخى است. خارج از ايران و در كشورهاى ديگر وقتى ميان يك زن و شوهر هم اختلاف مى افتد معمولاً به يكديگر مى گويند تو در Dog House من قرار گرفتى. منظور من اصلاً بد نبود بلكه گفتم او فعلاً بايد در سياهچال پرسپوليس باشد تا آماده به ميدان رفتن شود. داريوش خان مصطفوى البته به خوبى در بازگشت به توره انگيزه داده و او به زودى آماده خواهد شد.
    • آيا حقيقت دارد كه شما ديكارمو را با سياوش اكبرپور مقايسه كرده ايد؟
    - به هيچ وجه. من از دوران كودكى ياد گرفتم كه شفاف، صادقانه و رك صحبت كنم.
    • ماجراى اخراج ديكارمو به كجا رسيد؟
    - او هيچ جا نمى رود!
    • اين درست است كه از قول شما شنيديم اگر يك بازيكن اخراج شود شما نفر دوم خواهيد بود؟
    - بله من اين حرف را زدم. هر بازيكنى از پرسپوليس اخراج شود من نفر دوم خواهم بود. نمى دانم چرا اين قدر به ديكارمو حساس هستيد. همين توره كه اين قدر از آن صحبت مى كنيد يادتان رفته چند موقعيت ما را خراب كرد؟!
    • زمانى كه براى بهتر شدن ديكارمو در نظر گرفته ايد كى به پايان مى رسد؟
    - انشاءالله زودتر از ديرتر! ديكارمو مقابل سپاهان خيلى خوب بازى كرد و در ديدار با مقاومت سپاسى هميشه در موقعيت هاى ما حضور داشت. البته من خودم دوست دارم كه با «فرهاد خيرخواه» كه از سال گذشته مى شناسمش كار كنم اما قدرت، سرعت و قد ديكارمو مرا ترغيب مى كند كه از وى استفاده كنم.
    • به عنوان آخرين سؤال، فصل گذشته برايتان نسبت به اين فصل راحت تر نبود؟
    - همه فصل هاى فوتبال سخت است و بايد در هر سال جديد سياست هاى جديدى اتخاذ كرد. فصل پيش حبيب كاشانى كه هميشه من از او سپاسگزارم وستايشش مى كنم كارهاى بزرگى برايمان انجام داد و در اين فصل داريوش مصطفوى در جهت بازپرورى پرسپوليس اقدامات مثبتى داشته اما هر كدام يك سياست خاص داشتند. اميدوارم با كسب پيروزى هاى خوب به زودى اين فصل را نيز آسان كنيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مصدوميت نورى و نگرانى صبايى ها

محمد نورى، هافبك بازيساز و خوش آتيه تيم صباباترى قم در تمرين اخير اين تيم دچار مصدوميت شده و اين موضوع حسابى صبايى ها را نگران كرده است. نورى احتمال دارد به بازى صبا مقابل پرسپوليس نرسد و عدم حضور وى مى تواند خبر بسيار خوبى براى قطبى و شاگردانش باشد.البته مصدوميت نورى مى تواند براى تيم ملى هم خبر نگران كننده اى باشد چرا كه وى يكى از بازيكنان مثمرثمر براى تيم ملى است و دايى از اين بازيكن رضايت دارد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

۴ دليل اصلى براى باخت هاى اخير پرسپوليس

در باخت هاى اخير پرسپوليس و عدم نتيجه گيرى اين تيم مى توان به ۵ دليل اصلى اشاره كرد. دلايلى كه از تيمى كه از آن به عنوان مدعى اول قهرمانى ياد مى شد، يك تيم كم خطر و شكننده ساخته است.
    دليل اول: هيأت مديره و مديرعامل
    آنها كه با خواهش و تمناى بسيار و افزايش بى قاعده دستمزد و قول هاى اغواكننده باعث حضور دوباره قطبى در پرسپوليس شدند و خود را بابت اين حضور به او بدهكار دانستند تا حدى كه از او بابت اين شكست هاى اخير نمى توانند بازخواست كنند. قطبى كه در پايان ليگ هفتم رفته بود كه ديگر به پرسپوليس باز نگردد، وقتى در امارات تيمى را خواهان خود پيدا نكرد با همان چراغ سبز اول مديران جديد پرسپوليس به خواسته اش رسيد و به آنها پاسخ مثبت داد چرا كه قطبى مى دانست اگر به پرسپوليس نيايد، بايد يك فصل را بيكار در امارات طى كند. او با قبول دوباره مسئوليت در پرسپوليس در واقع ريسك خطرناكى كرد و اعتبار ورزشى خود را به تاراج گذاشت. قطبى كه با وعده قهرمانى براى يك بار ديگر به پرسپوليس آمده بود، حالا هر روز بيشتر از قبل از اين عنوان فاصله مى گيرد، فاصله اى كه مى تواند تاوان سنگينى براى او در آينده اى نزديك داشته باشد. در شرايط كنونى ديكارمو و ماركو از پرسپوليس اخراج شدند و هيچ بعيد نيست كه در صورت تداوم چنين عملكردى، اخراجى بعدى پرسپوليس خود قطبى باشد.
    دليل دوم: افشين قطبى
    افشين قطبى پس از گذشت ۱۳ هفته از شروع ليگ هشتم هنوز در هيچ يك از خطوط سه گانه داراى ثبات نبوده و با جابه جايى هاى ناشيانه اش هر روز از وحدت تاكتيكى دورتر مى شود، تا جايى كه امروز شاهد بى سر و سامانى و سردرگمى آشكار نزد بازيكنان پرسپوليس هستيم و اين در شرايطى است كه نفرات وارد شده به اين تيم در ابتداى فصل همگى از مهره هاى كليدى تيم هاى سابق خود بوده اند و به جرأت مى توان گفت با اضافه شدن بازيكنانى مانند كريمى، شيرى، سيدمحمد علوى و … مى توان يك تيم كامل و مدعى قهرمانى را روانه مسابقات كرد كه هنوز متأسفانه اين اتفاق در پرسپوليس نيفتاده است. افشين قطبى كه حالا به نوعى مى خواهد براى پرسپوليس كلاس بگذارد، بهتر است حقوق، كادر فنى، امكانات، بازيكنان و تعداد تماشاگران خود را با مربيانى چون برگى زر، مجيد جلالى، خداداد عزيزى و … مقايسه نمايند، شايد كمى به خود آمده و دچار عذاب وجدان شوند. قطبى تيمى را در اختيار دارد كه به واسطه حمايت بيش از ۱۰۰ هزار تماشاگر هميشگى مى تواند با حمايت آنها هر تيمى را شكست دهد اما چرا اين اتفاق نمى افتد، ديگر مسأله اى است كه بايد سرمربى پرسپوليس پاسخگوى آن باشد. سرمربى پرسپوليس با لجبازى نمى خواهد ضعف هاى تيمش را در خط دفاع باور كند، ضعفى كه تمامى دست اندركاران فوتبال تا به امروز به آن اشاره داشته اما خود او به نوعى با دفاع كردن از آنها فرار مى كند. درست مانند دفاعى كه طى روزهاى گذشته از ديكارمو برزيلى كرد. دفاعى كه به نوعى دانش خود قطبى را نيز زير سؤال برد. ديكارمو كه چنين به نظر مى آيد تنها به دليل برزيلى بودن نامش در پرسپوليس به درون روغن رفت در طول دوران حضورش در اين تيم آنقدر ضعيف عمل كرد كه صداى همه را درآورد، هرچند كه قطبى براى دفاع از او گفت: برخى از آنها كه از قطبى انتقاد مى كنند، خبرنگارانى هستند كه كمتر از 20 سال دارند! گويا آقاى قطبى نمى دانند كه انتقاد كردن سن و سال نمى خواهد فقط كافى است كه هر كس پاى صفحه جادويى تلويزيون و يا در داخل ورزشگاه ها بازى ديكارمو را ببيند، خود به خود لب به انتقاد از او مى گشايد كه اين هم عين واقعيت است.
    دليل سوم: افشين پيروانى
    با گذشت ۱۳ هفته واقعاً هنوز مشخص نيست او در تيم پرسپوليس چه مسئوليتى دارد. او اگر مربى اول پرسپوليس است، بايد پاسخگوى عملكرد ضعيف اين دفاع وحشتناك باشد. دفاعى كه با كمترين فشار ممكن از هم باز مى شود. دفاعى كه هنوز به هماهنگى مطلوب نرسيده است. دفاعى كه هنوز اصل پوشش در آن رعايت نمى شود. دفاعى كه بازيكنان آن يارگيرى را براى خود يك ننگ بزرگ مى دانند و … اما اگر در شرح وظايف افشين پيروانى در پرسپوليس چنين چيزى تعريف نشده است، بايد به خاطر اينكه افشين پيروانى است هرچه زودتر تكليف خودش را با اين تيم و سرمربى آن روشن كند چرا كه در صورت ناكامى پرسپوليس اين مسأله به حساب او هم گذاشته خواهد شد كه اين براى كارنامه مربى جوانى چون او به هيچ وجه پسنديده نيست. پيروانى بايد قدر و منزلت خودش را بيشتر از هر كس ديگرى در فوتبال ايران بداند. او بيش از ۱۰ سال بازيكن و كاپيتان همين تيم پرسپوليس و در چند گام بالاتر تيم ملى بوده است. او شخصيتى است كه به دليل اخلاق خوبش نزد تمامى اهالى فوتبال از يك احترام خاصى برخوردار است اما ادامه اين روند مى تواند او را نيز با مشكلاتى روبرو سازد. افشين پيروانى كه ذاتاً يك بازيكن مدافع در فوتبال ايران بوده است،بهتر از هر كس ديگرى به نقاط ضعف تيمش آشناست. او مى داند ضعف مردان دفاعى اين تيم كاملاً ملموس و مشهود است و راه گريزى از آن نيست اما چرا اين خط دفاع با اين نفرات به چنين سرنوشتى دچار شده، سؤالى است كه قطعاً پيروانى بهتر از هر كس ديگرى در پرسپوليس مى تواند به آن پاسخ بگويد.
    دليل چهارم: مسايل پيرامونى
    طى يكى، دو سال اخير مصدومان بسيارى روى دست پرسپوليس مانده است كه دوران مصدوميت اغلب آنها هم طولانى بوده است. اين مصدوميت ها از الونگ و محسن خليلى آغاز شد و تا معمارزاده و بادامكى ادامه پيدا كرد و به تازگى هم گريبان على كريمى را گرفته است، همان طور كه پيش از اين هم كريم باقرى را براى يكى، دو هفته از پرسپوليس دور ساخت.البته در بين بازيكنان پرسپوليس طى يكى، دو سال اخير كشيدگى عضله و دورى ۲ يا ۳ هفته اى آنها از ميدان امرى طبيعى به نظر مى رسد. در ضمن اصلاً مشخص نيست كه چگونه و چرا با يك سرماخوردگى ساده، يك بازيكن يكى، دو هفته از تيم دور مى شود و به طور همزمان نيمى از بازيكنان دچار سرماخوردگى مى شوند. اصلاً اين جاى سؤال است كه چرا تنها بازيكنان پرسپوليس دچار سرماخوردگى و مواردى از اين دست مى شوند؟ آيا نمى شود از اين كار پيشگيرى كرد؟ آيا راه هاى علمى ترى براى كوتاهتر كردن دوران نقاهت آنها نيست؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بحران دروازه بانى در پرسپوليس
    پرسپوليسى ها در ابتداى فصل با جذب ميثاق معمارزاده و حضور مهدى واعظى از لحاظ دروازه بانى خيالشان راحت بود اما وقتى معمارزاده رباط صليبى پاره كرد نگرانى هاى مربيان پرسپوليس شروع شد اما اين پايان ماجرا نبود.مهدى واعظى هم با مصدوميت مواجه شد تا نگرانى هاى قرمز بيش از پيش شود. اكنون كه واعظى هم مصدوم است عليرضا حقيقى دروازه بان اول پرسپوليس خواهد بود و اين تيم روى نيمكت بايد از يك دروازه بان تيم هاى پايه استفاده كند. با اين حساب بحران دروازه بانى در پرسپوليس به اوج خود رسيده و اين موضوع مسئولان پرسپوليس را بر آن داشته است تا مذاكراتى را با چند دروازه بان خارجى آغاز كنند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

۱۰۰۰ تماشاگربراى پرسپوليس در قزوين
    شوراى تامين استان قزوين اظهار داشت: قزوين آماده پذيرايى از استقلال و پرسپوليس است.پس از بازديد رئيس سازمان ليگ برتر از امكانات ورزشگاه قزوين، مسئولان شوراى تامين اين استان اعلام كردند با توجه به گنجايش ۱۰ هزار نفرى ورزشگاه قزوين مشكلى براى ميزبانى اين ۲ تيم ندارد.با توجه به قوانين تماشاگران تيم ميهمان مى توانند ۱۰ درصد از ظرفيت كل ورزشگاه را به خود اختصاص دهند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

قطبى بايد قيد الونگ يا ديكارمو را بزند
    مسئولان تيم پرسپوليس قصد داشتند خبر اخراج ديكارمو و ماركو را كم كم و به مرور زمان به قطبى اعلام كنند اما افشاى اين خبر برنامه هاى پرسپوليسى ها را به هم ريخت. اين موضوع سبب شده تا دست اندركاران پرسپوليس به دنبال برگزارى جلسه اى با قطبى باشند و در اين جلسه موضوع را با سرمربى در ميان بگذارند. شنيده هاى ما حاكى از آن است كه پرسپوليسى ها قصد دارند قطبى را در عمل انجام شده قرار و به او اختيار دهند كه از ميان الونگ و ديكارمو يكى را، انتخاب كند تا شايد به هدف خود كه همانا اخراج ديكارمو است، دست پيدا كنند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ما ۳ امتياز و گل اول را مى خواهيم
    محمد منصورى: اتفاقات فوتبال دست از سر پرسپوليس برنمى دارد

از حق نگذريم هرگاه محمد منصورى هافبك سابق ابومسلم در تركيب پرسپوليس قرار مى گيرد، تبديل مى شود به يك مهره تأثيرگذار و چند بارى است كه او به ميدان آمده و پايه گذار گلزنى هاى پرسپوليس شده است البته او در ترافيك ستاره هاى خط ميانى پرسپوليس كمى اسير شده است. در آستانه بازى پرسپوليس و صباباترى به سراغ او رفتيم تا نظرش را در مورد وضعيت پرسپوليس و خودش در اين تيم جويا شويم.
    • از وضعيت خودت در پرسپوليس راضى هستى؟
    - به نظر من نيمكت نشينى ام آنقدرها مهم نيست. من با اين انگيزه و ذهنيت آمده بودم كه يار ثابت پرسپوليس باشم اما به هر حال نظر كادرفنى اين است كه به اين شكل از من استفاده كنند البته دوست ندارم بازيكن نااميدى باشم. سعى خودم را مى كنم تا به خواسته هايم برسم. اين شرايط براى همه نيمكت نشين ها هست. البته خيلى ها دوست دارند از طريق چنين مسائلى براى امثال من حاشيه درست كنند كه بايد خيلى مراقب باشم.
    • واقعاً اوضاع پرسپوليس خوب است؟!
    - قبول دارم كه فراز و نشيب زيادى داشتيم اما واقعاً ضعيف نيستيم. ما بردهاى خيلى خوبى هم داشته ايم. قصد توجيه ندارم ما در شيراز حقمان حتى مساوى هم نبود اما اتفاقات فوتبال ول كن پرسپوليس نيست. مقاومت از روى ۳،۲ موقعيت خود به گل پيروزى رسيد. ما خيلى بيشتر از رقيب موقعيت داشتيم.
    • اين اتفاق ممكن است در هر بازى ديگر نيز بيفتد و تيم ها براى بردن به يك بازى بسته رو بياورند.
    - ما مى دانستيم در شيراز كار سختى داريم. به همين خاطر قصد داشتيم كه گل اول را بزنيم كه متأسفانه ضرباتمان به در بسته خورد.
    • حالا مشكلات تيم برطرف شده است؟
    - ما اين چند روز خوب تمرين كرده ايم حتى در سرما هم تمرينات را ادامه داديم و خيلى مراقب بوديم تا به راحتى مصدوم نشويم و كار بيشتر گره نخورد. ما سعى خودمان را كرده ايم.
    • شايد بازگشت كريمى خيلى از مشكلاتتان را در زمين برطرف كند.
    - صددرصد. شايد اگر او در شيراز بود، مى توانست قفل دروازه حريف را با تكنيك بالاى خود باز كند اميدوارم اين هفته در بهترين شرايط خودش باشد و بتواند براى تيم مثمرثمرواقع شود.
    • از بازى با صباباترى چه انتظارى داشته باشيم؟
    - صباباترى يك تيم خوب است كه مربى باهوش و باتجربه اى دارد. آنها در اين مدت بازى هاى خوبى انجام داده اند و استقلال را هم شكست داده اند. دور از همه شعارها و حرف هاى كليشه اى ما محكوم به برد هستيم. اگر ببريم شرايطمان در جدول تغيير مى كند. خوشبختانه فاصله امتيازات تيم ها كم است و مى توانيم با چند ببرد پياپى فاصله مان را با صدر جدول كم كنيم. ضمن اينكه فشردگى بازى ها باعث مى شود كه رقيبان ما هم امتياز از دست بدهند.
    • كدام رقيب؟
    - براى همه صدرنشين ها احترام زيادى قائل هستم اما تيم هاى بالانشين خيلى درصدر جدول دوام نمى آورند كورس قهرمانى بين پرسپوليس، استقلال و سپاهان خواهد بود اميدوارم در اين رقابت پرسپوليس موفق تر از بقيه باشد و براى دومين بار پياپى به قهرمانى برسد.
    • فكر مى كنى شانسى براى فيكس بازى كردن در اين ديدار دارى؟
    - اميدم را از دست نمى دهم من اگر به عنوان يار تعويضى در تركيب قرار بگيرم هم با تمام وجود در خدمت پرسپوليس خواهم بود اما سعى ام را مى كنم در تركيب اصلى تيم باشم.
    • نتيجه را چه پيش بينى مى كنى؟
    - پيش بينى نتيجه سخت است. البته قرار است مقابل ديدگان ۷۰ ، ۸۰ هزار هوادار خودمان بازى كنيم اميدوارم بتوانيم با انجام يك بازى خوب و كسب ۳ امتياز شيرين محبت اين هواداران را جبران كنيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

هدايتى عوض شد
    حدود يك و نيم ماه قبل حسين هدايتى در مصاحبه اى گفت اگر سهام پرسپوليس را به من ندهند پولم را پس مى گيرم و مى روم. اين مصاحبه حداقل در ۳ نشريه چاپ شد و البه تكذيب هم نشد اما در اين مدت سهام پرسپوليس را نه به هدايتى بلكه به هيچ كس ندادند و جالب اينكه حالا رئيس هيأت مديره پرسپوليس مى گويد من اصلاً سهام نمى خواهم و فقط دوست دارم مثل يك سرباز در خدمت پرسپوليس باشم! هدايتى همچنين گفت: من تا اين لحظه ۳ ميليارد پول به پرسپوليس داده ام و ۵/۱ ميليارد ديگر هم تا پايان فصل مى دهم كه اگر اين ادعا درست باشد بايد گفت حجم كمك هاى او حتى بيشتر از سازمان تربيت بدنى است و اين مسأله مى تواند در نوع خود جالب باشد. حالا اينكه چرا هدايتى كه تا ۲ ماه قبل مى گفت من حتماً بايد سهام داشته باشم اما حالا چيز ديگرى مى گويد معلوم نيست اما قاعدتاً عقايد يك نفر در يك مدت كوتاهى نبايد تا اين حد تغيير كند به خصوص اگر پاى ۳ ، ۴ ميليارد پول (وحتى بيشتر) در ميان باشد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

قرارداد حرفه اى، بازيكن آماتور
    بانو توره دردسر جديد پرسپوليس

ماجراى ابراهيم توره و بازگشت جنجالى او به تهران در نوع خود بسيار جالب بود. توره كه گفته مى شد پيش مامانش رفته بعد از ۱۴ روز دوباره برگشت و برخلاف تمام اظهارات قطبى كه به دروغ گفته بود او پيش مامانش رفته! مدعى شد براى امر خير ازدواج رفته! و البته افتخار داده كسى را دعوت كند! اينكه چرا توره درست در اوج ليگ ناگهان يادش مى آيد كه ازدواج نكرده يك بحث است و بحث ديگر اينكه چرا باشگاه پرسپوليس (كه انگار كميته انضباطى) ندارد بايد به اين راحتى با اين قضيه كنار بيايد؟ آيا هر بازيكنى مى تواند درست در اوج ليگ ۱۴ روز برود به كشورش (حالا زن گرفتنش به خودش ربط دارد) و بعد برگردد و ...
    •••
    قطبى كه بارها و بارها نشان داده قاطعيت لازم را ندارد ابتدا گفته بود توره بايد به Dog House برود اما خيلى راحت عقب كشيد و توره هم در تمرينات پرسپوليس شركت كرد. در واقع او هم مجبور شد به تصميم باشگاه گردن بنهد و احتمال اينكه توره بى انضباط در انزلى بازى كند خيلى زياد است البته اين وسط بحث ديكارمو هم مطرح است و بايد ديد سرنوشت او به كجا كشيده مى شود. آنچه مسلم است توره از نظر فنى به مراتب بهتر از ديكارمو است اما وقتى آقاى سرمربى ديكارمو را با نيستلروى مقايسه مى كند چه مى توان گفت؟ آيا مى توان پذيرفت كه قطبى همه را به يك چشم نگاه مى كند؟ آيا قطبى از ابتداى فصل تاكنون تصميماتى منطقى گرفته است؟
    •••
    با توجه به ازدواج توره (كه مباركش باشد) از امروز پرسپوليس بايد غصه ناز كردن هاى بانو توره را هم بخورد! (شانس آورديم ديكارمو قصد ازدواج ندارد) رفتار توره در اين قضيه نشان مى دهد كه او با وجود عقد يك قرارداد حرفه اى رفتارى بسيار آماتور گونه دارد و نمى توان روى تصميماتش حساب كرد. بازيكنى كه ۱۴ روز قيد همه چيز را مى زند و به كشورش مى رود مسلماً راه را بر بى انضباطى سايرين هم باز مى كند و طبعاً فردا هم كه بازيكن ديگرى مشابه حركت توره را تكرار كند مى تواند مدعى شود كه كارش بدتر از مهاجم سنگالى نبوده و ... ماجراى توره باعث شد تا توجه افكار عمومى و رسانه هاى ورزشى به او جلب شود و برخى ديكارمو را فراموش كنند. از نظر فنى توره يك سر و گردن بالاتر از ديكارمو است اما بايد ديد آيا افشين قطبى مى تواند مشكل خط حمله اش را با اين ۲ مهاجم حل كند؟ قطبى بايد بتواند به خوبى از آنها بازى بگيرد و اين ديگر به هنر او برمى گردد چون پرسپوليس امسال پول زيادى براى جذب توره و ديكارمو پرداخت كرده اما تا به امروز آنها فقط ۳ گل زده اند البته چيزى حدود ۱۰ گل را هم نزده اند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •